Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה מצויין אם יש פה מישהו עם דוח ביד שמופיע עליו הכתובת של אותה יחידה

למזלך ולצערי יש לי כרגע דו"ח ביד, הכתובת היא

תחנת גלילות שפיים 1 הרצליה, 46286

טל' 03-5488402

לדעתי אין סיבה שלא יאמינו שזה אותו מקום, אני לא רואה סיבה הגיונית שמישהו יבוא לאוטו, יראה שהוא קיבל דו"ח, ויזיז את האוטו עוד 5 מטר קדימה כדי לקבל עוד דו"ח.

שיהיה בהצלחה!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא רוצה לבטל את שניהם , אלא רק אחד כי בכל זאת נשאר בי רצון לממן למשטרה פירות יבשים לטו' בשבט

לממן לפקידי האוצר

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לא משנה, העיקר שיהיה להם חורף חם ושיהיה לי חלק בזה.

כבר שלחתי בדואר רשום מכתב עם הסבר על המקרה ותצלום שני הדוחות ורציתילשים שם פירות יבשים אבל לא היה מקום במעטפה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא קיבלתי תשובה מהם וכבר עבר חודש + כמה ימים.

יש למישהו דוח משטרה והוא יוכל למסור לי משם את שם המקום והכתובת למשלוח בקשה לביטול ?

פורסם

יש ברשותי צילום של דוח, ועליו כתוב את הדבר הבא:

"אם ברצונך להגיש בקשה לביטול הודעת תשלום הקנס או להמרה באזהרה מהעילות הקבועות בחוק, עליך לפנות תוך 30 יום מקבלת הודעה זו ליחידת התנועה המסומנת ב X בחזית הדוח (במשבצת האדומה). בהתאם לרשימת הכתובות בגב הדוח.

בפנייתך עליך לצרף את צילום הדוח ואת המסמכים שבאמצעותם ניתן לאמת את טענותיך".

לאיזה יחידה פנית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה שיוני יליד שנת 84 רשם לי בתגובה 31

וגם ניסיתי להתקשר אבל האיזור חיוג תפוס (לא עונים)

דרך אגב, התאריך של הכפל קנס שבדוח השני עבר ב 25 לחודש הזה (לפני כמה ימים) ואני שלחתי את המכתב הרשום חודש לפני כן

ובכפל קנס לא מצויינת אפשרות על ערעור וכל הדברים שמופיעים בדוח חום רגיל

פורסם

זה המספר של המענה הקולי למידע כללי:

02-5429667.

לדעתי כבר מאוחר לבדיוק היום, ומחר שישי, תנסה ביום א בבוקר.

במידה והם לא יסייעו לך תתקשר למוקד 100 ובקש ממנה את מספר הטלפון של מחוז ת"א יחידת גלילות תחנת גלילות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

-=- עידכון -=-

אחרי שהשקעתי בדואר רשום ופירטתי את המקרה וגם ציינתי להם שישנו את הכתובת אצלהם לכתובת הנכונה שלי כי אני כבר שנה וחצי לא גר שם וזה גם ב'תז מעודכן מאז

קיבלתי מכתב תשובה, איך לא, לכתובת הישנה !?! (מזל שהדיירת שם טורחת להביא לי אותם)

אבל ניחא, התשובה היחידה שהיה במכתב היא:

"עפ פקודת ידה ידה באחריותך לשמור על כתובת מעודכנת"

מה זה קשור ?

בכלל לא התייחסו למכתב ולצילומי דוחות ואפילו לא לכתובת שתיקנתי אותם למרות שהיא כבר שנה וחצי מעודכנת.

עכשיו ע'פ התאריכים כבר עבר זמנו של הכפל קנס.

מה עלי לעשות ? (לשלוח שוב את כל מה ששלחתי בלי להשכיר שהכתובת לא נכונה, אולי כן יתייחסו לדוח השגוי ?)

פורסם

המשטרה לא מחזיקה מאגר מידע פרטי של כתובות לצורך דוחו"ת. כשהם צריכים כתובת הם שואבים אותה מתוך משרד הפנים.

לפי חוקי המדינה, שינוי כתובת נעשה אך ורק במשרד הפנים הכתובת המופיעה במשרד הפנים, היא הכתובת שלשם גם ישלחו לך דוחות מצלמה של משטרה כמו גם חידוש רישיון נהיגה.

הטענה החלפתי כתובת ולכן לא קבלתי מכתבים - לא תחזיק מים בשום דיון משפטי. החוק מחייב אותך לעדכן כתובת חדשה תוך 15 יום.

לעובדה שהם התעלמו מעצם פנייתך - פנה אליהם שוב ותטען שלא קיבלת התייחסות לעיקר הפניה. יש יסוד סביר להניח שעל אף שחלף הזמן, הם יכולים לתת לך לשלמו כבמקור, כמו גם אם יש סיבה מספקת - לבטלו.

