Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הרדיו דיסק, ומיכוון שהידע שלי במערכות הוא בסיסי מאוד החלטתי לשאול אנשים שמבינים (או מתיימרים להבין) קצת יותר ממני.

בכל מקום ששאלתי על רדיו דיסק טוב, מיד המילה פיוניר עלתה לאוויר עוד לפני שהספקתי להגיד מה התקציב. (בטח שיערתם לבד על איזו חיה כולם ממליצים)

באמת אין לי בעיה אם פיוניר לרוב המערכות שלהם גם מתאימות לתקציב שלי שהוא 1500 ש"ח...

אבל יש להם כל כך הרבה דגמים שנראים (גם ויזואלית וגם לפי המפרט) מאוד דומים...

קראתי פה בפורום שישנם כמה הבדלים אשמח אם מישהו יוכל לרכז אותם וגם להמליץ על דגם ...

אני מדבר על דגמים כמו 5850 6850 5900 6900 6950 ושות'

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בראש, אם יש דגם אחר שלא רשמתי ומישהו ממליץ עליו אשמח אם תרשמו.

נ.ב יש לי היום קומפוננט קדמיים 6*9 אחוריים שני מגברים וסאב

אם צריך עוד פרטים על המערכת- תגידו ואני ירשום

תודה מראש

אלי

פורסם

ממש לא חושב שפיוניר שווה הסתכלות כמו חברות אחרות יותר מעניינות אבל אם כבר חייבים, אז אני חושב שה 6850 יכול להיות בחירה טובה לכל משתמש "מתחיל" או "מנוסה".

פונקציות רבות, מחיר טוב במקביל לפונקציונאליות.

פורסם

גל, ה6850 אמנם מכיל יותר אופציות ופונקציות מה5850 אבל, וזה אבל גדול, השימוש היומיומי,השגרתי, אפילו שלך ושלי ושל כל שאר חבריי הפורום שמתעסקים עם ציוד אלקטרוני זה או אחר ומן הסתם מבינים יותר או פחות איך להתעסק ולגשת לכל מכשיר מורבל יותר עם ה6850 מאשר עם ה5850. אם אתה לא מכיר את המכשירים (ויזואלית) תראה תמונה, ב6' הכל הכל הכל מתבסס על כפתור אלקטרוני אחד גדול שניתן לעקם למעוך להזיז ללחוץ ולמשוך אותו עד שהוא נשבר (טוב הגזמתי קצת :p) וכל השליטה היא דרכו, לעומת ה5' שהשליטה מחולקת לכמה כפתורים, העברת טראקים, תיקיות ותחנות רדיו נוחה פי אלף.

הבחירה שלי אחריי התלבטות קשה (כן, גם אני התלבטתי בין שניהם וניסיתי את שניהם ברכב) הוא ה5850 :)

בהצלחה.

פורסם

בכל מקרה אני מבין משניכם שאין טעם ללכת על ה6950 שלפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה - היא הכי חדשה שיצאה..

פורסם

אלי היקר למען הסר ספר כול פיוניר כמעט ולרוב מצויידת ב4 ספרות שספרת האלפים מציינת את הסדרה סדרת המאות את שנת הייצור והעשרות בודדות את היבוא לארץ העם הוא יבוא סדיר עם אחריות מקורית ל3 שנים של עוזי רדיו או לא סדרה המסתיימת ב50 היא היבוא הסדיר

המלצה שלי קח את ה6850 למרות שהוא לא הכי חדש שיצא אבל הוא עם הרבה פונקציות ונוח לתפעול ולא אתה לא טועה היא הכי חדשה שיצאה

בנוגע לנאמר פה על הכפתור שאפשר להזיז למעוך ועוד

כבעלים דיי גאה של מכשיר לשעבר 7750 אני יכול להגיד שהייתי משתמש רק בשלט כיוון שהכפתור היה מפחיד אותי מה גם איכותו של הציפוי של הכפתור לא הייתה איכותית במיוחד למה ראיתי אנשים שהתחיל להתקלף להם הצבע כתוצאה ממגע יומיומי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
אלי היקר למען הסר ספר כול פיוניר כמעט ולרוב מצויידת ב4 ספרות שספרת האלפים מציינת את הסדרה סדרת המאות את שנת הייצור והעשרות בודדות את היבוא לארץ העם הוא יבוא סדיר עם אחריות מקורית ל3 שנים של עוזי רדיו או לא סדרה המסתיימת ב50 היא היבוא הסדיר

המלצה שלי קח את ה6850 למרות שהוא לא הכי חדש שיצא אבל הוא עם הרבה פונקציות ונוח לתפעול ולא אתה לא טועה היא הכי חדשה שיצאה

בנוגע לנאמר פה על הכפתור שאפשר להזיז למעוך ועוד

כבעלים דיי גאה של מכשיר לשעבר 7750 אני יכול להגיד שהייתי משתמש רק בשלט כיוון שהכפתור היה מפחיד אותי מה גם איכותו של הציפוי של הכפתור לא הייתה איכותית במיוחד למה ראיתי אנשים שהתחיל להתקלף להם הצבע כתוצאה ממגע יומיומי

כבעלים גאה של 5850 שלא מתקלף כבר כמה חודשים אני יכול להגיד שאני משתמש גם בשלט וגם בפאנל, וזה לא תלוי בכלום.. מה שמתחשק. תמיד יותר נוח להגביר מהפאנל מאשר להרים את השלט מבין הרגליים או התאים בין הכסאות ולהגביר, חוצמזה גם יותר נוח להעביר תחנות רדיו בפאנל. העברת שירים ותיקיות נוחה יותר עם השלט. כל זה לא נכון בג'וייסטיק הארור. הוא לא נוח. הוא פשוט לא נוח. ניסיתי אותו, הסתבכתי ולא הצלחתי להעביר תחנות תוך כדי נסיעה וכמעט נכנסתי במכונית חונה. הכפתור הזה הפחיד גם אותי והוא עדיין מפחיד, ייצור לקוי של פיוניר לפי דעתי.

פורסם

לא ידעתי שה50 בסוף אומרים על היבואן ועל האחריות

וברור שאני מעדיף לקנות מכשיר עם אחריות אז האפשריות הצטמצמו ל 6950 ו ה 6850

נדמה לי שראיתי אחד פה בפורום שרשם שהבדל נוסף בין 2 המערכות הוא של 6850 היציאות למגבר הם 2.2V וב 6950 זה 4V

האמת שאני לא יודע ממש מה זה אומר ואם זה משמעותי , מישהו יכול לפרט??

תודה אלי

פורסם

ב6850 הPREOUT הוא גם 4V. אתה יכול לעשות על זה חיפוש כדי לקבל יותר פרתים, ואם לא בא לך אז ככול שהנתון הזה יותר גבוהה כך פוחת הסיכוי שהאות שיוצא מהרדיו דיסק יקבל עיוותים עד הכניסה למגבר.

אני ממליץ על 6850 יש לי כזה כבר שנה בערך ואני לא מיצטער לרגע שקניתי אותו, מבחינתי אישית לי מאוד נוח להישתמש ב"כפתור הכחם". הבנתי שב6950 הפאנל כבר לא חשמלי אז זה יתורון/חיסרון רק אתה מחליט, הוא גם מכשיר יותר חדש לכן הייתי לוקח אותו כי במקרה ותרצה לימכור הערך שלו יהיה גבוהה יותר לעומט ה6850.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...