Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי דייהאטסו שרייד 97 והנסיעה בה די קשה, כך שבכל מהמורה או פס האטה, אני ממש מרגיש את זה.

מחיפושי בפורום עלה שכנראה צריך להחליף את בולמי הזעזועים, אך לא ברור לי מאיפה אנשים מסיקים שבולמי הזעזועים גמורים או לא. הרכב שלי עבר 115,000 ק"מ ללא החלפה של הבולמים עד כה.

האם עליי ללכת למוסך רגיל או שעליי לפנות למכון כיוון פרונט על מנת לבצע בדיקה ממוחשבת לאיתור הבעיה?

האם מכון לכיוון פרונט מתעסק גם בבולמי זעזועים?

אם כן, מישהו מכיר מכון לכיוון פרונט אמין בחולון-בת ים?

תודה רבה

פורסם

אם הוא עבר 115,000 ק"מ ללא החלפה של הבולמים - הוא צריך החלפה של הבולמים. :roll:

אם אתה מוכן להרחיק עד תל אביב - יש את "פרונט התחייה", שמעתי עליהם רק דברים טובים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

התעלקות קטנה על הת'רד

קניתי בולמים אחוריים של קייאבה ואני עוד מעט קונה גם קדמיים, כמה תעלה לי בערך הרכבה של כל אחד (קדמי ואחורי) ואיפה מומלץ להרכיב (איזור חיפה)?

פורסם

שאלה באותו נושא.

חיזוק בולמים צריך לעשות לפי מומנט?

ועוד משהו אם כבר שאלתי על מומנט- עד כמה חשוב לחזק גלגלים עם ידית מומנט?

גבע.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

תודה על התגובות.

לאחר שהבנתי שאפשר להחליף בולמים במכון לכיוון פרונט, האם יש עדיפות לביצוע ההחלפהבמכון כזה בגלל איזושהי בדיקה ממוחשבת שהם יכולים לעשות?

או שעדיף להחליף במוסך ואז ללכת לבצע כיוון פרונט בנפרד?

פורסם

בדרך כלל, כשבולמי זעזועים מאבדים את יכולת השיכוך שלהם, הרכב מתנדנד יותר והתחושה היא שהרכב קל יותר, ולא קשה יותר.

סביר להניח שבולמי הזעזועים כבר אינם במצבם המקורי אחרי כל כך הרבה קילומטרים, אולם איני בטוח שהתחושה שהרכב "קשה" נובעת מבולמי הזעזועים, אלא אם נסתמו המעברים שבתוכם (ובעוונותי, עדיין לא שמעתי על בעיה כזאת).

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...