Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהגעתי למסקנות שלי בתרד הקודם על סטים של קומפוננט עלתי לי שאלה והיא:

האם אלפיין, קלריון ועוד חברות שמייצרות HU ומייצרות גם רמקולים האם הם טובים ובאיזה רמה הם?

מכיוון שגם אף לא שמעתי רמקולים של חברות כמו אלפיין וקלריון אני מעוניין לדעת עם שווה להסתכל על הסטים האלה

פורסם

ברמה המעשית , חברות אחרות מייצרות את הרמקולים בשביל החברות האלו

בזמן שאלפיין מתעסקים עם אלקטרוניקה , חברות כמו סקאן ספיק מייצרות להם רמקולים לפי ספציפיקציות.

כמו שמורל ייצרו את ה XTANT ורמקולים לפיניקס גולד

יש המון שילובים

צריך לחקור קצת את הרקע של הדברים האלו.

חברה שייעודית למגברים , שתבנה מגברים

חברה שייעודים לסאבים , שתבנה סאבים.

אם עושים הרבה דברים [כמוני] אז הכל יוצא עזה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא, לא השוויתי אותם למורל

רק נתתי דוגמא , שחברות שמייצרות אלקטרוניקה לא בהכרח מייצרות את הדרייברים של עצמם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בד"כ לא . שוםן חברה אינה יכולה להשקיע משאבים בלתי מוגבלים במחקר ופיתוח , ולכן חברות מתמחות במה שהן טובות בו .

ולכן חברות שמתמחות ברמקולים קונים מהם רמקולים וחברות שמתמחות במגברים מגברים וכהנה וכהנה

זה שאתה רואה שלכול החברות יש הכול זה לא אומר כלום הם קונות מחברות אחרות רק כדי שיהיה להם מה להציע , שהלקוח יחשוב שהוא עם חברה רצינית שיכולה לתת לו פתרון מלא .

אבל לקנות מהם זה לקנות סט של חברה אחרת ולהוסיף כסף טוב עבור שינוי שם והדבקת מדבקה שעליה כתוב קלריון או אלפיין

ודרך אגב את הF1 שלהם נדמה לי שהם לקחו מסקאןספיק ולקנות מסקאןספיק עצמה יעלה פחות

בברכה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

פורסם

האמת, גם לי היו דילמות בנושא. לדוגמא, יש ברשותי 2 מכשירי קומפקט-דיסק לדיג'יי מבית פיוניר (המובילים בתחום). CDJ-1000 למי שמכיר. פיוניר מובילים בתחום הקומפקטים לדיג'יי בסדר גודל עולמי, אבל כמו ששמעתי בכמה וכמה מקומות, הם לאו דווקא מובילים בתחום הרדיו-דיסקים, אז אפשר להבין שהתשובה לשאלתך היא "לא" ?

פורסם

גם לי יש את הקומפקטים האלה. אתה צודק, פיוניר בהחלט משהו בסדר גודל עולמי בתחום הדיג'ייז.

נכון, הם לא בהכרח הכי טובים בתחום הרדיו דיסקים. אבל שים לב שגם בתחום הדיג'ייז לא חסרות חברות מצוינות שאני לא חושב שנופלות ברמה מפיוניר - YAMAHA, GEMINI ועוד כמה חברות גרמניות מצוינות ששמן ברח לי.

בכל אופן בקשר לת'רד, אכן קיימים מפעלים שמייצרים דבר מסויים ומוכרים את הסחורה לחברות עם שם, כדי שיהיה לחברות הגדולות מה להציע והם יגדילו את ההיצע שלהם, וכך את הרווחים.

"ולכן חברות שמתמחות ברמקולים קונים מהם רמקולים וחברות שמתמחות במגברים מגברים וכהנה וכהנה

זה שאתה רואה שלכול החברות יש הכול זה לא אומר כלום הם קונות מחברות אחרות רק כדי שיהיה להם מה להציע , שהלקוח יחשוב שהוא עם חברה רצינית שיכולה לתת לו פתרון מלא"

ההסבר הזה בהחלט נותן מענה על השאלות שנשאלו בשרשור.

בברכה.

מושיק.

פורסם
גם לי יש את הקומפקטים האלה. אתה צודק, פיוניר בהחלט משהו בסדר גודל עולמי בתחום הדיג'ייז.

נכון, הם לא בהכרח הכי טובים בתחום הרדיו דיסקים. אבל שים לב שגם בתחום הדיג'ייז לא חסרות חברות מצוינות שאני לא חושב שנופלות ברמה מפיוניר - YAMAHA, GEMINI ועוד כמה חברות גרמניות מצוינות ששמן ברח לי.

בכל אופן בקשר לת'רד, אכן קיימים מפעלים שמייצרים דבר מסויים ומוכרים את הסחורה לחברות עם שם, כדי שיהיה לחברות הגדולות מה להציע והם יגדילו את ההיצע שלהם, וכך את הרווחים.

"ולכן חברות שמתמחות ברמקולים קונים מהם רמקולים וחברות שמתמחות במגברים מגברים וכהנה וכהנה

זה שאתה רואה שלכול החברות יש הכול זה לא אומר כלום הם קונות מחברות אחרות רק כדי שיהיה להם מה להציע , שהלקוח יחשוב שהוא עם חברה רצינית שיכולה לתת לו פתרון מלא"

ההסבר הזה בהחלט נותן מענה על השאלות שנשאלו בשרשור.

בברכה.

מושיק.

אני סוטה מהנושא מפני שאני חייב לתקן אותך.

כמה זמן אתה מתעסק בתחום הדיג'יי? איך אתה משווה את ימאהה וג'מיני לפיוניר ? אם היית אומר דנון היית מסכים איתך בערך, אבל ג'מיני? ימאה? ממש אבל ממש טעות. מקווה שאתה לא משתמש בקומפקטים \ מיקסר שלהם. אני כבר כמה שנים עם DJM600.

פורסם

בקשר לימאהה התכוונתי למגברים.

בקשר לג'מיני כשהייתי מתחיל היה לי מיקסר שלהם והוא הספיק לי עד הגג, צודק אין מה להשוות לפיוניר ולדנון,ששכחתי את שמם ^_^.

אממ אני כבר לא בעסקי הדיג'יי ולכן דיברתי קצת שטויות כנראה.

תודה על התיקון, והנה באה הנעילה של הת'רד, סליחה מראש.

אופס. :p

מושיק.

• תוכן חדש...