Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקמת מפעל אוטקרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש מידע מדויק לגבי תאריך הקמת מפעל אוטוקרס בטירת הכרמל? למיטב ידעתי המפעל הוקם ב1958 (ייתכן שהשנה לא נכונה) לא מדובר על שנת ההקמה אלא על התאריך המדויק

בתודה מראש, אבי

פורסם

החברה הוקמה תחת השם "מוסכים ומכונות" בתחילת שנות החמישים ואת הסוסיתות היא התחילה לייצר ב 1958 ואז שונה שמה לאוטוקרס.

המפעל בטירת כרמל נפתח באמצע שנות הששים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני תודה, אבל המידע הזה מוביל אותנו לנקודת ההתחלה שאין תאריך למעשה.

מתןך מה שאני יודע היו 2 מפעלים אחד שקם בחיפה בשנת 1952 על ידי שנלר והמיקום שלו לא ברור "מפרץ חיפה" והשני בטירת הכרמל שהוקם על ידי יצחק ושוב לא ברור באיזה תאריך (אמצע שנות ה-60 - יכול להיות ,65,66,67 ) השאלה שלי היא מתי הוקם המפעל בטירת הכרמל

פורסם

אבן הפינה למפעל בטירת הכרמל הונחה בנוכחות שר התחבורה דאז, ישראל בר-יהודה, בחודש אוקטובר 1963.

יצור המרכבים עבר מחיפה למפעל החדש באוגוסט 1965. אולם ההרכבה הסופית אוייש באוקטובר אותה שנה.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
בני תודה, אבל המידע הזה מוביל אותנו לנקודת ההתחלה שאין תאריך למעשה.

מתןך מה שאני יודע היו 2 מפעלים אחד שקם בחיפה בשנת 1952 על ידי שנלר והמיקום שלו לא ברור "מפרץ חיפה" והשני בטירת הכרמל שהוקם על ידי יצחק ושוב לא ברור באיזה תאריך (אמצע שנות ה-60 - יכול להיות ,65,66,67 ) השאלה שלי היא מתי הוקם המפעל בטירת הכרמל

למפעל היו לפחות 4 תחנות:

לאחר שהוא הוקם על ידי שנלר, הוא עבר עוד בשנות החמישים למקום אחר במפרץ. כששובינסקי הצטרף ויצר שותפות עם החברה הישראלית לאוטומובילים, עבר המפעל לחיפה ושם היה עיקר ייצור הסוסיתות עד המעבר לטירת הכרמל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...