Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר תיקונים (ושלא תחשוב שבחרתי היום להתעלק עליך...),

יש שני מחזורים לבדיקה עצמית ליחידות ABS, בהדלקה ולאחר שהרכב עובר נסיעה של בין 5-15 קמ"ש תלוי ביצרן המערכת.

ברוב המערכות, רק לאחר נסיעה המערכת יכולה להתאפס והנורת תקלות תכבה.

לגבי כריות אויר, יש מערכות שברגע זהוי תקלה לא ניתן למחוק ללא סורק ויש מערכות שכל הדלקת מתג הצתה עושות סריקה חוזרת לקווים הפירוטכניים ולשאר התוספות, אם לא מתגלה בעייה הנורה תכבה אך תרשם תקלה בזכרון.

פורסם

אולי במשאיות יש תאריך מתי הופיעה התקלה לראשונה.

לא רק לראשונה, אלא גם מתי היא הופיעה בפעם האחרונה, וכמה פעמים היא הופיעה בין לבין.

אגב, ברובן גם ניתן לקרוא את התקלות מצג שנמצא בלוח השעונים, וניתן לאפס את התקלות ללא מחשב. רק צריך שתהיה לך סיסמה בשביל זה, ולנהגים יש אותה.

פורסם

חנן הג'יפולוג, כל מה שאמרת - נכון, אבל: אתה מתייחס למשאיות מהדור החדש יותר, בדרך כלל גם עם מערכות EBS והדבר נכון גם למערכות של Bosch-Knorr ושל Haldex, פשוט משום שזהו התקן כיום באירופה. ה-ABS נמצא איתנו מתחילת שנות ה- 80, מה גם שבמשאיות הוא מתקדם יותר מבחינת התיפעול, יחסית לפרטיות. כך שאני לא חושב של- BMW המדובר יש איפוס עצמי.

פורסם

בוודאי התכוונת ל- "היציעו". ובכן, הוא יכול להיות רשום על הראש של החיישן, או בהדפס צבע (בדרך כלל שחור ע"ג מלבן לבן) על הכבל עצמו, לכיוון הקצה שלו או הראש. לא באמצע הכבל. נסה להבין גם מי היצרן.

פורסם
לא רק לראשונה, אלא גם מתי היא הופיעה בפעם האחרונה, וכמה פעמים היא הופיעה בין לבין.

אגב, ברובן גם ניתן לקרוא את התקלות מצג שנמצא בלוח השעונים, וניתן לאפס את התקלות ללא מחשב. רק צריך שתהיה לך סיסמה בשביל זה, ולנהגים יש אותה.

גם אני לא מכיר ברכב פרטי שהסורק נותן לך מידע על התאריכים אך יש לפעמים מידע כמה ק"מ נסע הרכב לאחר הופעת התקלה.

אני חושב שזה חלק מהמידע הסטנדרטי שיש למערכות OBD2 ו E-OBD. V נועד לשוק האמריקאי שבו לשוטר יש סורק והוא יכול לתת לך דוח על נסיעה עם נורה דולקת, ושהנהג לא יוכל לטעון כי הרגע הנורה הופיעה לו על לוח השעונים.

פורסם

האם הרכב שברשותך שייך לסידרה E36 ? במידה והתשובה כ,ן אזי המערכת שלך היא 3 ערוצים.

ראה תמונות לזיהוי מיקום החיישנים (שים לב לא להתבלבל עם סנסור לשחיקת הרפידות).

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,אכן הרכב דגם E36 ואני מאוד מודה לך על הרצון הטוב לעזור אבל אני לא מצליח להבין בתמונה איפה בידיוק נמצא הסנסור.

יכול לכוון אותי אולי?

• תוכן חדש...