Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני שואל בשביל דוד שלי, הוא רכש טויוטה קורולה 2003 מחברת אלבר.

הרכב צריך להגיע לו עוד כמה ימים, והוא שואל איך הרכב בכללי, אמינות,צריכת דלק,עלות טיפולים וחלקים.

תודה רבה.

פורסם

תן לי להבין משהו ידידי היקר!

קניתם את הרכב, עוד מליסינג, ולאחר המעשה אתה שואל לגבי האוטו אם הוא בסדר או לא?

אין לי ספק : עשיתם את עיסקת חייכם וגם הצטרפתם לעדר.

מזל טוב

פורסם

קודם כל הרכב לא שייך לי הוא של דוד שלי.

ממה שאמרו לו הרכב הזה הוא חסכוני ואמין, הוא כבר קנה אותו והוא צריך להגיע לו, השאלה איך הרכב הזה?.

תודה

פורסם

טוב לאחר מעשה..

בכל מקרה טויטה ידועה באמינות מופלגת,דיי חסכונית אם לא בין החסכוניות בקבוצה באותן שנים

ישנה בעיה בדגמים הנ"ל של ריפודים היה על זה שרשור ענק בפורום,צריך לבדוק אם הרכב הוא מהשנתונים הרלוונטיים שהכן התיקון בוצע לפני הרכישה.

פורסם

בסדר, של הדוד שלך.

ומה שאמרו לו?

מי אמר לו?

כל ה"מומחים" למינהם?

אלה שהכל יודעים?

אלה שאומרים שעובי הפח זה בטיחות?

שוב מה שלא ברור לי, אם אותם מומחים אמרו לו לקנות קורולה 2003 מליסינג ודודך קנה כבר , אז כל ההתיעצות הזאת מיותרת.

או אולי אתה מחפש חיזוק להחלטת הדוד?

לא תקבל, לדעתי אין זו עיסקה במיוחד טובה.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון, שכחתי לשאול קודם למה אתה מתעניין באמינות?

הרי קניתם (סליחה הדוד קנה) רכב יפני שהוא לעולם לא מתקלקל!

הרי רכב יפני לא מסוגל להתקלקל.

מסיבה זו אין מוסכים לרכבים יפניים בשום מקום בעולם, למעט 1 בכל מדינה על מנת לאפשר החלפת שמנים, ונוזלים.

אם בכל זאת רכב יפני מתקלקל פשוט זורקים אותו לפח ומיד מחליפים לחדש הרי חוץ משאין מוסכים אין גם כח אדם מקצועי שיודע לתקן רכב יפני. הוא הרי לא מתקלקל אף פעם.

אגלה לך סוד נוסף: בעל מוסך לצרפתיות מפרנס את בעל המוסך ליפניות.

הוא הרי לא יתקיים מהחלפת שמנים.

תבין ידידי שאין שחור ולבן, רכב לשעבר ליסינג שמסביר להניח שלא טופל כראוי, ללא קשר למוצאו , לא ניתן לדעת דבר על אמינותו העתידית.

פורסם

לא צריך לתקוף זהו פורום יעוץ לקניית רכב ולא פורום יעוץ לגבי החיים,לא נאה לך או לא מתאים לך אל תגיב

כל אחד עושה את ההחלטות שלו

פורסם

אני ממש לא תוקף, גם לא היו לי שום כוונות רעות, יחד עם זאת יש הגיון בחיים.

למשל שלא מבקשים יעוץ בקשר לרכישה לאחר המעשה אלה עושים זאת לפני.

פורסם

טוב, ברוח נעימה יותר הרכב הוא רכב יפני סטנדרטי לטוב ולרע.

ביצועים בהחלט סבירים, איכות חומרים ממוצע, רכב קלסי להגיע איתו מנקודה א לב.

סביר להניח שמראש זו היתתה הכוונה של הקונהף ולא דברים אחרים כמו למשל ניהוג.

אגב זכור לי, שהיו לא מעט בעיות עם הממיר הקטליטי אצל טויוטה בשנים ההן.

בכל מקרה תתחדשו.

פורסם
כל הערה תתקבל בברכה.

אני מחפש חיזוק להחלטה שלו וגם חסרונות.

מה דעתכם על הרכב הזה?

חשוב שתבצע חיפוש בפורום. היו כאן מספר תלונות על מנועים ששבקו חיים והוחלפו ע"י היבואן ועל חשבונו. לי אין מושג אם המדובר בתופעה או במקרים חריגים ולא מייצגים. חשוב מאוד לברר נקודה כזו לפני הרכישה, שכן מדובר בהוצאה כבדה.

פורסם

הרכב הקודם שלי היה מיצובישי לנסר החדשה. רכשתי אותו בהנחה מפליגה ביותר של כי-40% מהמחירון ביודעין כי הוא בא מהשכרה וקיבל מכות אך לא בשלדה. הרכב שימש אותי 3 שנים ללא שום בעיות מיוחדות עד שקיבל מכה רצינית מאחור והוכרז אובדן כללי. אזי כאשר בא התור לקבל את התשלום מצד ג' התבררה האמת העגומה על הרכב. איכשהו קרה שקיבלתי את המחירון מינוס סכום מסויים די סביר, אחרת היה בא לי לתבוע את מכון הבדיקה. לא רק שהייתה שם שילדה פגומה, אלה הרכב התהפך ומה לא. הסתבר ששלוש שנים סיכנתי את חיי ואת חיי הנסעים ברכב זה. לכן כיום אני לא מתקרב לרכבים כאלה ומחפש וולוו מנכה. לדעתי טוב עשה הדוד שלך שביטל את העיסקה. יתכן שהיה מקבל גם כן גרוטאה ואפילו ללא ההנחה של 40%.

• תוכן חדש...