Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כבר שעות שאני מחפש את נתוני ההאצה לשברולט מאליבו החדשה, עם מנוע ה3.6 ליטר.

חיפשתי באתר של UMI, באתר העולמי של שברולט, בקארפוליו, במוטוקאר, ושום דבר לא עזר.

למישהו יש מושג את הנתונים או איפה לחפש?

אגב, גם בגוגל זה לא ממש עזר.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. תנסה גם בקדילאק. המנוע של ה 3.6(6 הילוכים) זהה למנוע הקדילאק. קונצרן GM שתל בשתיהן את אותו מנוע.

2. אולי סביב ה 7 שניות(כשאני משווה ל 8 של הדגם עם ה 3.5 ליטר/217 כ"ס)...

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

דווקא בשנתונים הנ''ל מדובר במציאה,למי שמחפש ספינה אמריקאית לשייט בה.

באמת הרכב לא מבריק,עם 4 הילוכים והנעה קדמית,צמאון יחסי לדלק, גודל שרצוי לא לחפש איתו חנייה בת''א ושמירת ערך כמו הדולר.

מצד שני מאובזרת מרווחת וחזקה יחסית,ובקצת כסף

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אוקי, אז המאליבו מגיעה ל100 בסביבות ה6 וחצי 7 שניות, שזה מעולה.

מישהו יודע עם דגם ה3.6 יגיע לארץ? וכמה הוא יעלה?

איזה דגמים בכלל מגיעים לארץ?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אגב, מישהו יכול להסביר לי למה שברולט מליבו מודל 98/99 זולות כלכך? ראיתי כאלו בפחות מ30 אלף ש"ח..

"הציבור מטומטם ולכם הציבור ישלם" יותר על מה שנפוץ, וישלם פחות על מה שלא.

אגב, היא די חסכונית בדלק ובטיפולים, והיא מתנהגת לא רע בכלל.

dirty old man

need love too

פורסם

אהלן

נהגתי במליבו החדשה בארץ, הנה ההתרשמות שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1551789#post1551789

לארץ לא יגיע ה-3600 שנמכר בארה"ב, אלא ה-3500 שיימכר שם רק להשכרה - אותו המנוע והגיר (4 הילוכים) כמו במליבו היוצאת, עם 219 כ"ס.

ההאצה עם המנוע הזה היא בערך 8 שניות למאה, אולי קצת פחות.

נהגתי ב-G6 עם ה-3600 ו-6 הילוכים בארה"ב (מכונית אחות של המליבו) - והיא מגיעה למאה בערך בשש שניות קצרות,

עם קצת מלחמת הגה ויללות מהצמיגים (בכל זאת, הנעה קדמית).

ה-3500 יותר חסכוני למרות התכנון ה"מיושן" לכאורה.

המחיר - 163K, ועוד 6K לסנרוף.

תיקון: לארץ נכון לעכשיו לא מגיע ה-3600, ייתכן ויביאו אותו בעתיד. בכל מקרה הוא יהיה יקר משמעותית.

אורי

פורסם

אני לא מבין, שברולט כל כך מתפארים במאליבו החדשה, שבסוף היבואן בארץ מחליט להביא את המנוע 3.5 דכבר עבר זמנו, עם גיר 4 הילוכים ?!

יש אפשרות לייבא את ה3.6 דרך הזמנה מיוחדת בUMI או משהו כזה?

ולמה שהיא תיהיה יקרה משמעותית? בארה"ב המחיר שלה הוא 25 אלף דולר.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

למה עבר זמנו?

זה מנוע מאוד חסכוני ובהחלט מספיק חזק לרכב כזה. כבעלים של מאליבו מודל 2005 (משרתת בעיקר את אבא שלי. אני נעזר בה רק באיזורים מאוד פקוקים) אני יכול להגיד לך שהמנוע הזה זה אחד הדברים הכי מוצלחים באוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל הגיר? 4 הילוכים למנוע כזה גדול?

אחר כך שUMI לא יבכו למה אנשים קונים פאסאט\מונדיאו\6 וכ'ו.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מסכים לגבי הגיר אבל עדיין עם ארבעת הילוכיו הפרימיטיביים (אין אפילו טיפטרוניק) הוא נותן יחד עם המנוע הזה יחידת כוח מאוד נעימה.

אל תשכח מי קהל היעד של הרכב. אלה לא חובבי הגה אלא אנשים בסוף שנות ה 60 שלהם שמחפשים נוחות ויכולת לעקוף בביטחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מסכים לגבי הגיר אבל עדיין עם ארבעת הילוכיו הפרימיטיביים (אין אפילו טיפטרוניק) הוא נותן יחד עם המנוע הזה יחידת כוח מאוד נעימה.

אל תשכח מי קהל היעד של הרכב. אלה לא חובבי הגה אלא אנשים בסוף שנות ה 60 שלהם שמחפשים נוחות ויכולת לעקוף בביטחה.

או בני 41(כמוני) שמרגישים בני....."סוף שנות ה 60". I Love You Too.... :wink:

כבעליה של מאליבו(2007) אוכל להעיד שאין שום תחושה של היעדר כוח או "בור" משום התיבה בת 4 ההילוכים. כוח ברוטאלי למדי ומומנט חזק מאוד נותנים תאוצה זמינה בכל תנאי הדרך וללא הגבלה(למעט ההגבלה האלקטרונית של 170 קמ"ש).

התיבה והמנוע אינם חוד החנית של הטכנלוגיה בלי שום ספק. אבל(וזה הפוך על הפוך) יש פה גם יתרון לא מבוטל עבור מי שמחפשים אפס תקלות ו/או הפתעות מיוחדות. הגיר + המנוע צברו שנים רבות של אמינות חד משמעית. לי, אישית, די בכך כדי להיות מרוצה. תנו לי גיר "אהבל" שמשרת אותי בלי הפתעות ו"קוריוזים" וטוב לי.....תנו לי מנוע פשוט ולא מתוחכם אבל אמין ואני מאושר.אלה הדרישות(ברמה האישית).היה לי רכב חדיש מאוד ומתוחכם עד לפני שנה וניכוויתי כ"כ עד שהגעתי לתובנות שהגעתי.

היום, יום ג' 29/01, יש ב"ידיעות אחרונות" עוד מבחן מעודכן(של כתב הרכב בני ברק) שנעשה למאליבו החדשה. רכב מצוין בכל פרמטר(תמצית המבחן). המינוס הוא צריכת דלק גבוהה יחסית(מוזר, כי זה אותו מנוע כמו ב 2007 וזה מנוע שקיבל צל"ש על חסכוניוּת(מעיד מניסיון אישי של שנה עתירת קילומטרים ומדידות).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...