Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי לשמוע שכזה מקום התדרדר לרמה כזו...לפני עשור המקום הזה היה ממש שונה במקום כזה היה אפשר למצוא לא רק סחורה טובה של פעם אלא היה גם אנשים אם יידע והבנה .:-)

מאז שנת 1992 ועד 1999 אני זוכר תקופות שונות היו ערבי מתקינים,היה יבואנים שארחו ערבי מתקינים היה גם יבואן שונה לרוקפורד,ואפילו את ההתקנה הראשונה שחוויתי של הסטרוקר ב96 ...תקופות שהיו שונות שכל מה שהיה לסטריאו היה אמריקאי או גרמני

אנשים פעם לא היו יודעים מה זה "לתחום סאב"

אבל כמו כל דבר בזמן האחרון הכל הופך למסחרה והסחורה גם הופכת לטראש וכל אחד באזור ההוא הופך לכריש וחי בשביל לשרוד את היום יום...אולי בגלל זה המקום התדרדר עד כדי כך שלא שמים לב שמבריחים את הלקוחות אחרי התשלום...עצוב:-(

ועכשיו אם אתם שואלים למה אני מספר את זה....אז פעם בימים ההם(בתקופה ההיא) התחלתי משם "כלל מערכות"של פעם...:cry:

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

נתנו לך לצאת לא מרוצה, זה כבר עצוב. לפעמים יש פשלות בעבודה, לפעמים זלזול של מתקין, לא תקין, אבל בעל הבית אמור לנסות לפצות על הכל, מה שכנראה לא היה, וזה מה שעצוב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני אתה צודק ב100%.

אני אישית לא ממש מתרגש מזה ודי מעביר את זה הלאה בין המקומות בהם נשרפתי בתחום הרכב לא פעם, אבל לאחרים שידעו לא לעשות את אותה הטעות.

• תוכן חדש...