Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהה, ועוד תיזכורת "קטנה"... :neutral:

גילי

תשמע גילי עם כל הכבוד האתר הזה הוא בדיחה, אני לא מכיר אותו מלפני ההודעה שלך בפורום היום!

האתר כותב שטויות רבות חלקן לא מבוססות וחלקן האחר אני לא יכול להעיד עליהן כלום.

אבל כבר כתבתי לך שבהודעה של נסראללה הוא לא אמר את הדברים שהם טוענים שנאמרו ! ואני צפיתי בה ביחד עם עוד 3 אנשים ששאלתי אותם אחרי שקראתי את זה אם פיספסתי את זה איכשהו והתברר שזה פשוט שטות !

בקשר לתיזכורת הקטנה הזו שאני כן יכול להגיד לך שהיא שטות :

בכל מהערכה הזו לא תשמע את בן לאדן עומד לצד חיזבאללה !! אתה בחיים לא תראה או תשמע אותו תומך וגם לא תשמע את חיזבאללה מבקש עזרה או בכלל מתייחס לבן לאדן !

חיזבאללה ואל קאעדה הם שני פלגים שונים באיסלאם , סונה ושיעה שבדרך כלל מנצאים במלחמות אחד עם השני כל הזמן- דוגמא חייה היא עיראק שבכל יום יש שם פיצוצים והרוגים בין שני הפלגים.

בלבנון בימים אלה יש אחדות בין כל הפלגים שם בתמיכה בחיזבאללה, כי הם אלה שנלחמים למען לבנון והם היחידים שעומדים מול ישראל .

חזבאללה וחמאס גם הם לא ממש באותו פלג - עוד פעם סונה ושיעה,

ע

במקרה הזה היה להם אינטרס משותף עם האסירים אבל כנראה שזה לא ילך.

את תמיד תשמע בן לאדן מאיים לתקוף את ישראל בגלל הפלסטינים !

אבל לא תשמע אותו מאיים בגלל חיזבאללה בלבנון! אולי תשמע אותו מאיים כנגד ההרג בעם הלבנוני אבל בחיים לא בחזבאללה.

בן לאדן אין לא קשרים ולא יהיו לו קשרים באירן כי איראן הם רוב מוחץ שיעה שבכלל לא סובלים אותו, אירן הם לא ערבים בכלל אלא רק מוסלמים.. ורשימה גדולה .

אתה כן תמצא לו מפקדות בירדן, במצריים בסוריה בסעודיה ורוב המדינות האחרות.

אילו אתה מתמצה בעובדות אחרות הייתה מבין שכותבים שם הרבה שטויות, וזו רק דעתי אבל ניסיתי להסביר בשתי דוגמאות קטנות את השטות שהם כותבים /שקר במקרה של נאום נסראללה .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמין לאף ניתוח שלהם כי הם רודפי סנסציות וקונספירציות שמנפחים כל עניין. בעיניהם כל אפגניסטני שמזיין עז לאור ירח זה מפגש צמרת של בן לאדן והיטלר.

גם אני יכול לשאוב מידע מאתרים אחרים ולצבוע אותו בצבעים אפוקליפטיים. זה לא נקרא עיתונות, זה נקרא תמהונות.

אם העיתונות המיינסטרימית נראית לך כרדודה מדי אתה די צודק. אם אחמדינג'אד מציג טיל שיוט שיכול להגיע לישראל אבל באותו יום נינט תוקעת נאד באיזה בית קפה - את אחמדינג'אד לא נראה במדיה הישראלית. אבל זה לא עושה את דבקה מאוזן, כי אצל דבקה אם אחמדינג'אד תוקע נאד אחרי שהוא הרביץ איזה גונדי מקולקל אז הם כבר יפרשנו איך נשק כימי מבצעי מתוצרת איראן נמצא כבר בידי החמאס וכבר בוצעו נסיונות שיגור שלו.

פורסם

אישפוז, מעניין מאוד שקטילת דבקה נעשתה בידי אתר שמאלני.

whitenight , אתה מעדיף להאמין למילותיו של רב מרצחים טרוריסטי מאשר לאתר שלא פעם הוכיח שידיעותיו נכונות ופרסם אותן אף זמן רב לפני שאמצעי התקשורת הישראלים הנפוצים הורשו לפרסמו?

אגב, בדיוק שיחקתי קצת במשחק שפורסם בפורום

להלן התוצאות:

zal.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל עם כל הכאב אבל כן אני מאמין לתקשורת הערבית כולל אל מנאר הרבה יותר מהאתרים וכלי התקשרות הישראלים.

הסיבה דיי פשוטה כי בישראל יש צנזורה בדרגה גבוהה ביותר, ועד היום כל מה שהם הצהירו ופירסמו התברר כנכון בסופו של דבר אבל הפרסום בכלי התקשורת הישראלים בא באיחור רב אם בכלל!

אני שומע הרבה מכל כך הרבה מקורות שאני כבר יודע למה להאמין ולמה לא, אני יודע מי דובר אמת ומי סתם מחרטט.

תאמין לי טלוויזיה עם לווין עם 800 תחנות בזמן כזה עושים את שלהם, אני כבר סיננתי מה אמין ומה לא אבל תמיד אפשר לראות מה חושבים בצד האחר

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אה, בגלל שיש כותבים שמאלנים בהארץ אתה מרשה לעצמך להתעלם מהעובדה שדבקה הוא אתר קיקיוני שמופעל על ידי זוג תמהונים במרפסת ביתם ומתחזים לצוות שלם של אנליסטים ומומחים עלומי שם? עם עובדות קשה להתווכח.

וזה שהם מפרסמים דברים לפני שהתקשורת הישראלית מורשה לפרסמם לא עושה מהם מומחים, זה רק עושה מהם עבריינים העוברים על תקנות הצנזורה. זו לא חוכמה גדולה. גם פה בפורום מחקתי אישית הודעות שפירסמו בדבר נפגעים ואירועים לפני שהם הותרו לפרסום באתרי התקשורת הממוסדת. אז בדבקה ובאל ג'זירה כן מפרסמים. כבוד גדול.

פורסם
. אז בדבקה ובאל ג'זירה כן מפרסמים. כבוד גדול.
תיקון קטן,

אל ג'זירה כבר לא מפרסת כל כך הרבה כמו רשתות אחרות אחרי שהצוותים שלהם נעצרו בכלא ל3 ימים .

הכתב הראשי שלהם מוכר לנו אישית במשפחה וקוראים לו אליאס כראם מנצרת, הם לא מפרסמים הכל כבר ובייחוד את מיקום נפילות הקטיושות או מה שלא יהיה שמשוגרים לישראל !

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...