Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאד מתעניין בקניית הרכב הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות.

איך הרכב מבחינת אמינות?

מה המחירון של אחת משנת 97-97 ללא תאונות,150000 ק"מ?

האם יש סיכוי למצוא אחת כזאת שלא "קרעו" אותה?

תודה על העזרה

פורסם

אני מאמין שהמחירון נע בסביבות 17 אלף, אבל המחיר הריאלי (מהסכומים בהם הוא נמכר) קרוב יותר ל25-30, תלוי במצב הרכב.

לגבי סיכויים - זהו רכב "ספורטיבי", זול ומועדף ע"י לצעירים. סביר להניח שהיא לא עברה חיים קלים, אבל אם זכתה לטיפול נכון, היא יכולה להיות במצב טוב.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אמינות- טובה יותר מהתדמית.

לגבי מחירים, תסתכל מה שיבין רשם מעליי.

למצוא יהיה דיי קשה, היא נדירה.

אני מציע לך לא להינעל רק על VTR אלא לחפש גם את אחותה ה-106, שמעט יותר נפוצה וגם מעט יותר טובה (בגרסאות XSI 1.6 וראלי).

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

פורסמה כאן בפורום בעבר , אחת אדומה ( לא יודע אם VTR או VTS ) במצב נדיר למדי ( לא בדקתי אותה , לא מכיר , לא קשור ) .

יש VTS לבנה שנראית מקורית במצב טוב ב - YAD2 , שווה בדיקה ( גם אליה אני לא קשור - לצערי הרב ) .

בהצלחה .

פורסם

האם עשית פעם סיבוב על הרכב? הוא לא כזה זריז כמו שאתה חושב, והעיקר בו הוא התנהגות הכביש (למשל בסיבובים). עם זאת, נאמר לי שאפשר לשפר אותו בקלות יחסית (החלפת מערכת הפליטה משדרגת אותו משמעותית, כנראה - אבל את זה אתה צריך לבדוק לעומק במוסכים או אצל מומחי הפורום).

ה- VTS, זה כבר סיפור אחר :evil: אבל לצערי עליה לא נהגתי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מאד מתעניין בקניית הרכב הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות.

איך הרכב מבחינת אמינות?

מה המחירון של אחת משנת 97-97 ללא תאונות,150000 ק"מ?

האם יש סיכוי למצוא אחת כזאת שלא "קרעו" אותה?

תודה על העזרה

אהלן, מכיון שהרכב ברשותי עונה על הקרטריונים שלך, אוסיף כמה מילים..

VTR הוא דגם יחסית נדיר ולכן גם לא מאוד פופולרי מה שמביא אותו ללא מוכר בקרב הצעירים,

למצוא אחת כזאת זה כבר יותר קשה למרות שאם מעט סבלנות אפשר ליפול על משהו טוב.

כמו כן, האחזקה של אחת כזאת היא לא יקרה. אני משווה לאחזקה של 106XS שהייתה לפני.

אם הרכב טופל כל חייו אין שום סיבה שיתקלקל.

הרכב הנדון ברשותי כבר כמה חודשים ואני מאוד מרוצה. לגבי שיפורים אני אשאיר לך לשוטט ברשת. האפשרויות רבות - תתמקד באנגלים, הם יחסית מומחים למכוניות האלו, למרות שגם בארץ לא חסר פרוייקטים.

לגבי המחיר זה בינך לבין המוכר - אבל אוסיף שמחיר הרכב לא מתקרב אפילו למחירון.

הבעלים הקודם של הרכב כותב בפורום מדי פעם (8) ), אם ירצה הוא יוסיף.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...