Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייי

שלקייס:

247_SB_16.jpg

שלייקס:

200px-Shleikes.jpg

תבדילו!!!:evil:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה גם דומה לבחור מהתמונה השניה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אחרי שראיתי את הפרק ה-3 (באיחור קצר) אני יכול להגיד בוודאות שטופ גיר כבר לא תוכנית רכב. אני גם יכול להגיד בוודאות שאין לי בעיה עם זה. אחד הפרקים הטובים אי פעם..

לינקים ישירים למי שמעוניין

http://www.gigasize.com/get.php/3779...dtvxvidfov.avi

http://ussr.chickenkiller.com/details.php?file=16

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

למה לא תוכנית רכב ? אז הם לא מקריאים טקסט מרשימה של נתוני יצרן. זה אומר שהם לא תוכנית רכב ?

להפך - הם מראים את הצד האמיתי של חובב רכב - את הרגש מאחורי המכונה.

לדעתי זאת הרבה יותר תוכנית רכב מכל תוכנית רכב אחרת - מספיק היופי בצילומים שלהם, מי שלא אוהב רכבים לא יכול לצלם בצורה כזאת מכוניות, זה פשוט לא יעבוד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
למה לא תוכנית רכב ? אז הם לא מקריאים טקסט מרשימה של נתוני יצרן. זה אומר שהם לא תוכנית רכב ?

להפך - הם מראים את הצד האמיתי של חובב רכב - את הרגש מאחורי המכונה.

לדעתי זאת הרבה יותר תוכנית רכב מכל תוכנית רכב אחרת - מספיק היופי בצילומים שלהם, מי שלא אוהב רכבים לא יכול לצלם בצורה כזאת מכוניות, זה פשוט לא יעבוד.

אוקיי קיבלתי..

אז אני משנה את הטענה שלי לזו: לא תוכנית רכב במובן היותר רגיל של המילה, כמו שהם היו עד לפני שתיים שלוש עונות.

מה שבטוח הם עברו שינוי די גדול החל מהעונה השמינית. שינוי שבעונה הקודמת לא היה ברור אם הוא לטובה (קצת יותר מידי קטעי "תיראו אותנו, אנחנו משוגעים"), אבל שנראה שהתמתן טיפה בעונה הזו, ועכשיו עושה רושם שהתוכנית רק הולכת ומשתפרת.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...