Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בסוף קניתי את האקליפס 5000 , (הצד המאכזב של הקניה היה שבשונה ממה שאמרתי כאן לא השוותי בשמיעה מול האלפין, המוכר שיכנע אותי שזה מסובך מידי, צריך לחתוך חוטים בעוד מכשיר ועוד).

שאלת ה- 24 ביט נשארה בלתי פתורה בעיני, היתי מאד מוטרד מזה לפני הקניה, עד שהחלטתי שאני מעדיף את האקליפס גם אם אין לו 24 ביט. אבל עדין יש לי אתגר לגלות את התשובה כיוון שהמוכר שהוא קצת "משוגע" התחייב בפני שוב שיש 24 ביט, הוא גם רשם לי את זה על הקבלה, ברר שוב עם הסוכן של אקליפס איפה ניתן לראות את זה והוא הציע לשלוח אי מייל דרך האתר של אקליפס ולשאול. המוכר התחייב שאם אין 24 ביט, הוא משיב לי את כספי בלי לקחת את המכשיר...אז יש לי אתגר אמיתי להגיע לאמת.

חוץ מזה משמיעה ראשונה המכשיר נשמע מצוין.

תודה יצחק

פורסם

תתחדש זה כל מה שיש לי לומר, לא הבנתי הרבה מהשרשור חוץ משטויות.

לילה טוב

יעקב

עריכה:

200 הודעות =)

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אתה מודע לכך שיכלת לקנות את האקליפס 5100 החדש שהוא עם פאנל נשלף?! :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תן את הדגם המדוייק שכתוב על המכשיר.

ואז אתן לך תשובה מדוייקת.

לפי קראטשפילד:

http://www.crutchfield.com/S-a4SkHjj9ldF/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&tab=essential_info&i=099CD5000#Tab

לפי קאר דומיין:

http://www.cardomain.com/item/ECLCD5000

תקרא תמצא בקלות.

מה שכן מי נותן עליו אחריות ואיך?

פורסם

עריכה:

200 הודעות =)

תזהר עם זה , לא כדאי לך להתחיל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לגבי השאלה למה לא לקחתי את הדגם החדש 5100 , זה כי הוא פחות טוב, בין השאר יש לו 5v pre out ול5000 יש 8v ! ול5000בטוח שאין 24 ביט.

אמרו לי שיצרו דגם זול יותר כי לא היו קונים ל- 5000 בגלל מחירו היקר. אבל הוזילו במבצע מיוחד את ה- 5000 אחרי יציאת ה- 5100 . (אני לא מתחייב על האינפורמציה הזאת אבל כך אמר לי המוכר וזה נשמע סביר).

לגבי שם הדגם המדויק, זה CD 5000 ואשמח אם תעזור לי למצוא תשובה.

תודה

יצחק

• תוכן חדש...