Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rockford fosgate p4004

idan.w
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופסוף ת'רד מועיל שישים קץ לחרושת השמועות הדבילית על ה P4004.

יצא לי לשמוע את ה P4004 והוא עשה עבודה מעולה עם הרכיבים שאיתם הוא עבד (קומפוננט של רוקפורד P162S ו סאב של סרווין וגה, לא זוכר את הדגם).

בתעודה הלידה ההספק הגבוה שמופיע מתקבל ב 1% עיוות (THD+N), מה שכבר הופך להיות שמיע.

עם עיוות של 0.05% ההספק עומד על 4X50.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ברשותכם התייחסות לכמה דברים שנרשמו בשירשור.

ה-PUNCH של רוקפורד פוסגייט, היא סדרת המגברים הפופולארית ביותר בעולם.

מניסיון שלנו עם המגבר בהתקנות רבות, ההספק לערוץ בפועל, גבוה יותר מהספק המוצהר ע"י היצרן. זאת ועוד, יכולת המגבר להתמודד עם התנגדויות נמוכות ולספק זרם לדרייברים וסאבוופרים בעייתיים, היא פנומנאלית.

השאלה שלי היא אחרת שאתה כותב שההספק בפועל גבוהה יותר מהספק המוצהר ע"י היצרן, כוונתך להספק הכללי שכתוב באתר שהוא 50WRMS x4 @4ohms במקרה שלי או כוונתך להספק המוצהר בתעודת הלידה של המגבר? יותר מזה אשמח אם תשפוך קצת אור לגבי בכלל כל הקטע של רוקפורד ותעודת הלידה שהיא מנפיקה למגברים שלה, הרי אם באמת כל מגבר נבדק ויש לו יכולות שונות זה יכול להיות מצב של עידן חדש, אנשים יכנסו לחנות, לחנות יהיה 10 מגברים של רוקפורד מאותו דגם אנשים יפתחו את הקופסא של הרוקפורד ויבחרו את המגבר שבתדעות לידה נתן את ההספק הכי גבוהה, נשמע די מוזר הקטע הזה שלאותו מגבר כביכול עם אותם רכיבים יש הספקים שונים שדרך אגב יוצרו אחד בסמוך לשני...

פורסם
השאלה שלי היא אחרת שאתה כותב שההספק בפועל גבוהה יותר מהספק המוצהר ע"י היצרן, כוונתך להספק הכללי שכתוב באתר שהוא 50WRMS x4 @4ohms במקרה שלי או כוונתך להספק המוצהר בתעודת הלידה של המגבר? יותר מזה אשמח אם תשפוך קצת אור לגבי בכלל כל הקטע של רוקפורד ותעודת הלידה שהיא מנפיקה למגברים שלה, הרי אם באמת כל מגבר נבדק ויש לו יכולות שונות זה יכול להיות מצב של עידן חדש, אנשים יכנסו לחנות, לחנות יהיה 10 מגברים של רוקפורד מאותו דגם אנשים יפתחו את הקופסא של הרוקפורד ויבחרו את המגבר שבתדעות לידה נתן את ההספק הכי גבוהה, נשמע די מוזר הקטע הזה שלאותו מגבר כביכול עם אותם רכיבים יש הספקים שונים שדרך אגב יוצרו אחד בסמוך לשני...

נתחיל מהסוף. כל רכיב אודיו (גם רמקולים), נמדד שונה מרכיב אחר, מאותו הדגם. כל החברות המותגיות האיכותיות מודדות את ההספק של כל מגבר ומצרפות את הדף לאריזה.

אם ניקח לדוגמה את המגבר רוקפורד פוסגייט P850.4, ההספק המוצהר של היצרן הוא 100Wx4 ב-4 אוהם, ההספק הממוצע האקטואלי של המגבר (לפי היצרן) הוא 131Wx4 ב-4 אוהם. יש מגברים שימדדו מעט פחות ויש שימדדו מעט יותר.

scan5.jpg

פורסם

בתעודה הלידה ההספק הגבוה שמופיע מתקבל ב 1% עיוות (THD+N), מה שכבר הופך להיות שמיע.

עם עיוות של 0.05% ההספק עומד על 4X50.

נראה שכאן קבור הכלב

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם
נראה שכאן קבור הכלב
mr.dog or whatever

לידעיתך הכלב שאתה חושב שהוא טמון כל-כך עמוק או לא רק הרוקפורד אלא גם ה JBL 75.4 המפורסם

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4%20II&cat=AMP&ser=GTS&language=&country=US&region=USA

אם אתה תביט אתה תראה שהבדיקות שבהם ה jbl 75.4 הוציא 104 RMS הם אותם בדיקות של שהרוקפורד שלי הוציא 97 RMS והם של ה CEA2006 , אני כתבתי כבר לפני כן שאני לא יודע מה הם הפרמטרים של הבדיקות הללו, אבל שתי המגברים הללו נבדקו באחוז עייוט הקטן מ 1% זה שהרוקפורד יכול לספק גם אחוז עיווט נמוך יותר של 0.05 זה כבר סיפור אחר...

ואולי באמת כאן קבור הכלב וזה הכלב של הגיביאל או שאר המגברים שכאשר רוקפורד מצהירה על ההספקים של המגברים שלה היא מצהירה אותם באחוז העייוט הכי נמוך שהוא 0.05 במקרה הזה (אולי אפשר להבין גם למה היא הייתה אנדרריטד לאורך השנים ) לעומת זאת הגיביאל אני כרגע לא בדקתי עוד דוגמאות אבל סביר להניח שלא חסר מצהירה את ההספקים של המגברים שלה על אחוז עיווט השואף ל 1%, ומכאן אנו יכולים להסיק שברגע שרוקפורד גם מודדת את ההספקים של המגברים שלה באחוז עיווט השואף לאחד הוא מגיע להספק בסדר גודל של הגיביאל בין 97 RMS ל 104 RMS ההבדל הוא כבר קטן!

פורסם

ההבדל הוא שה75.4 JBL מיועד לקהל לקוחות הישראלי ,

104 ואטים אימתניים לערוץ .

את אף אחד זה לא מעניין שזה ב1% עיוות וב14.4 וולט כניסה.

הרוקפורד מוצהר 50*4 ב0.05% ,

והקטע המעניין הוא שהוא מגיע לכמעט אותו הספק כמו הJBL ,כשהוא נמדד כמוהו,

ההוכחה היא המדידה ע"פ התקן cea-2006 .

אגב האוריון חלש משלושתם , הוא מוציא 50*4 ב0.05% (כמו הרוקפורד)

אבל הספק מקסימלי (ע"פ cea-2006 ) הוא 75*4 .

ZZR

• תוכן חדש...