Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין sq לבין sql ??

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין sq לבין sql ??

SQ - למערך זה קשורים אנשים אשר מבחינתם המערכת חייבת להוציא את הסינגל המוקלט בדיסק המקורי בצורה השלמה ביותר ללא עיבוד נתונים כלל.. כמובן חייבת להתקבל במה קידמית מלאה והבאס חייב רק להשתלב במוזיקה וממש לא להשתלט עלייה. כלומר פירוש פשוט: לא מרגישים שיש סאב ברכב בכלל אלא יש תחושה שכל הבאס מגיעה מקדימה בצורה נעימה ונאמנה למקור..(הריי בדיסק המקורי הבאס לרוב לא מוקלט מאופן בולט בו רוב הערסים שומעים ברכבים שלהם..)

SQL - למערך הנ"ל קשורים אנשים כמוני אשר רוצים שהמערכת תשמע כמה שיותר קרובה למקור המוקלט אבל לא מוכנים לוותר על עוצמה "שוברת" אוזניים..אנחנו עדיין מחפשים במה קידמית איכותית אבל תמיד שואפים לבמה כמה שיותר חזקה ולבאס הרבה יותר "מאיים"..

SPL - מערכות כוח בלבד ..אנשים מהמערך הנ"ל כאן מעדיפים לבדוק את המערכות ע"י מקרופונים של תחרויות (מודדי DB) וע"י בניינים ורחובות שהם מצליחים להשמיד :lol: ולא ע"י האוזניים.

במערכות הנ"ל בדרך כלל אין כל קשר למקור הסינגל ותמיד הבאס יתעלה על כל התדרים האחרים במערכת..לאומת זאת ב- SQL אנו מנסים לשמור על עוצמה זהה ברוב התדרים (המידים ההיי והבאס מאוד חזקים בעת ובעונה אחת)

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
SQ - למערך זה קשורים אנשים אשר מבחינתם המערכת חייבת להוציא את הסינגל המוקלט בדיסק המקורי בצורה השלמה ביותר ללא עיבוד נתונים כלל.. כמובן חייבת להתקבל במה קידמית מלאה והבאס חייב רק להשתלב במוזיקה וממש לא להשתלט עלייה. כלומר פירוש פשוט: לא מרגישים שיש סאב ברכב בכלל אלא יש תחושה שכל הבאס מגיעה מקדימה בצורה נעימה ונאמנה למקור..(הריי בדיסק המקורי הבאס לרוב לא מוקלט מאופן בולט בו רוב הערסים שומעים ברכבים שלהם..)

SQL - למערך הנ"ל קשורים אנשים כמוני אשר רוצים שהמערכת תשמע כמה שיותר קרובה למקור המוקלט אבל לא מוכנים לוותר על עוצמה "שוברת" אוזניים..אנחנו עדיין מחפשים במה קידמית איכותית אבל תמיד שואפים לבמה כמה שיותר חזקה ולבאס הרבה יותר "מאיים"..

SPL - מערכות כוח בלבד ..אנשים מהמערך הנ"ל כאן מעדיפים לבדוק את המערכות ע"י מקרופונים של תחרויות (מודדי DB) וע"י בניינים ורחובות שהם מצליחים להשמיד :lol: ולא ע"י האוזניים.

במערכות הנ"ל בדרך כלל אין כל קשר למקור הסינגל ותמיד הבאס יתעלה על כל התדרים האחרים במערכת..לאומת זאת ב- SQL אנו מנסים לשמור על עוצמה זהה ברוב התדרים (המידים ההיי והבאס מאוד חזקים בעת ובעונה אחת)

מנואל.

יופי מנואל, אז ההדגשה שעשיתי זה אני. אני שייך לקבוצת ה-SQL, או לפחות שואף להיות שייך לשם, איזה כבוד! :lol:

ולא הבנתי אותך, הקסנון הוא סאב SPL לטענתך? או שהתכוונת ל-SQL? כי לדעתי ולדעת רבים הוא SQL, חזק מאוד, איכותי בטירוף (לדעתי משמיעה שלי), ומדוייק יחסית.

נו ומה רע בלהמציא כינויים לסוג של מערכות? :-)

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את מי זה מעניין שזה לא מקצועי? אז מה אני אמור להגיד שאני שואף למערכת בין SPL ל-SQ? לטעמי אחלה שילוב עשינו, וחוץ מזה מי מחפש להיות מקצועי בכלל?! SQL שליטה! :twisted::-D

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

משחקים אותה מקצועיים

קודם תבדקו אם אתם בעצמכם מקצועיים

שימוש במונחים מקצועיים לא הופך אותכם לכאלה

וגם אותי לא

אבל תמיד כיף לחרבש במוח לא?

יש אולי חופן אנשים מקצועיים בתחום האודיו בפורום ואני הייתי משאיר את הדיון הזה להם

אז לא הייתי מזכיר את המילה הזו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נו אלי זה מה שאני אמרתי :-( . או שהתגובה שלך לא קשורה אליי בכלל?

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש אולי חופן אנשים מקצועיים בתחום האודיו בפורום ואני הייתי משאיר את הדיון הזה להם

החופן של האנשים האלה זה מה שנקרא במפגשי מרכז

"המקללים"...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
משחקים אותה מקצועיים

קודם תבדקו אם אתם בעצמכם מקצועיים

שימוש במונחים מקצועיים לא הופך אותכם לכאלה

וגם אותי לא

אבל תמיד כיף לחרבש במוח לא?

אלי אתה רוצה להגיד שאני משחק אותה מקצוען?! :twisted:

שומאכר: הקסנון הוא סאב SQL (אם נטיות לימין או לשמאל תלוי בהגברה ובכיוון כמובן) לאומתו המורל הוא SQ נטו.. שמעת פעם סאב של מורל? אם הייתי שומע הייתה מבין על מה מדובר :roll:

סיימון תודה על הערכה ידידי..אחרי ששמעתי כמה וכמה מערכות SQ אני מעדיף בנתיים לוותר עלייהם ולשאוף כמה שניתן ל- SQL (למרות שהמושג הוא המצאה בוריס! גם SQ ו- SPL הגיעו מרעיון/המצעה כלשהי..)

בברכה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אלי אתה רוצה להגיד שאני משחק אותה מקצוען?! :twisted:

שומאכר: הקסנון הוא סאב SQL (אם נטיות לימין או לשמאל תלוי בהגברה ובכיוון כמובן) לאומתו המורל הוא SQ נטו.. שמעת פעם סאב של מורל? אם הייתי שומע הייתה מבין על מה מדובר :roll:מדובר על סאב חדש שמעוצב להיות הן SPL והן SQ משמע SQL כמו שקראת לו . וזה שאתה משוחד נגד מורל לא הופך את זה שזה כנראה הדבר הכי חשוב שיצא באודיו לרכב בזמן האחרון חוץ מהידיעה הקודמת של אוגי על הקומפוננט של גנסיס

מנואל.

לאוגי יש לך אולי יותר אינפורמציה על הקומפוננט ההוא של גנסיס , יש לו תקציב כולשהו ? מתי הוא יגיע לחנויות ? והאם יש מבדקי שמיעה עליו ?

אשמח על יותר אינפורמציה למרות שזה אינו התרד'

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

או יפה אז בדיוק בגלל זה שאלתי אני יודע טוב מאוד ש SQ= sound quality

וש SPL = sound prresure level אבל על ההמצאה הזאת SQL באמת לא שמעתי מחיים שלי

תודה לעונים בכל אופן 8)

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

• תוכן חדש...