Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי ביקורת שבועית לרכב (שמן מנוע,נוזל בלמים,נוזל קירור) והפתעה לא נעימה חיכתה לי.

כאשר פתחתי את מיכל העיבוי (הרכב כמובן קר לגמרי),נראה בפנים שהוא מטונף ומלא בחלודה כאילו שאף פעם לא ניקו אותו.

יש צינור גומי שיושב על מיכל העיבוי-פירקתי אותו ובמקביל פתחתי את פקק הרדיאטור.

כאן עוד הפתעה לא נעימה- גם מהרדיאטור יצאו ממנו מים בצבע דומה לזה של מיכל העיבוי והם גלשו החוצה -שוב הכל כאשר המנוע קר לגמרי.

מה שעשיתי:

פירוק מיכל עיבוי,שטיפתו במים רותחים להסרת כל הג'יפה ומילוי מים ירוקים חדשים במיכל העיבוי.

קצת רקע: ברכב נוקתה שנה שעברה מע' הקירור באופן יסודי כולל העברת חוטר לרדיאטור.

ועכשיו לשאלות:

האם יש לי ממה לחשוש לגבי ראש המנוע או שהבעיה היא רק במערכת הקירור (הרכב לא מתחמם,מגיע עד החצי,מאוורר נפתח בזמן,אין סימנים של מים בשמן/שמן במים).?

האם כל שנה צריך לנקות רדיאטור או שכנראה למרות שאין ממנו נזילות הוא סיים את חייו בשל איזשהו ריקבון שלא נראה לעין ?

אודה לתשובות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כנראה שהיום לא כל מים ירוקים הם באמת ירוקים,יכול להיות שזה סתם צבע שמטעה את האנשים,גם לי זה קרה ברייסר שלי,הקפדתי רק על מים ירוקים,וקרה מצב שצינור מים נקרע בנסיעה הרכב התחמם,איכשהוא הגעתי למוסך להחלפת הצינור,אך אותה תופעה הייתה גם אצלי,מים חומים וקצף במיכל עיבוי

פורסם

תנקה ביטב את מערכת הקירור ותחליף נוזל קירור.

במקרה הגרוע - "ביזבזת" כמה עשרות שקלים.

במקרה הטוב - השקעת במערכת הקירור של האוטו ותרמת לאורך חייו של המנוע שגם ככה רגיש מאוד.

פורסם
תנקה ביטב את מערכת הקירור ותחליף נוזל קירור.

במקרה הגרוע - "ביזבזת" כמה עשרות שקלים.

במקרה הטוב - השקעת במערכת הקירור של האוטו ותרמת לאורך חייו של המנוע שגם ככה רגיש מאוד.

שנה שעברה בחורף (משהו כמו פברואר-מרץ נוקתה מערכת הקירור יסודי.זה באמת הגיוני שאחרי כל כך מעט זמן צריך שוב לעשות את הטיפול הזה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...