Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

התחדשתי בטויטה יאריס

ברצוני לשאול האם אני חייב למלא שמן מנוע רק מהדגם שכתוב בספר רכב ובתנאי שאני קונה אותם במוסכי טויוטה בלבד? (כלומר לא לקנות בתחנת דלק כי זה...עלול להרוס את המנוע שאמור לעבוד רק עם שמן מנוע מתוצרת טויוטה)

כנ"ל לגבי נוזל קירור למנוע- האם נוזל מתחנת דלק יפגע במנוע לעומת נוזל ממוסך מורשה של טויוטה?

השאלה היא כללית לגבי כל רכב חדש כמובן שלא רוצים לחסוך בקטנות (כי הקמצן משלם פעמיים)

תודה והוקוס פוקוס

אלכס

פורסם

אהלן אלכס והוקוס פוקוס. קריטי להשתמש עם הנוזל הנכון, לא קריטי להשתמש עם מה שטויוטה מחזיק במלאי. הכוונה היא שלא טויוטה יצרן הרכב מייצר את הנוזלים (שמן, קרר מנוע וכו') אלא ברור שיש כאן יצרן ייעודי כגון Shell, Elf וכו' וכו' העושה זאת עבורו. יצרן הרכב רק מציב את הדרישות שלו ויצרן הנוזל מייצר, כמובן נוזל העומד בדרישות ובתקינות, מדביק מדבקה של טויוטה ומעביר הבקבוק לטויוטה. זאת אומרת: את אותו הנוזל או תואם לו מבחינת הנתונים תוכל גם להשיג "בחוץ". יהיהו גם יצרנים אחרים שהשמנים/נוזלים שלהם עומדים באותם הדרישות. עליך להסתכל על התוית של הבקבוק המקורי - שם רשומים הנתונים והדרישות ולרכוש שמן בעל נתונים זהים.

1. הקפד לרכוש מחברה ידועה ובעלת שם ומוניטין.

2. בוודאי שלא קונים בתחנות דלק! יש חנויות יעודיות לכך. אני אישית קונה נוזלים אצל שובס בתל אביב, מנחם בגין 25, מיד לאחר הירידה מגשר מעריב (דרומה) מימין. יש לידו עסקים של קטנועים ואופנועים אותם תוכל לראות עומדים בחוץ. כמוהו יש עוד חנויות העוסקות בכך. ציין היכן אתה מסתובב.

בהצלחה יום טוב.

• תוכן חדש...