Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אומנם עברו כמה ימים, אבל בסוף נשברתי והרגשתי צורך לשתף...:

ביום חמישי בדרכי לאוטו בבוקר ע"מ לצאת לעבודה נחרדתי לגלות שבן-ז*נה אחד שם לי כמה אבנים לא קטנות בכלל על מכסה המנוע כאשר עם הגדולה והחדה בינהן הוא הגדיל ראש וגרר אותה על כל המכסה.

צריך לירות באנשים כאלה.

מצ"ב תמונות.

גיל.

IMG_6673.jpg

IMG_6674.jpg

IMG_6675.jpg

IMG_6676.jpg

IMG_6677.jpg

IMG_6678.jpg

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יואמן מה אנשים עושים אני אם במקומך אם הייתי תופס אותו הייתי שם לו את האבנים האלה בראש

איפה אתה עובד במאפיה?יש לך אויבים?

אני הייתי ממליץ לקנות כיסוי

פורסם

עוד כמה פרטים:

מדובר בכניסה לשביל הולכי רגל שבד"כ חסום ע"י סלעים גדולים (ע"מ שאנשים לא יכנסו עם רכב פנימה).

כאשר יש צורך לבעל מקצוע להכנס - מישהו מהקיבוץ מגיע וגורר את אחת האבנים הצידה.

כולם חונים שם, כנראה שהרכב הפריע לאחד מבעלי המקצוע (האבנים הוזזו אחרי שחניתי) והוא החליט להשאיר לי מזכרת.

אתמול נפל עוד אחד מסכן קורבן לבן-זו*ה שמשאיר אבנים וגם הוא קיבל הפתעה על מכסה המנוע.

היום בבוקר ניסיתי לקום מוקדם ע"מ לתפוס את החלאה בפעולה אבל פשוט לא הצלחתי. נקווה שמחר אצליח.

IMG_6679.jpg

IMG_6680.jpg

פורסם

שמעתי שפיתחו זן חדש של יונים שהכליאו אותם עם אמסטף.

יש לי אחד בחניה, עושה את העבודה יופי.

הי אפילו נובחת והכל.

לפרטים צור קשר

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

האוודי הזאת באמת יפה, הרכב נראה שמור- ובגלל זה שמו את האבנים על האוטו שלך ולא על הפונטו שעומדת ליד. כי יש קנאים.

זאת תופעת "החופש הגדול", לפי דעתי אלו ילדים.

ללכת ולזרוק את האבנים האלה על הילדים שעשו את זה, פירושו של דבר שנפתח לך תיק במשטרה+ משפט או אני לא יודע מה.

אני הייתי מסתפק בצעקות ואיומים.

פורסם

לא יאמן!

אני מאמין שפוליש עדין למטאלי יסדר את העניין, ותפנק אותה בווקס אחרי זה (חובה באותו אזור, אז תעשה לכל הרכב), וזהו...

הרכב חייב לחנות שם? אין מקום אחר?

פורסם
עוד כמה פרטים:

מדובר בכניסה לשביל הולכי רגל שבד"כ חסום ע"י סלעים גדולים (ע"מ שאנשים לא יכנסו עם רכב פנימה).

כנראה שהרכב הפריע לאחד מבעלי המקצוע (האבנים הוזזו אחרי שחניתי) והוא החליט להשאיר לי מזכרת.

סליחה? אני היחידי שקרא את זה?

אני כמובן ממש מצטער על הנזק שנגרם לך, אבל רבאק, חסמת כניסה לשביל?

גם אני מחנה על אדום לבן ברחוב והפקחים אף פעם לא נותנים דוח לתושבי השכונה (כבר ארבע שנים), אבל השבוע חטפתי דוח. נו אז? הרי אני הוא זה שהיה במקור לא בסדר, נכון? (אם עוקבים אחרי כללי העירייה המושחתת שלנו, כמובן)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ידעתי שמישהו יתלהם על זה.

1. מדובר בשביל הולכי רגל, הכניסה להולכי הרגל לא נחסמה, יתרה מזאת - אני (בניגוד לשאר החונים שם) מקפיד להשאיר מספיק מקום ע"מ לאפשר מעבר של קלנועים הנהוגים בידי זקני הקיבוץ.

2. לעיתים - אותו "שער" בדמות 2 סלעים גדולים נפתח ע"מ לאפשר מעבר של רכבים פנימה (בעיקר להוריד דברים גדולים במידה ויש צורך), מדובר על פעולה של בערך פעם בחודשיים. גם אנחנו פעם ביקשנו שיזיזו את האבנים ע"מ להכניס את הריצוף הביתה.

רכב של אחד השכנים חנה שם וחסם את הכניסה, התקשרנו והם הזיזו אותו. שוב - מדובר על קיבוץ, כולם מכירים את כולם וכולם חונים שם.

עקרונית - לרכב אסור להכנס לשם, הקיבוץ חוסם את הכניסה לשביל ע"מ למנוע מרכבים לנסוע בשבילי הולכי הרגל הצרים ולסכן את הילדים שבגן הילדים הסמוך.

לגבי "פעולה של ילדים" - זו בוודאות פעולה של אחד מבעלי המקצוע שעובד שם, כמו שאמרתי - הפרעתי לו להכנס ובמקום להגיד לבעל הבית (כולם יודעים של מי הA3...) הוא בחר להשאיר לי אבנים.

כמה ימים אחרי זה אופל קורסה מתפרקת שחנתה באותו המקום קיבלה את אותה מנת אבנים בעוד הרכב שליד היה נקי. אין פה עניין של צרות עין.

פורסם

אני רואה את זה ועולה לי הלחץ דם.

איזה אנשים חארות!

אני מקווה שלא קרה לך שום דבר באוטו....

מקווה שתצליח לסדר את העניין.

לגביי לתפוס את האנשים, בטוח שזה מישהו מהקיבוץ... וקיבוץ זה מקום קטן, ככה שניתן לתפוס את החרא הזה..

בהצלחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

צילומי מאקרו נהדרים. תלת מימדיים כלכך, שכמעט אפשר להרגיש את משקל האבנים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מקווה שתתפוס את החלאה שעשה את זה.

וכפי שאמרת, זה קיבוץ, כולם מכירים את כולם, אז תוודא אחרי זה שכולם יודעים איזה חתיכת חרא הוא.

פורסם

לדעתי אתה צריך להגיד תודה, ושזהו כל הנזק. נראה לי שמו את האבנים הנל מאוד בעדינות משום שרצו להראות לך שלמרות שבדקת שיש מקום לקלנועיות לעבור עדיין הפרעת למישהו.

עם אבנים כאלה אפשר לגרום להרבה יותר נזק!

דרך אגב, אתה יכול להוריד את האבנים! :-)

פורסם

Coolio אתה רציני?

להגיד תודה שזה כל הנזק?

מי הביא לבן אדם ההוא את הזכות לפגוע ברכוש של מישהו אחר? מי הביא לו את הזכות להיות גם השופט וגם המוציא לפועל?

לבן אדם ההוא אפילו לא הייתה זכות לגעת באצבע ברכב של מישהו אחר.

ועוד אפילו לא הזכרתי את העובדה, שגיל ציין שכולם בסביבה יודעים של מי הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...