ציין בפניהם שבגלל טעות שלהם והתעלמות מהעיקר, חלף הזמן ולא באשמתך ושגם אם לא יקבלו את בקשתך בערר, ראוי שהקנס ישא את הסכום המקורי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עדכנתי את הכתובת במשרד הפנים לפני שנה וחצי בערך , ממש יום אחרי שעברתי דירה שזה שבוע אחרי מועד ביצוע העבירה

איפה אני אמור לעדכן שוב ?

העניין הוא שאני חושש לספר להם את כל הסיפור שהשוטרים לא הצמידו דוח לרכב וביכלל הדוחות נשלחו לכתובת שאני לא גר בה וכל זה כדי שאחרי שמוחו של השוטר הקורא מיתמלא בסיפור אין ל ומספיק מקום להבין למה ביכלל שלחתי את המכתב

אחרי היתעקשות גוברת שיענו לי באת'ן גלילות , סיפרתי לנגיד המשטרה שענה לי את הסיפור והוא אמר לי לשלוח את הטענה שלי ל "משרד פניות נהגים" שברמת החייל.

האם זה נכון רק להסביר להם שקיבלתי את הדוח באופן לא תקין ויש לבטלו לפנים משורת הדין ?

או לפרט להם קצת יותר בתיקווה שמי שיקרא את זה יוכל ליספוג קצת אינפורמציה ?

פורסם

הבט, לפי ידיעתי כל דו"ח תנועה תוקפו ל-3 שעות (כלומר כעבור 3 שעות מרגע קבלת הדוח הראשון ניתן לקבל דוח נוסף).

כך זה לפחות במקרה של דוחות עירוניים בעיריית ת"א.

לדעתי כדאי שתברר זאת לגבי חוקי המשטרה ואם יתברר כי גם במקרה של דוח משטרתי יש לחכות 3 שעות בין דוח לדוח, תוכל להגיש בקשת ביטול שלא מתוך התחשבות של "לפנים משורת הדין" אלא בהסתמך על החוק.

בפנייתך הוסף וציין גם כי הרכב עמד בין בניין מספר 2 לבין בניין מספר 4 וכי לא ניתן לקבוע בבירור מהו מספר הבניין שלידו עמד וזה נתון לשינוי לפי שיקול דעתו של כל אדם ואדם ולכן בדוח הראשון מצוין מספר 2 ובדוח שני מספר 4.

בנוגע לוויכוח שהיה בעמוד הקודם בשאלה האם יש לחכות X זמן בין דוח לדוח אז התשובה תלויה בסוג הדוח.

אם הדוח הוא דוח שניתן בגין מהירות מופרזת הרי ברור שהנהג הנוהג ברכב יוכל לקבל דוח נוסף אפילו שניה אחרי שקיבל את הדוח הראשון במידה ועבר פעם נוספת על החוק.

במקרה של דוח שניתן בגין חניה שאסורה עפ"י חוק יש להמתין זמן מסוים הקבוע בחוק מפני שאת העבירה ביצע הנהג פעם אחת בעצם בכך שהעמיד את רכבו במקום מסוים האסור לחניה/העמדה עפ"י החוק וכן אם לא היתה הגבלת זמן בין דוח יכול היה בעל הרכב לקבל אינספור דוחות בזה אחר זה.

פורסם

-=- עידכון -=-

שלחתי בדואר רשום למשרד פניות נהגים שברמת החייל את תצלום הדוחות ואישור התשלום של הראשון + תצלום הדואר הרשום ששלחתי + מכתב מנוסח רק עם מה שאמור לעניין אותם מיבחינת הביטול דוח.

אבל פה הבנתי שאפילו על הדואר הרשום אסור לסמוך:

אתמול אני פותח את התיבת דואר ואני רואה הודעת דואר רשום שנישלחה אלי ממני, הדואר טעו ושלחו את המכתב לשולח במקום לנמען.

איך דברים כאלו קורים !?

פורסם

אתה רואה, זאת ההוכחה שמרפי קיים ואוהב אותך במיוחד :?

צירופי התקלות האלה לא בהכרח משחקות לטובתך. עכשיו תתלונן על הדואר ששיבש לך, והם כמובן יכולים לציידך במסמך שהאשמה בהם, אבל עד שתקבל מסמך שכזה יחלוף יותר מידי זמן שבוודאי לא יועיל לך.

אם שלחת עם אישור מסירה - רבים נוהגים לטעות ולכתוב את כתובת השולח בכתובת הנמען.

בכל אופן, אין מה לעשות, שלח את המכתב שוב, או סע לשם אישית ומסור את מכתבך. כשאתה מוסר מכתב ידנית, חותמים לך במקום על העתק המכתב מתי נתקבל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלחתי עם אישור מסירה ואפילו שילמתי תוספת לקבל עידכונים ב SMS , ובדקתי נכון שמילאתי את הטופס כמו שצריך ע'פ ההעתק שיש בידי

• תוכן חדש...