Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליחת SMS לחול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך זה יעלה אותו דבר.

חברה שלך תשלם את ההפרש.

אחדד מעט:

היה וחברה שלך לקחה את הסלולרי שלה מרשת פלאפון\סלקום\אורנג' לחו"ל זה באמת יהיה בעלות הודעה רגילה.

היה וחברה שלך נמצאת בחול עם סים מקומי או טלפון מקומי אז עלות שליחת ההודעה היא כ-86 אג' ל-70 תווים בעברית.

חשוב לציין שהמחירים לא תקפים לשליחת הודעה מחו"ל לארץ. בסלקום מחיר הודעה מחו"ל לישראל יהיה כשקל ושישים אגורות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לך זה יעלה אותו דבר.

חברה שלך תשלם את ההפרש.

אין הפרש.

מנוי ישראלי שנמצא בחו"ל לא משלם על SMS נכנס אלא רק על יוצא, זאת בניגוד לשיחה נכנסת שעליה יש תשלום.

בשורה התחתונה, כשאתה שולח מישראל למנוי ישראלי בחו"ל העלות זהה כאילו המנוי אליו אתה שולח היה בארץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם בהודעות SMS באייסיקיו עסקינן , מישהו יודע אם להחזיר תשובה לאייסיקיו מהמכשיר עולה יותר מהודעה רגילה ?

סתם משהו שלא ממש מצאתי לו תשובה בעבר .

פורסם
אין הפרש.

מנוי ישראלי שנמצא בחו"ל לא משלם על SMS נכנס אלא רק על יוצא, זאת בניגוד לשיחה נכנסת שעליה יש תשלום.

בשורה התחתונה, כשאתה שולח מישראל למנוי ישראלי בחו"ל העלות זהה כאילו המנוי אליו אתה שולח היה בארץ.

אאאא..... חבר שלי היה בארה"ב הברית, וכששלחתי לו SMS הוא שילם דולר אם אני לא טועה.

פורסם
חבר שלי היה בארה"ב הברית,.

אתה יודע אולי אם התעריף בארה"ב דומה לתעריף בארה"ב הברית ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

החזרת SMS למספר ICQ ממנו התקבלה הודעת SMS מוקדמת כן עולה כסף - אם כי במחיר של שליחת SMS מקומי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אאאא..... חבר שלי היה בארה"ב הברית, וכששלחתי לו SMS הוא שילם דולר אם אני לא טועה.

באיזה רשת ישראלית הוא מנוי?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
באיזה רשת ישראלית הוא מנוי?

בסלקום, אבל אני לא זוכר אם הוא היה עם הסלקום או עם טלפון מקומי.

פורסם
בסלקום, אבל אני לא זוכר אם הוא היה עם הסלקום או עם טלפון מקומי.

זאת בדיוק שאלת המיליון $

אם היה לו קו מקומי זה הגיוני שהוא שילם על SMS נכנס (ככה זה בארה"ב, חלק מהרשתות עדיין גובות על שיחות והודעות נכנסות), גם לך זה עלה יותר מ-SMS למנוי ישראלי.

פורסם

כספר, בתור נספחינו לענייני פרטנר,

הייתי בסוף השבוע האחרון בים המלח ולאחר זמן מה גיליתי שהמכשיר נדד לרשת הירדנית. (וזאת למרות שמוגדר בו בחירת רשת ידנית)

בזמן שהוא היה רשום ברשת הירדנית הוצאתי וקיבלתי כמה SMSים, מה גזר הדין?

האם אורנג' מודעת לקפיצות האלה בין הרשתות ויכולה לעשות משהו בנידון?

(והאם המעביד שלי הולך לדקור אותי כשיגיע החשבון שמכיל גם SMSים ששלחתי לפני שבועיים מניו יורק לארץ בלי סוף ? :D)

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כספר, בתור נספחינו לענייני פרטנר,

הייתי בסוף השבוע האחרון בים המלח ולאחר זמן מה גיליתי שהמכשיר נדד לרשת הירדנית. (וזאת למרות שמוגדר בו בחירת רשת ידנית)

בזמן שהוא היה רשום ברשת הירדנית הוצאתי וקיבלתי כמה SMSים, מה גזר הדין?

האם אורנג' מודעת לקפיצות האלה בין הרשתות ויכולה לעשות משהו בנידון?

(והאם המעביד שלי הולך לדקור אותי כשיגיע החשבון שמכיל גם SMSים ששלחתי לפני שבועיים מניו יורק לארץ בלי סוף ? :D)

:)

קודם כל, אני נספח בדימוס לענייני פרטנר.

הנושא של נדידה לרשת הירדנית סמוך לגבול עם ירדן הוא נושא מוכר. חשוב לציין שברגע שזה קורה אמורה להגיע הודעת SMS שמודיעה על החיבור לרשת הירדנית. העלות של SMSים היא לא גבוהה ואם מדובר במספר הודעות ספור המשמעות הכספית לא גדולה (כנס למחירון הבינלאומי של אורנג' באתר שלהם). הבעיה היא בשיחות נכנסות שעליהן חוייבת מבלי שידעת. בשיחות יוצאות אין בעיה משום שכדי לבצע שיחה כזו היה עליך לחייג בצורה שונה (עם +972 לפני המספר).

אתה יכול לנסות לבקש זיכוי בשירות הלקוחות הבינ"ל (*333), אני ממש לא יודע מה המדיניות בנושא הזה נכון להיום.

בקשר לארה"ב, תבדוק במחירון, זה משהו כמו 2 ש"ח להודעה לשיראל.

• תוכן חדש...