Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לספר סיפור שקרה לי בביתי לפני כשבוע ככה ..

סיפור שמראה כמה הצבא שלנו הוא גוף לא מסודר ומסורבל.

אז ככה , נקדים את הסיפור בכך שלפני חצי שנה בא אלינו הביתה איש מהיחידת מילואים של אח שלי כדי לסכם איתו מתי הוא יעשה מילואים.

אח שלי היה בזמנו לפני תקופה של קביעות בעבודה ולכן הוא ביקש לדחות את המילואים .

(נבהיר בזה שהוא משוחרר 3 שנים וכבר עשה פעמיים מילואים!הרבה מעל מה שבד"כ עושים)

ובסוף סוכם עם אח שלי והאיש מהיחידה שלו שהוא יעשה מילואים עוד שנה , בסלון, שאני ואבא שלי עדים לכך...

חצי שנה אחרי ,שזה היה שבוע שעבר, חזרתי מהעבודה בלילה בשעה אחת ככה..

בדיוק אכלתי ופתאום אני שומע רעשים בחוץ.. צעדים מהגינה ומהכניסה.

בהתחלה חשבתי שזה גנבים , אבל פתאום שמעתי דפיקות חזקות על הדלת ומבחוץ צעקו: "זה משטרה תפתחו"!!

אז הלכתי לכניסה ופתחתי להם..

פתאום יצאו מהכניסה איזה 4 בריונים עם מכנסי צבא וחולצה שחורה.

כאן גר xxxxx?

באנו לעצור אותו על עריקות

הם אמרו ..

הבנתי שהם לוכדי עריקים ובאו לקחת את אחי ..אז אמרתי להם שיחכו ואני יעיר אותו.

אבל הם כמובן סירבו והתחילו דחיפות ומהלומות (למרות שהם 4 בריונים אני ממש ממש לא בן אדם פראייר..), עד שאבא שלי קם ובה ליראות מה קורה.

הוא ישר צעק עליהם שיעזבו אותי והפריד וככה נגמר הסיפור ..

לאחר מיכן אחי קם, וישבנו עם הלוכדי עריקים בסלון..

הם הראו לאח שלי את הצו ושהוא נעדר ממילואים שקבעו לו.

אבל אח שלי זכר טוב מאוד שהוא קיבל דחיה של שנה וביקש לקבל עם הקצין הממונה עליהם.

המפקד של הלוכדי עריקים התקשר לקצין וביקש ממנו שאח שלי רוצה לדבר איתו אבל הוא סירב (!!

)

אז בסוף אח שלי נלקח למעצר ובמשפט קיבל 21 ימים בכלא על עריקות , שהוא בכלל לא אשם בה!!

ואני פה רוצה לישאול איך לעזאזל קורה מצב שבן אדם שסוכם איתו מראש על דחיית מילואים מגיע למצב שהוא יושב 21 ימים בכלא..??

או איך קורה מצב שבאים לוכדי עריקים ככה הביתה בלי התרעה מראש של מכתבים בדואר או משהו דומה.. פשוט מגיעים עוצרים וזהו..?

אני תמיד חשבתי שהצבא שלנו מסורבל , אבל אחרי אותו מקרה אני לא יודע מה לחשוב יותר..

אה ואני פשוט מתבייש.. באמת.

יוגב

שהולך לישתות בירה וחוזר

פורסם

דבר ראשון אני מקווה שאתם לא התאדתם באמת, זה לא נעים כ"כ...

דבר שני, זה לא חדש שצה"ל זה גוף שיד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.

לא צריך להתפלא.

haters will hate

פורסם

או איך קורה מצב שבאים לוכדי עריקים ככה הביתה בלי התרעה מראש של מכתבים בדואר או משהו דומה.. פשוט מגיעים עוצרים וזהו..?

שהולך לישתות בירה וחוזר

בדיוק בגלל זה הם לוכדי עריקים........באמת ניראה לך שצריך להודיע לעריק שבאים לעצור אותו ושישב יחכה בבית...אולי אתה רוצה שגם ישאלו אותו באיזה יום נוח לו שיבואו לעצור אותו?

פורסם

מניסיון גם אני דחיתי מלואים בגלל קביעות, אתה צריך טופס מקצין הקישור שלך שהוא מודע לכך שניתן אישור על דחיית מילואים חתום על ידי מפקד היחידה שלך ( במקרה שלי מג"ד). וזהו.

העיניין שאח שלך סיכם איתו בעל פה. וכמו שכולנו למדנו בצבא אל תהיה צודק תהיה חכם.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

1. לא פותחים את הדלת לכל מי שצועק "משטרה!". מותר לבקש לראות תעודת שוטר דרך חריר ההצצה לפני שפותחים.

2. להתחיל להרים טלפונים לכל מי שצריך בצבא ולהשיג את הקצין שישב איתכם אז.

לא עוזר - לשכור את שירותיו של עו"ד שיוציא את האח מהתסבוכת ואח"כ יתבע את צה"ל על עוגמת הנפש.

זה לא סיפור ראשון של איש מילואים שמתעללים בו ככה על לא עוול בכפו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כשאחי הגדול היה בצבא אני עדיין לא נולדתי,

אבל ההורים סיפרו לי שכשהיו באים לוכדי עריקים, הם היו מזמינים אמבולנס כדי לפנות אותם (את הלוכדים)

אמנם מקרה מבייש.... שהוא לא נענש בעקבות מיקרים אלו, אבל מראה שהצבא היה מסורבל עוד מאז.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...