Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות LCD לחדר במחיר 10 אלף ש"ח ואני מתלבט בין שתי LCD:

1. Loewe Concept L32

2. Philips PF9531

רציתי לשמוע את דעתכם על החסרונות והיתרונות של כל אחת מהטלוויזיות , והייתי מעוניין לשמוע אולי יש לכם עוד רעיונות לדגמים אחרים של LCD אחרות.

חשוב לציין שהמסך ישמש לי גם בתור מסך טלוויזיה וגם בתור מסך מחשב.

תודה מראש על תהגובות ,

מרון.

פורסם

למה לשלם כ"כ הרבה על טלוויזיה 37".

יש טלוויזיה של טושיבה 37 אינץ' LCD בעלות של 8000 שקל.

מה שמשאיר לך מספיק כסף כדי להשקיע בפליסטיישן 2 עם צ'יפ :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לי יש בחדר LCD של סמסונג, LA32R71B. השוויתי אותה ארוכות לכמה טלוויזיות אחרות (טושיבה שהייתה ממש גרועה בגודל הזה, סוני מסדרת אמצע טובה למדי ופיליפס טובה מאוד). עם מקור טוב - נניח DVD - הסמסונג משמידה את כולן, כשבשידור רגיל באיכות נמוכה היא מייצרת מעט artifacts, כלומר דפיקות קלות בתמונה, אבל זה לא משהו מציק. גם אהבתי מאוד את הצורה שהיא מציגה תנועה לעומת האחרות. גם בערוצי הסרטים היא מציגה תמונה מדהימה.

מבחינת פירוט, תנועה, בהירות, חדות - היא לא רואה את האחרות, רק הצבעים שלה קצת דלים ביחס. בהתחלה, בבית, הייתי מאוכזב, אחרי קצת משחק עם ההגדרות אני כל פעם נדהם מחדש מהתמונה שלה. אמנם אני 3 שנים בערך בלי טלוויזיה נורמלית, אבל הטלוויזיה הקודמת שלי הייתה Loewe Aconda 32 (הדגם CRT העליון שלהם), כך שיש לי נקודת ייחוס טובה...

לא ניסיתי, אבל השמועה טוענת שמבין כל הטלוויזיות, היא הטובה ביותר לצורך חיבור למחשב. בקיצור, נראה לי כמו קניה לא רעה בשבילך (כמובן שבגודל המתאים, הרי הן חולקות את אותו הפאנל, רק בגודל שונה).

עוד טלוויזיה, שלא ראיתי במציאות ושנחשבת למצויינת אך יקרה יותר, היא הסוני Bravia. שים לב שיש מספר תתי-דגמים במשפחה הזו, ולא כולם נולדו שווים. הדגמים העליונים צריכים להיות הטובים ביותר מכל הLCD-ים, לפי ביקורות. בדוק את זה גם.

ויש לך אתרים בעברית בנושא - http://www.hometheater.co.il ופורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש לי שני חברים שעוסקים בתחום.

שניהם טוענים שפלאזמה עדיפה על LCD , זאת לאחר שה"שיגעון" ל LCD שכביכול החליף את הפלאזמה , דועך.

אם משווים את זה לתקופת הוידיאו S של לפני 20 שנה שבה היתה שלטת הודאו עם הקסטה הגדולה, כמו שיש היום, ואז נכנסה הקסטה הקטנה ("ביטה") ונעלמה כעבור שנים לא מעטות, אך נעלמה.

לידיעתך. אני אישית לא מבין בזה.

עדיפה, הכוונה לאיכות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פלזמות עדיפות מבחינת זמן תגובה, צבעים ורמות צבע שחור, ונופלות מבחינת בהירות ורזולוציה.

ברגע שנאמרה המילה "מסך מחשב", פלזמה נופלת אוטומטית.

אגב, שכחתי לציין שיש LCD-ים ברזולוציות של 1920x1080 (כלומר HD 1080), ואם אתה רוצה להשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב על בסיס קבוע, זה מצויין (וגם יסדר אותך לעתיד, לHD - עם LCD סטנדרטי אפשר רק 720p, עם אלו אפשר גם 1080).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...