Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי סוברו ג'אסטי אוטומט מודל 92 מלפני שנה ואני ממלאה דלק 95 אך שמתי לב שכל פעם אחרי שאני ממלאה דלק הרכב עושה לי בעיות בהטנעה..אתמול היה ממש סיוט והגעתי למצב שאני לא מצליחה להטניעה לחצתי על דוושת הגז עד שהצפתי את הרכב..נתתי לו כמה דקות מנוחה ולאחר מכן הצלחתי.

מודה לכם על תשובתכם.

פורסם
שלום רכשתי סוברו ג'אסטי אוטומט מודל 92 מלפני שנה ואני ממלאה דלק 95 אך שמתי לב שכל פעם אחרי שאני ממלאה דלק הרכב עושה לי בעיות בהטנעה..אתמול היה ממש סיוט והגעתי למצב שאני לא מצליחה להטניעה לחצתי על דוושת הגז עד שהצפתי את הרכב..נתתי לו כמה דקות מנוחה ולאחר מכן הצלחתי.

מודה לכם על תשובתכם.

גסטי 92 אוטומט בדרך כלל מתדלקים 95...

לא חושב שיש קשר בין התנעה לבין סוג הדלק...

לטעמי 3 דברים...

1. המצבר שלך גמור

2. האלטרנטור לא מטעין תמצבר שלך

3. סטרטר

תתחילי לבדוק תדברים הברורים אחרי זה אם לא יניע לך תחפשי תקלה אחרת.

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום.

את יכולה להשתמש באוקטן 96 ו95 גם יחד.

אין קשר לכך שתיבת ההלוכים שלך אוטומטית.

אין קשר ישדיר לתדלוק , ולקשיים בהתנעה לאחר מכן.

יש להכנס למוסך/ חשמלאי רכב/ מכון קרבורטורים, ולשחזר את מה שקורה ברכבך בזמן תדלוק, כלומר:

לכבות את הרכב כשהוא חם במוסך, לפתוח מכסה טנק דלק, לסגור אותו, ולאחר כשנים עד 5 דקות שהוא זמן משוער של תדלוק, לחזור ולהתניע את הרכב, במקרה של קשיים בעת ההתנעה, כשתהי במוסך בעל המקצוע אמור לאתר ולאבחן את הסיבות לכך.

אנא חזרי לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...