Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בבוקר נסעתי בת"א בכביש ליד הדר יוסף.

המהירות המותרת בו היא 50 כנראה.

נסעתי לכיוון הלונה פארק מקניון איילון (למי שמכיר)

בצד השני של הכביש (לכיוון קניון איילון) במגרש חנייה של הדר יוסף הייתה ניידת משטרה שכנראה מחפשת עבירות תנועה.

עכשיו אני נסעתי כאמור בצד השני של הכביש והייתי במהירות של 80 קמ"ש אחרי שעברתי לנתיב שמאלי ע"מ לעקוף רכב איטי שנסע בנתיב האמצעי.

ברגע העקיפה הבטתי שמאלה וראיתי את המשטרה.

המשטרה לא עצרה אותי או משהו כזה, פשוט אני פוחד שהיא צילמה אותי.

אגב, אני נהג חדש :(

אז, מה הסיכויים שהיא צילמה אותי? (למי שמכיר את הכביש..)

ומה הנזק?

עידן

פורסם

הניידת שמוצבת שם בדר"כ משתמשת בלייזר, כך שאם לא עצרו אותך, אין לך ממה לחשוש.

מעבר לזה, אני לא חושב שהם בכלל מתייחסים לתנועה בכיוון שנסעת בו (הנתיב הנגדי למיקום הניידת עם אי תנועה המפריד בין הנתיבים)

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
הניידת שמוצבת שם בדר"כ משתמשת בלייזר, כך שאם לא עצרו אותך, אין לך ממה לחשוש.

מעבר לזה, אני לא חושב שהם בכלל מתייחסים לתנועה בכיוון שנסעת בו (הנתיב הנגדי למיקום הניידת עם אי תנועה המפריד בין הנתיבים)

במקום שבו הייתה הניידת היה ניתן לראות את 2 כיווני התנועה, 20 מ' בלי שטח הפרדה.

וכדי לעצור אותי הניידת הייתה צריכה לצאת מהמגרש חנייה, לעבור לצד השני של הכביש וכו', לא עצירה רגילה של "עצור בצד", בגלל זה אני חושש שצילמו אותי.

פורסם

הפורום הפך למקום ציני בזמן האחרון...

ב99% מהמיקרים הם מישתמשים שם בלייזר ככה שאני במקומך לא הייתי מודאג.

אופק.

פורסם

בדקתי באתר הזה שיש בו את כל המצלמות, קיצר, רשום שיש שמה רדאר ולא לייזר.

מה זה אומר?

אח שלי אמר לי שאם הם היו מצלמים אותי ורואים שאני נוסע מעל המהירות אז הם היו מודיעים לניידת אחרת שתעצור אותי..

בכל זאת אני חושש, עדיין כמעט 30 קמ"ש מעל המהירות וניידת ראתה אותי.

• תוכן חדש...