Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי טויוטה קורולה שנת 95, ידנית.

בנסיעה בכל הילוך, הרכב כאשר מגיע ל3500 סל"ד לא מעלה יותר טורים,

אם אני רוצה למשוך קצת מעבר, בעליה קשה כדי שהרכב לא יתעמץ, אני לא מצליח למשוך.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

הרכב עבר טיפול גדול, החלפת כל השמנים, פילטרים וניקוי בתוסף K44, אני משתדל לתדלק באותה תחנת דלק ואין בעיה עם הרכבים האחרים שבמשפחה, לכן זה פוסל את בעית הדלק.

פורסם

כפי שענו לפני , יש לאבחן האם הבעיה בספיקת הדלק, או בעית הצתה. לא נראה כבעיה אחרת, מה שלא ניתן לפסול על הסף , יש עוד סיבות אפשריות רבות.

פילטר דלק החליפו מתי שהוא?

בכלל האם האוטו נחנק , כלומר מרגישים דעיכה רציפה, או שהוא מתחיל לחתוך בעצבנות וקפיצות. יש הבדל בין התאורים הנל, נסה להבדיל בינהם ולענות.

תודה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רגע..רק בעליות ? או בכל נסיעה ?

נגיד עכשיו אתה מתחיל ליסוע, ראשון, נותן גז, עובר 3500 ?

או שאתה עולה עליות ב רביעי ב 40 קמש ולכן לא מצליח לעבור את ה 3500

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על התשובות.

פילטר דלק הוחלף בטיפול האחרון לפני כ 5K ק"מ.

הרכב לא נחנק ונוסע טוב, אבל בנסיע בכל הילוך אני לא מצליח לעבור את הסל"ד, זה קורה לרוב בעליות או ככה לפחות נדמה לי, כי בנסיעה במישור אני לא מושך את הטורים, אין קפיצות של הרכב.

פורסם

ערב טוב.

כנס לאבחון במוסך

בדוק לחץ דלק סטאטי.מקסימאלי,ודינאמי - (בנסיעה).

בדוק חיישן -vss .

בדוק בעזרת שעון ווקום תקינות מנוע \ טיימינג ולשלילת חסימה חלקית במע הפליטה.

בברכה.

חיים.

פורסם

היום בדקתי את הרכב במישור, והרכב כן מעלה טורים, הבעיה מתחילה כאשר אני נוסע בעליה, בהילוך שני ושלישי הרכב עולה בסדר עד 3,500-3,700 סל"ד, אבל לא יותר מזה כאילו יש מחסום מסויים למנוע.

ערב טוב לכולם, אני מודה לכם על התשובות.

פורסם

שלום לכולם

השערה שלי, יכול להיות שהיא לא נכונה, אבל האם יכול להיות שכבל הגז רופף\תפוס\נמתח והתארך עם הזמן וקיבל "בטן" ואז המצערת לא נפתחת עד הסוף?

איתמר.

• תוכן חדש...