Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

REASON music software צריך עזרה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר את התוכנה ויש לו אותה,או מכיר מישהו שיש לו,זה מאוד חשוב שיצור איתי קשר ב-ה"פ או ב-E.MAIL.

למי שלא בטוח אם מכיר,מדובר בתוכנה לבניית מוזיקה אלקטרונית ברמה גבוהה.

אני לא צריך את התוכנה,רק לשאול משהו חשוב עד כאב לגביה.

למי שלא מכיר את התוכנה אגיד שהתוכנה יכולה להפוך קבצי RSN (הקובץ של התוכנה) ל-WAV,אך היא עושה זאת בצורה לקויה,ונוצר מצב שקובץ ה-WAV מזוהה ע"י WINAMP אך לא ע"י תוכנת הצריבה או אפילו תוכנת ההמרה AUDIO CATALYST,

בטענה שהקובץ הנ"ל הוא לא PCM WAV.

אני מאוד,מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי במידע כלשהו,כדי שהקובץ יוכל לתפקד קקובץ WAV רגיל(ע"י תוכנה או כל דבר אחר).

פורסם

ב-WINAMP הגדר (CTRL+P) את פלאג-אין היציאה (Plug-ins->Output) ל-Nullsoft Disk Writer plug-in (באמצעות דאבלקליק עליו) ובתיבת הדו-שיח שתפתח לך בחר את התיקיה אליה יכתב הקובץ ואת הפורמט הגדר כ-PCM 44.100 Khz, 16 Bit, Stereo או PCM 48.100 Khz, 16 Bit, Stereo ונגן את הקובץ פעם אחת (:!:) בלבד (וודא שהאפשרות של השמעה חוזרת מבוטלת).

זה אמור ליצור קובץ WAV תקני שתוכל לצרוב ו/או להמיר.

-בברכה, NerdX

פורסם

אם איכות חשובה לך, אל תעשה את זה, יהיה איבוד של איכות (אומנם מזערי).

עדיף לעשות אקספורט בריזון ושם, לשנות את תדר הדיגום ל44אלף קיי ו128ביט ולשים על קידוד של פי סי אם.

פורסם

לגבי האיכות, לא נראה לי סביר שתאבד איכות עקב ביצוע הפעולה בוינאמפ.

אם בכ"ז אתה רוצה איכות מה שיותר גבוהה נסה להגדיר את האקספורט בריזון (ושוב, בעניין האיכות מומלץ שתגדיר את קצב הדגימה ל48.000-) כך שזה יענה על דרישותיך, כפי שממליץ DaviX.

עם זאת התוכנה לא מותקנת אצלי נכון לעכשיו, ולכן לא אוכל לעזור לך בזאת.

-בברכה, NerdX

פורסם
לגבי האיכות, לא נראה לי סביר שתאבד איכות עקב ביצוע הפעולה בוינאמפ.

אם בכ"ז אתה רוצה איכות מה שיותר גבוהה נסה להגדיר את האקספורט בריזון (ושוב, בעניין האיכות מומלץ שתגדיר את קצב הדגימה ל48.000-) כך שזה יענה על דרישותיך, כפי שממליץ DaviX.

עם זאת התוכנה לא מותקנת אצלי נכון לעכשיו, ולכן לא אוכל לעזור לך בזאת.

-בברכה, NerdX

תודה רבה לשנייכם!!!

מסתבר שב-16 BIT אין שום בעיה לצרוב,אבל יש ממש הבדל גדול באיכות.

ב-16 BIT כל התדרים הנמוכים נעלמים (הבסים).

איך אפשר לצרוב על 24BIT?

אין שום תוכנה שעוזרת בנושא?

והאם יש מספר BITים שונה (לא 24) שאותו אפשר לצרוב,אבל שהאיכות שלו תהיה גבוהה בהרבה מ-16?

אין תוכנות צריבה שמכירות ב-24BIT כקובץ WAV לגיטימי?

פורסם

בעניין כמות ה-BIT

אכן ב24- ביט האיכות גבוהה הרבה יותר וזה נשמע לאוזן, אך תקן הספר האדום (אם זכרוני איננו מטעני. יצאו מספר ספרים שמגדירים את התקן ל-AUDIO CD...) קובע שאיכות הקובץ תהיה 16 ביט, ולכן נכון להיום אתה לא יכול לצרוב את זה ב24- ביט באמצעים "כשרים".

האופציות העומדות לרשותך הן צריבת בתקן SACD או DVD AUDIO, שניהם דורשים שימוש בצורב DVD, ובנגן DVD ייעודי כדי לנגן אותם, כמו כן אתה יכול לצרוב את ה-WAV כקובץ WAV על DATA CD.

כדי לפתור את הבעיה שלך הייתי ממליץ לך לשחק עם REASON ככה שתוציא את המירב מתוך קובץ 16 הביט שלך. אופציה נוספת תהיה לרנדר את הקובץ כ24- ביט ולהשתמש בתוכנה שתהפוך אותו ל16- ביט תוך כדי איבוד כמה שפחות מידע ושימור האיכות (בעניין הזה חפש בגוגל מחרוזות שכוללות את המילה: downsampling).

-בברכה, NerdX

פורסם

תודה,אני אנסה את זה.

כמו שכבר הציעו לי כמה חברה,אולי פשוט אשתמש בתוכנת STUDIO ואשנה את התדרים,כך שאקבל פחות TRABLE ויותר BASS.

בכל אופן,תודה רבה על העזרה וסחתיין על הידע :mm_yeah::wink::mm_yeah:

• תוכן חדש...