Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי לפני כמה ימים רובר שנת 95', מנוע הונדה D16A8,

ישנם כמה דברים שעליי לסדר.

הרכב הוא אוטומטי, ישנה תופעה ברכב רק כאשר הוא קר, לצורך העניין כאשר אני מניע אותו בפעם הראשונה בבוקר,

כאשר ידית ההילוכים במצב P ,סל"ד סרק של המנוע בעת ההנעה מתייצב על טורים גבוהים (בסביבות ה1700-2000) שזה תקין כי המנוע קר אולם כאשר אני מעביר לD או R ,סל"ד הסרק מתחיל להשתגע ולקפוץ בין 1000 סל"ד לבערך 500 סל"ד:shock:

כעבור 5 דקות של נסיעה הכל מסתדר והמנוע עובד עגול.

אשמח לקבל כיוון כללי לפתרון הבעיה.

תודה וערב טוב,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

יש מס' אפשרויות אבל הבולטות שבהן: יש לבדוק את חיישן טמפ' המנוע-יתכן שהוא הגורם לזיוף.

השניה- יש תקלה במצערת אלקטרונית /מכאנית /מנגנון ייצוב סיבובים לרכב.

כדי לאבחן את התקלה יש להיכנס למכון להזרקות דלק טוב כדי שלא תחליף חלקים כך סתם מניחוש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מכיר את המנוע הזה ספציפית, אך אם תוכל להיג ד לי אם זה מנוע עם הזרקה חד נקודתית או רב נקודתית זה יכול לשפוך קצת יותר אור על הבעיה?

ד.א התיבת הילוכים ברכב זה היא רציפה או רגילה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שמע זה נשמע באמת בעיה באחד החיישנים של המנוע.

קשה להגיד במדוייק מאיזה חיישן זה נובא, כי אחרי שהאוטו מתחמם אתה אומר שהתופעה נהלמת .

תנסה להתחבר לסורק תקלות ושיראו איזה תקלות נרשמו במנוע.

יכול להיות שהגוף חימום של החיישן חמצן שלך דפוק ולכן הוא משגר אותות לא נכונים למערכת הזרקת הלדק כאשר המנוע קר.

האם בנסיעה כאשר האוטו קר אתה מרגיש גם תופעה של אי סחיבה? ועלייה וירידה פתאומיים בכוח המנוע?

תנסה קצת יותר לפרט על התופעה. האם זה קורה לך תמיד? האם קרה לך פעם גם כשהמנוע חם?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה על התגובה.

הבעיה מופיעה רק שהמנוע קר ולאחר מכן נעלמת לחלוטין.

אין לחיישן אצלי גוף חימום, יוצא ממנו רק חוט סיגנל אחד וזהו.

סריקת תקלות אני אריץ בכל אופן, בעזרת אוטודאטה ונורת לד,אבל החלטתי לשאול כאן ואולי מישהו כבר ניתקל בתופעה.

שוב תודה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

• תוכן חדש...