Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתוללתי קצת ופתאום אני שומע במקום מוזיקה צפצופים חזקים (והם חזקים בלי קשר לווליום) בצד שמאל בלבד.

בדקתי את כל החיבורים במגבר ורק הכאבל (+) היה קצת רפוי אז חיזקתי אותו אבל זה לא עזר.

הקרוסים יושבים בדשבורד ולא מקובעים בדלתות, הסאב יוצא לפעמים לטיול בבגאז'.

יש לציין שגם שמעתי בווליום גבוהה במיוחד.

כן אני יודע אני חמור ויש לי התקפים כאלה לפעמים, אבל למישהו יש מושג מה יכולה להיות התקלה?

תודה ושבת שלום,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יכול להיות הרבה סיבות לבעיה שלך, האם אלו רעשים שמתחזקים אם הגז? כשהמנוע כבוי עדיין יש כאלה רעשים? חיבורי RCA במגבר בדקת? ניסית להצליב?

חבל שהקרוסים בדש ולא במקומם הראוי בדלתות ולא קיבעת את הסאב בדרך כל שהיא, זה יכול ליצור הרבה בעיות, במיוחד כשאתה נוסע בצורה לא רגועה.

זה חיסרון כשיש מערכת, אי אפשר לנהוג בצורה ספורטיבית.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הקרוסים לא בדלת מכוון שאמרו לי שהרטיבות שעלולה להיווצר בה מזיקה להם.

אני יפרק מוצ"ש את הרמקולים לבדוק אם הם מקוצרים.

ועוד כמה דקות אני יעלה לחנייה להצליב את הRCA כבר חוזר עם תשובות.

עוד הצעות?

פורסם

השתוללתי קצת ופתאום אני שומע במקום מוזיקה צפצופים חזקים (והם חזקים בלי קשר לווליום) בצד שמאל בלבד.

כן אני יודע אני חמור ויש לי התקפים כאלה לפעמים, אבל למישהו יש מושג מה יכולה להיות התקלה?

תודה ושבת שלום,

מאור.

ניראה לי זה מהאוזן שלך. הרסת את השמיעה שלך

תמיר

פורסם

תמיר, מצחיק מאוד חעחעחע.

הבעיה נפתרה חלקית, אכן המיד השמאלי קיצר יחיאל צדק.

עכשיו צריך לפרק אותו להלחים את החיבורים או למצוא נועלי כאבל נורמליים ולקבע אותו כמו שצריך.

שוב תודה ליחיאל שקלע בול כל הכבוד.

פורסם

אני חושב שאתה צריך לעשות התקנה טובה ולא רק לתקן את הבעיה שהיתה לך במיד השמאלי.

סאב מטייל בתא המטען, כבל פלוס קצת יוצא החוצה, נסיעת כסאח - הלו! אתה נוסע עם המפגע הזה על כביש שיש בו אזרחים, זה לא "מסלולים" באשדוד ולא דייטונה.

תקבע את הסאב, תשים נעלי כבל במגברים, תלחים את החוטים ותבודד את המגעים שלהם, תשמע בווליום נורמלי אם אתה לא מסוגל לכייל מערכת כמו שצריך, ותנהג באחריות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה קורה לעיתים די נדירות, אין צורך להטיף.

אל תנהגו ליד חבר שיש לו 70-80 יותר סוסים במנוע, האוטו ימות רק בשביל שתראו אותו באופק.

איך אני מקבע את הסאב? זוויות לריצפה של התא מטען?

הכאבלים במגבר מחוברים עם נועלי כאבל אבל הברגים צריכים לעבור חיזוק מדי פעם, הוויברציות של האוטו עושות את שלהן.

את המיד אני עולה עכשיו לסדר, אני יתקע עוד כמה ברגים במקומות אסטרטגיים נקווה שזה יתפוס.

עם מה מומלץ להדביק את הגרילים חזרה? פעם שעברה הדבקתי עם דבק מהיר וזה היה סיוט עד שזה נתפס וגם הדביק לי את האצבעות.

בהזדמנות אני ייחפש נועלי כאבל נורמליים למיד, ונלחים אותם.

פורסם

סאב וופר - סקוצים בין הסאב לרצפת הרכב מלמטה וחיזוק בעזרת זווית לפח הרכב מלמעלה.

מגבר - ברגים משתחררים מהוויברציות - לוקטייט! - זה מאין תערובת של גומי עם צבע שמדביקים על ברגים בשביל שהם לא ישתחררו - אם כי זאת פעם ראשונה שאני שומע על כזה מקרה.

רמקולים - חיווט טוב ולדאוג שבחורים שהוא עובר דרך הפח או בכל מעבר כלשהוא - שהוא לא נוגע ישירות במתכת ובטח שלא במתכת חדה או חתוכנה - פתרון - גומיות מעבר, סיליקון, להמנע מלעבור דרך כאלה נקודות עד כמה שאפשר.

- הרמקול עצמו - הלחמות ובידוד בעזרת איזולירבנד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הופתעתי להיווכח שהמיד נשרף, חיברתי רמקול אחר במקומו והוא עובד.

איך זה קרה!? ולמה הציפצופים נפסקו אחרי שהוזזתי את המיד? למה עכשיו אין ציפצופים? למה היו מקודם?

בקשר לשאר ההצעות שלך: חיווט טוב,גומיות מעבר, צינורות שירשור, הלחמות ואיזולירבנד הכל בוצע.

בקשר לקיבוע הסאב, סקוצ'ים אי אפשר לשים מכוון שהריפוד של רצפת תא המטען מעפן לגמרי וזז ביחד עם הסאב.

זוויות למגש האחורי נשמע בעייתי במיוחד, המגש האחורי לא חזק במיוחד (עשוי מקרטון או סיבית), לא יהיה ניתן להרים את המגש (גישה למגבר, להוציא את הסאב, להכניס דברים לתא מטען).

רעיונות נוספים?

פורסם

אתה צריך להיות יצירתי בקטע הזה

- למדוד את המרחק מתיבת הסאב לדפנות תא המטען ופשוט להניח קרשים שימנעו ממנו לזוז ואולי אותם לחבר לתיבה (תשים הרבה ספוג מתחת לקרשים כי זה יעשה לך רעש).

- לחבר עם זווית לגב המושב האחורי אם אפשר - או עם פס אלומניום במקום.

לגבי הרעשים - היה לך קצר, זה גורם לרעשים האלה.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן,

קצר של הרמקול הוא מצב לא נשלט ,

הציפצופים ששמעת הם תוצאה של חבור החוטים לשלדת הרכב (דלת) או אחד לשני.

אם יש קצר - הדרך לנזק קצרה ביותר.

מאיפה קנית את הקומפוננט? שיפעיל אחריות ויחליף לך את הרמקול.

נ.ב.

תגיד תודה שלא נדפקו עוד רכיבים.

ZZR

• תוכן חדש...