Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

מדובר בדייהו רייסר מודל 94 - אוטומט. בזמן האחרון נדלקת נורה כתומה בצורה"קופסה" (אין לי הגדרה במדוייק).

רציתי לדעת באם מישהו יכול לומר לי מה מציינת נורת חיווי זאת.

בתודה מראש,

רפי.

פורסם

במילים אחרות, יש להתחבר עם סורק תקלות, להוציא קוד תקלה שנרשם במחשב ניהול המנוע, ולטפל בהתאם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הנורה מצביעה על תקלה במערכת בקרת פליטת מזהמים כלומר, ייתכן שחיישן חמצן/ממיר קטליטי או אחד הרכיבים של המערכת תקול.

יש להתחבר למחשב איבחון לשם לבצע בדיקה מעמיקה של הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

כאמור, יש להתחבר עם סורק תקלות.

תקלות אופיניות לדגם זה, הינן, תקלה בלקטן הצתה במפלג (בדכ נרשמת התקלה גם כאשר לא מרגישים בכלל זיוף מנוע, ואם כן, כדאי להחליפו בכל זאת. עלות שאינה יקרה. באותה ההזדמנות כדאי להחליף גם מודול הצתה. החלקים האלה יחסית לרכבים אחרים, זולים.)

אפשרות נוספת הינה תקלה בחיישן "מאפ", בדכ צינורית ואקום דולפת, ולא החיישן עצמו.

אפשרות נוספת, הינה חיישן חמצן תקול/עצל.

יתכנו בעיות נוספות, אלה בדכ "קופצות" יותר.

חזור לדווח.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...