Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אני לא מוצא שום שיפור ואפילו לא תאוטו **** תאוטו = את האוטו **** עצמו למכירה בEBAY

אני כותב בחיפוש ROVER וגג אני מוצא ג'יפ לנד רובר

תודה לעוזרים.

פורסם

אולי קצת הסטוריה תעזור לך:

כאשר ROVER פשטו את הרגל אז את הציוד וקו יצור של המכוניות קנו הסינים כדי להמשיך ולייצר את הדגמים הקיימים. משום מה BMW קנו את שם המותג ROVER , אך לא את המפעלים והציוד. נוצר מצב כאשר ל-BMW היה שייך השם ולסינים את הציוד של קו היצור. בהמשך הסינים שינו את השם ל- ROEWE ותחת השם הזה מייצרים רוברים עד היום. :wink:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אולי קצת הסטוריה תעזור לך:

כאשר ROVER פשטו את הרגל אז את הציוד וקו יצור של המכוניות קנו הסינים כדי להמשיך ולייצר את הדגמים הקיימים. משום מה BMW קנו את שם המותג ROVER , אך לא את המפעלים והציוד. נוצר מצב כאשר ל-BMW היה שייך השם ולסינים את הציוד של קו היצור. בהמשך הסינים שינו את השם ל- ROEWE ותחת השם הזה מייצרים רוברים עד היום. :wink:

השם יברך אותך עזרת לי

אבל הפנסים נגיד יתאימו תחת השם ROEWE לרובר 216 שלי?

תודה אחי.. *** עריכה - עם אחיך דבר בבית, לא בפורום ***

פורסם

אבל הפנסים נגיד יתאימו תחת השם ROEWE לרובר 216 שלי?

תודה אחי..

בגדול חייב להתאים כי זה אותו רכב, אבך על תתפוס אותי במילה, תברר הכל לבד.

אולי תנסה לחפש אתרים סיניים שמוכרים חלפים ל ROEWE, זה אמור להיות רכב זהה לרוברים שאנו מכירים.... אלא אם כן ההגה בסין בצד הימין ואז הפנסים לא יתאימו! (אין לי שמץ אם ההגה בסין הוא שמאלי או ימיני).

פורסם

לפי דעתי יש המון רוברים בפירוקיות... זה לא רכב שנמכר בקלות, הרבה פשוט מורידים אותו מהכביש לפירוקיות, ואפילו תאונות קלות לא ממהרים לתקן, פשוט מורידים לפירוק. אולי כדאי לחפש חלפים בארץ, לפי דעתי יש בשפע.

פורסם

סליחה אבל מה זה כל הקשקוש הזה על רווה?

לרובר ניתן למצוא שלל חלפים באיביי.

הנה נקודת התחלה. והנה עוד אחת.

אגב, עדיין מייצרים חלפים לרובר, וניתן למצוא זאת בשלל חנויות. גוגל יהיה חבר טוב בשבילך. גם sortfix.com

וכדאי גם שתכיר את הפורום הזה. הם מאוד נחמדים וישמחו לסייע לך. יש להם גם שת"פ עם חנות חלפים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לפי דעתי יש המון רוברים בפירוקיות... זה לא רכב שנמכר בקלות, הרבה פשוט מורידים אותו מהכביש לפירוקיות, ואפילו תאונות קלות לא ממהרים לתקן, פשוט מורידים לפירוק. אולי כדאי לחפש חלפים בארץ, לפי דעתי יש בשפע.

אז הדעה שלך לא נכונה - אין רוברים בפרוקיות, רכב נדיר מאוד שיגיע לפרוקיה ואם כבר מגיע אז החלקים שלו נמכרים תוך דקות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

יש מלא חלקים ב EBAY במיוחד באנגליה, הבעיה היחידה שלך תהיה רק בפנסים הקדמיים וגם שם המוכרים לפעמים נותנים אופציה לפנסים למכוניות עם הגה בצד שמאל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
סליחה אבל מה זה כל הקשקוש הזה על רווה?.

איזה קשקוש?

חוץ מזה שהם לא מייצרים 216 אלא 75 וגם MG הכל נכון. המפעלים האנגליים של רובר פורקו והובאו לסין, שם הם הותקנו מחדש תחת המותג ROEWE, מה שאפשר לג'נרל מוטורס וסינים לייצא למדינות אחרות מוצר עצמאי.

פורסם

זהו בדיוק - לכן זה לא מתאים לשואל.

אגב, מידי פעם חונה ברחוב שלי MG ZT, כסופה ממש יפה. אמנם לא מדובר על ZT אמיתי אלא על 75 בתחפושת, אבל עדיין - רררררררררררררובר.

פורסם

לארץ הביאו את הדגמים ה"רגילים" של ה- 25, 75 (ואולי גם 45, לא ראיתי), עם ספוילרים וחצאיות, ועם גריל שונה (מאוד יפה, אגב), והדביקו עליהם את האותיות ZR ו- ZT בהתאם. הם אומנם נראים יפים יותר, אבל לא נוסעים טוב יותר.

להבדיל, ה- ZR האמיתית, למשל, עם מנוע ה- VVC, עושה 7.4 שניות למאה... ה- 25 הרגילה (וה- "ZR" שהביאו לארץ), עושות 9 ומשהו.

כך, ה- ZT האמיתית עושה 7.5 שניות (מנוע 2.5). הוורסיה שאתה מדבר עליה, ה- V8, היא בכלל מפלצת. ה- 75 (וה- "ZT" שהביאו לארץ), עושות שימוש במנוע 2.5 V6,וביצועיהן עומדים על 9 שניות, אם אינני טועה.

נ.ב.

ב"אמיתי" הכוונה לרכב באמת שונה, ולא רק בגלל קישוטים; כמובן שיכולים להיות מספר סוגי מנוע כמו ה- V8 שאתה מכיר וה- 2.5 עליו אני דיברתי.

• תוכן חדש...