Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכלכ חברי הפורום אני חדש אז תקבלו אותי יפה :) לפני כשבועים רכשתי רכב דגם פולו GTI 2000 שמורה מאוד מטופלת חמודה לפני כמה ימים נתקלתי בתקלה שפשוט במצב של הילון 2 או 3 או 4 הטורים משתוללים פשוט הטור קופץ עולה יורד או שאני בהילון 2 או 3 לוחץ על הגז ומשהו בולם חונק אותו כאליו אתה מרגיש שאוטו קופץ קדימה אחורה קדימה אחורה

והיום בנסעתי מעבודה קרא אותה תקלה שוב רק שהפעם הרכב נכבה לי ונורת ה EPC נדלקה אחרי שכיבתי תאוטו ואחרי שתי דקות הדלקתי שוב נדל' מצוין המשכתי לנסוע כמובן שהאוטו שוב פעם במצב של לחיצה על הגז פשוט אתה מרגגיש קדימה אחורה קדימה אחורה מין משיכה קדמה ואחורה בהילון 2 3 4 פשוט משהו חונק לא נותן לו ואחרי כמה דקות של נסיעה קראתה אותה תקלה רק שהפעם נדלקה המנורה של השמן ואז המצבר ואז האוטו נכבה לגמרי ואחרי דקה כמובן שהדלקתי אותו שוב והמשכתי מישהו יכול להסביר לי בבקשה כי יש כאלו אמרו שזה ליכלוך שהטצבבר במיכל דלק ויש כאלה אמרו בעיה במחשב או בחוט הגז פשוט אני מאוד מבולבל ומפחד ולא מבין מה הבעיה הסיבה שגורמת לאוטו למצב כזה מחר אני אמור להכנס למוסך מורשה של וולסוואקגן מקווה שיפתרו את זה אבל מישהו נתקל בבעיה בעבר ויכול לעזור בבקשה תודה על הזרעה :*)

****************הודעת מינהל המערכת:***************

להלן הוראות כתיבת כותרת: http://www.carsforum.co.il/vb/showth...27&postcount=1

וגם הוראות כלליות (שאישרת אותם בדיוק עכשיו עת נרשמת לפורום): http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

אתה רשאי לנסות שנית לאחר שתפנים את ההוראות.

פורסם

קודם כל שלום לכלכ חברי הפורום אני חדש אז תקבלו אותי יפה :smile: לפני כשבועים רכשתי רכב דגם פולו GTI 2000 שמורה מאוד מטופלת חמודה לפני כמה ימים נתקלתי בתקלה שפשוט במצב של הילון 2 או 3 או 4 הטורים משתוללים פשוט הטור קופץ עולה יורד או שאני בהילון 2 או 3 לוחץ על הגז ומשהו בולם חונק אותו כאליו אתה מרגיש שאוטו קופץ קדימה אחורה קדימה אחורה

והיום בנסעתי מעבודה קרא אותה תקלה שוב רק שהפעם הרכב נכבה לי ונורת ה EPC נדלקה אחרי שכיבתי תאוטו ואחרי שתי דקות הדלקתי שוב נדל' מצוין המשכתי לנסוע כמובן שהאוטו שוב פעם במצב של לחיצה על הגז פשוט אתה מרגגיש קדימה אחורה קדימה אחורה מין משיכה קדמה ואחורה בהילון 2 3 4 פשוט משהו חונק לא נותן לו ואחרי כמה דקות של נסיעה קראתה אותה תקלה רק שהפעם נדלקה המנורה של השמן ואז המצבר ואז האוטו נכבה לגמרי ואחרי דקה כמובן שהדלקתי אותו שוב והמשכתי מישהו יכול להסביר לי בבקשה כי יש כאלו אמרו שזה ליכלוך שהטצבבר במיכל דלק ויש כאלה אמרו בעיה במחשב או בחוט הגז פשוט אני מאוד מבולבל ומפחד ולא מבין מה הבעיה הסיבה שגורמת לאוטו למצב כזה מחר אני אמור להכנס למוסך מורשה של וולסוואקגן מקווה שיפתרו את זה אבל מישהו נתקל בבעיה בעבר ויכול לעזור בבקשה תודה על הזרעה :*)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...