Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה !!!

יש לי פיאט פונטו 1250ידני שנת 97 .

הטורים בסרק הינם סביב 800 סל"ד .

כאשר אני עוצר ברמזור למשל ועוזב את דוושת הגז , הטורים יורדים ולא עוצרים ב800 אלה ממשיכים לרדת עד 500 ומקבלים רעידות . ואז או שיש תיקון חזרה ל800 סל"ד או שהאוטו לא שורד ונכבה (לרוב ) .

(מידע נוסף , כאשר אני מפעיל מזגן (והכל במקום לא בנסיעה) , הטורים נופלים ומתאוששים תוך שהמנוע רועד יותר מדי.לא יודע אם זה קשור)

תעזרו לי בבקשה .

פורסם

כנראה שיש בעיה עם מצערת /חיישן טורים /מייצב סיבובים (לפחות באחד מאלו הקיים ברכב).

אי אפשר לשלול על הסף תקלה חשמלית אחרת כמו מפלג /כוהל אבל אם הרכב אינו מצליח לשמור על טורים יציבים בד"כ הבעיה היא במצערת או באחד מחלקיה הנלווים.

לפני ניקוי מצערת כדאי לבדוק האם יש צינורות סדוקים שמושכים אווויר,ואז פשוט הרכב לא יכול לתפקד כמו שצריך.

אם אין כאלו כדאי לבדוק כיוון חיישן בית מצערת אם קיים ואם לא לעשות ניקוי בית מצערת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...