Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת שהמנוע יחסית קר ( אך גם שהוא חם אך פחות ) המנוע מאבד סל"ד לרגעים מספר. משחק עם דוושת התאוצה משפרת המצב.

החלפתי פלטינה, קבל, מסנן דלק, השפרצתי חומר ניקוי לתוך הקרבורטור, וודאתי שחוטים למפלג וממנו לפלגים במקום. כל זה לא פתר את הבעיה. מה עשויה להיות הסיבה לכך ?

אני רוצה לציין שהבעיה מופיעה לעיתים ואינה קבועה. כאשר היא איננה הרכב נוסע מצויין. הרכב לא מאבד שמן ואין מים בשמן או להיפך.

בעיה נוספת המטרידה אותי היא המזגן. למרות שנפח המנוע קטן ( 796 סמ"ק ) והרכב אוטומטי, יש לרכב מזגן. בעת הפעלת המזגן, מגביר הטורים מעלה את הטורים לערכים גבוהים ( אין לי מד סל"ד ) אולם התחושה היא כאילו דוושת התאוצה לחוצה חצי מהדרך. מגביר הטורים הנ"ל אינו מקורי. האם יש מספר סוגים של מגבילי טורים ? במידה וכן, מהו הסוג המתאים לרכב שלי ?

פורסם

אלטו שלום רב, וברוך בואך לפורום !

לפי שם במשתמש שלך, אני מניח שאתה אוהב את הרכב.

לאחר שתארת במדוייק את הבסעייה המתרחשת במנוע קר בעיקר, ולאחר שכתבת שהחלפת קבל ופלטינה ומסנן דלק, ולאחר שתיררת שהשתמשת בספריי הקסמים, והתזת בו לעבר לוע הקרבורטור, והנס והקסם לא התרחשו, יש כנראה סיבה לחפש קסם חדש, הלא כך הדבר?

יש לבדוק אפשרות של החלפת חוטי הצתה, ובדיקת בריחת ניצוץ, מסליל ההצתה, או ממכסה המפלג.

אין חובה להתקין מגבר טורים מקורי, וכל מגבר טורים אוניברסלי, ניתן לכוון בו את הסלד, בעת הפעלת המזגן לגובה הרצוי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...