Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הנטר וגם מוסך חושי טובים.

אצל חושי אני לא חושב שתמצא מקום - כי הוא עמוס מאוד.

חושי נמצא מול מכללת עתיד באיזור התעשייה שמול קניון לב המפרץ.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אצל חושי הייתי, בלית ברירה, שבוע שעבר.

הרכב שטופל אינו הרכב שלי.

אמנם טיפלתי אצלו פעם אחת ושוב - בלית ברירה אך זו הפעם האחרונה!

הוא לקח את הרכב לנסיעת מבחן ופשוט זלזל ברכב! נסע כמו מטורף תוך כדי שיחה בטלפון, פשוט "חיפש" בורות כדי להכנס בהם...

כשהתקשרנו לשאול האם הרכב מוכן הוא טען שנותר רק לסגור כמה קצוות ושיהיה מוכן תוך מספר דקות בודדות.

כמובן שלא כך היו פני הדברים ואף על פי שהגעתי כחצי שעה לאחר השיחה התברר כי כלל לא נגעו ברכב כל היום ונאלצנו לחכות כשלוש שעות בחוסר מעש!

כמו כן, לאחר נסיעת המבחן נדלקה נורית ה-ABS לסירוגין. הוא טען שייבדוק ושלח את אחד העובדים שיפרק את הגלגל.

זה פירק אותו ומיד החזיר אותו חזרה. לטענתו של האחראי שם, הבעיה הייתה בחיישן מלוכלך.

לא עשו דבר!!! ראיתי במו עני - הפועל פשוט פירק את הגלגל ומיד החזירו למקום.

לפני שבועיים-שלושה כשהייתי צריך טיפול לרכבי שלי ניגשתי לאנטר. פשוט מקצוען ואדיב.

בקיצור - את אותו מיכשור שיש לחושי, ניתן למצוא אצל אנטר אך שירות ברמה אחרת לגמרי. אליו אחזור בפעם הבאה.

שוב אחדד - אצל שניהם יצא לי לטפל פעם אחת אך הטעם הרע שנותר אצלי מהטיפול בחושי היה נורא.

פורסם
אצל חושי הייתי, בלית ברירה, שבוע שעבר.

הרכב שטופל אינו הרכב שלי.

אמנם טיפלתי אצלו פעם אחת ושוב - בלית ברירה אך זו הפעם האחרונה!

הוא לקח את הרכב לנסיעת מבחן ופשוט זלזל ברכב! נסע כמו מטורף תוך כדי שיחה בטלפון, פשוט "חיפש" בורות כדי להכנס בהם...

כשהתקשרנו לשאול האם הרכב מוכן הוא טען שנותר רק לסגור כמה קצוות ושיהיה מוכן תוך מספר דקות בודדות.

כמובן שלא כך היו פני הדברים ואף על פי שהגעתי כחצי שעה לאחר השיחה התברר כי כלל לא נגעו ברכב כל היום ונאלצנו לחכות כשלוש שעות בחוסר מעש!

כמו כן, לאחר נסיעת המבחן נדלקה נורית ה-ABS לסירוגין. הוא טען שייבדוק ושלח את אחד העובדים שיפרק את הגלגל.

זה פירק אותו ומיד החזיר אותו חזרה. לטענתו של האחראי שם, הבעיה הייתה בחיישן מלוכלך.

לא עשו דבר!!! ראיתי במו עני - הפועל פשוט פירק את הגלגל ומיד החזירו למקום.

לפני שבועיים-שלושה כשהייתי צריך טיפול לרכבי שלי ניגשתי לאנטר. פשוט מקצוען ואדיב.

בקיצור - את אותו מיכשור שיש לחושי, ניתן למצוא אצל אנטר אך שירות ברמה אחרת לגמרי. אליו אחזור בפעם הבאה.

שוב אחדד - אצל שניהם יצא לי לטפל פעם אחת אך הטעם הרע שנותר אצלי מהטיפול בחושי היה נורא.

