Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש ואני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל יש לי במישפחה מיצובישי סופר לנסר שנת 97 GLI מנוע 1600 והייתי מעוניין לדעת כמה כוח סוס יש לה לא רשום לי בשום מקום באוטו וברשיון אז אשמח אם מישהו יעזור לי לדעת...

תודה מראש

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

יש לך 113 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

להבא, יש אתר שנקרא קאר פוליו. לרכבים הראשונים ועד היום.

הכתובת:

www.carfolio.com

תיהנה!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אל תשכח שלא כל הסוסים נשארו כמו שהם כאשר הרכב יצא מהמפעל

אם הזמן יש בלאי, יש נהגים שהורסים את הרכב או עושים איתו דברים שהוא לא מיועד לכך

דבר זה גורם להורדת הכוחות סוס שי שלך ברכב.

קח בחשבון גם שהרכב שלך שנת 97

ג'ימיניב!

פורסם

מצטער שזה לא קשור, אבל נתנו פה אתר מצוין באמת לבדיקה דברים לגביו, אני רוצה לברר כמה באמת פולקסווגן פולו(2001,מנוע 1600) זולל ליטר דלק לכמה קילמוטרים, את האמת נראלי ש11 בעירוני ו13 מחוץ לעיר, תודה על העזרה

מצאתי את הדגם של בורה עם 1.6

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=81521

לפי דעתי הרכב שלי זולל אותו הדבר 12.1 בעיר, 14.5 מחוץ לעיר, מה שלא נראה כל כך כשאני נוסע את האמת

פורסם
מצטער שזה לא קשור, אבל נתנו פה אתר מצוין באמת לבדיקה דברים לגביו, אני רוצה לברר כמה באמת פולקסווגן פולו(2001,מנוע 1600) זולל ליטר דלק לכמה קילמוטרים, את האמת נראלי ש11 בעירוני ו13 מחוץ לעיר, תודה על העזרה

מצאתי את הדגם של בורה עם 1.6

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=81521

לפי דעתי הרכב שלי זולל אותו הדבר 12.1 בעיר, 14.5 מחוץ לעיר, מה שלא נראה כל כך כשאני נוסע את האמת

זה בגלל שהמיכל דלק שלך קטן, כמו אצלי בכריזמה ומרגישים את זה רק בתחנת דלק שמתדלקים ב50 או 100 (100 אצלי זה ממש כמעט חצי טנק), הצריכה ממוצעת לגמרי כמו כל 1600.

פורסם
זה בגלל שהמיכל דלק שלך קטן, כמו אצלי בכריזמה ומרגישים את זה רק בתחנת דלק שמתדלקים ב50 או 100 (100 אצלי זה ממש כמעט חצי טנק), הצריכה ממוצעת לגמרי כמו כל 1600.

אני מעדיף שתיכנס לנושא שפתחתי ותגיב, רשמתי את אותה בעיה בנושא שפתחתי, אהה ודרך אגב, מילאתי השבוע ביום ראשון 50 שקל וביום שלישי שוב 50 שקל , ביום רביעי מילאתי עוד 30 שקל ובלילה של יום רביעי מילאתי עוד 20(והמיכל דלק שלי כרגע על רבע), והיום ממלאים לי עוד 50

זאת אומרת = 200 שקל בשבוע!!!

• תוכן חדש...