הנסיון שלי עם חושי שונה לחלוטין.

מדובר על מוסך מקצועי ביותר, יחס אדיב ומקצועיות אשר אינה נתונה כלל בספק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

טוב הייתי אצל הנטר, יש להם מין מכשור ממוחשב שמכוון את הפרונט "לפי תמונה" (אני לא יודע אם זה סטנדרט או לא).

סה"כ הבדיקה לקחה בערך 20 דקות, כולל נסיעת מבחן של כ-3 דקות של העובד.

עלות: 243 ש"ח, בנוסף זימנו אותי לבדיקה נוספת בעוד 500 ק"מ על חשבונם (זה הנוהל אצלם).

יצאתי מרוצה סה"כ.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

גם לי יש נסיון רע עם חושי

כל הזמן הוא מכניס רכבים של חברות ליסינג לפני אנשים פרטיים

יצא לי לבזבז שם חצי יום ובסוף גם התיקון לא היה בסדר

( הרכב נכנס כשהוא מושך חזר ימינה, ויצא שהוא מושך לשמאל )

יכול להיות שהייתי צריך לחזור כדי שיתקנו, אבל נשבר לי לחכות,

זה נראה כאילו הם עושים לי טובה לטפל באוטו שלי.

איפה נמצא הנטר?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

יש כאן שרשור באיזה שהוא מקום לאזהרות מפני מוסכים כאלה ?

כי אני גם רוצה להתלונן כאן על איזה מוסך

שעשה בדיקה בדיוק כפי שהזכיר חבר לפורום

בדיקה רשלנית תוך כדי דיבור בטלפון

איבחונים על סמך שמיעה

תיקונים ובזבוז כסף על חלקים שבטח לא היה צורך להחליף.

וגם זמן.

פורסם

היי

יש חושי =באים,משאירים את הרכב,מחכים בתור.... יש פקידה נחמדה,שותים קפה ומורידים 300 שקל.

ויש מוסך רון , 5 דקות נסיעה מחושי ,אין פקידה ואין קפה, - לוקח על אותה עבודה בדיוק = 120 שקלים.

תעשה חשבון שלך,מה יותר מתאים לך.

אני הסתדרתי יופי עם "רון" שאחרי נסיעה על הרכב, פשוט נשאר פעור פה.

פורסם

300 שקל?! מה הוא עושה שם מחליף פרונט לחדש?

ראיתי את מוסך רון בדפי זהב, אולי פעם הבאה שאצטרך אני אקפוץ אליו (למי שפספס, עשיתי כבר את הכיוון אצל הנטר).

ראיתי עוד מקום, נקרא "התלתן לייזר טסט". מישהו שמע עליו?

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי, מקפיץ שרשור קיים כי גם אני מחפש מוסך לכיוון פרונט מקצועי באזור חיפה/קריות.

על איזה מוסכים הייתם ממליצים?

היכן נמצא מוסך רון?

<-- זה היעד :evil:

פורסם

היי, כתבתי בהודעה הקודמת שאני אנסה את מוסך רון בפעם הבאה, ובאמת ניסיתי.

מה אני אגיד לך, זה לא התחום התעסקות העיקרי שלהם, עושה את זה אחד המכונאים שלו, לפי דעתי הוא חיפף שם ובאמת בשביל לסוע ישר צריך להטות את ההגה טיפה לימין.

אמנם הוא זול יותר מהנטר (180 כשהייתי שם לפני חצי שנה), אבל הוא לא עושה את העבודה אז מה זה שווה :twisted:

פורסם

הנטר טובים, אבל בוא נגיד שלבעיה באמת רצינית שלא מצליחים לפתור במקום אחר - יפתור חושי, בודאות!

אין לי שום קשר לחושי! אני עובד גם איתו וגם עם הנטר שבאופן בסיסי טוב ונותן שירות מעולה! לבעיות קצת יותר רציניות שמצריכה יד יותר מקצועית שקשה למצוא להן פתרון - חושי.

זו השורה התחתונה.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...