Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל ביום חמישי בלילה, אני מניע ליציאה ומיד אחרי ההתנעה ריח חריף של דלק.

מבט חפוץ מתחת לרכב וחשכו עניי נזילת דלק. :shock::shock:

אחרי כמה שניות הנזילה הפסיקה.

הנזילה לא חזרה שוב, רק ביום שישי על הבוקר בהתנעה בדרך למוסך, במשך כמה דקות מטפטף דלק ואני מחכה שהנזילה תפסיק,היה שווה לחכות.

במוסך לא ראו נזילה אלא רק שאריות.ושלחו אותי הביתה.

עוד באותו יום נסעתי למפגש ולעוד כמה מקומות.

בלילה רציתי לצאת עם הרכב שוב נזילה היסטרית אבל הפעם זה לא מפסיק. :cry:

כל השבת לא נסעתי ברכב והיום על הבוקר רציתי לחזור למוסך, אני מניע בייאוש ושוב נזילה

הנורית של הדלק נדלקת והתקשרתי להזמין גרר.

פתאום הפסיקה הנזילה. :twisted::(:x

במוסך החליפו את הצינור שמקשר את מסנן הדלק למיכל ושיחררו את הרכב למרות שאני טענתי שזה מגיע הרבה מלמעלה, מאיזור המיכל.

אני חותך תז*ן אם אין לי נזילה יותר מאוחר.

ביום שישי פגשתי במוסך ראלי כחולה 98 שנראת חיצונית ממש נחמד.

הבחור הגיע לטיימינג וכשחזרתי היום שוב למוסך אני רואה אותה על הליפט ומישהוא שמקלל את הרגע שעבד על הרכב.בעל הרכב נכנס לחדר המתנה מבואס רצח, מסתבר שביצעו טיימינג ואחרי כחצי דקה נקרעה הרצועה ונגרם נזק למנוע. :cry::(

הרכב עם 80K וראש מנוע עקום, איזה בעסה.

מסתבר שבחור עבד על הרכב וסיים בצורה שמעוררת ספק ומישהוא בדק את העבודה שלו וניסה לתקן את מה שהוא עשה כנראה לא נכון או לא מספיק טוב, ולא הצליח.

אני משנה את ההמלצה שלי על המוסך הזה מכוון שאין שם עובדים מקצועיים.

במידה ואתם נכנסים למוסך תבקשו שמשה יעבוד על הרכב, הוא ביצע אצלי טיימינג ועד עכשיו הכל בסדר והוא זה שמתקן את הראש שהתעקם.

אייל

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם

אכן, לעקם ראש קצת קשה.

אבל קריעה של רצועה והתעקמות שסתום לא יכולים לגרום לפגיעה של השסתום בראש כתוצאה מדחיפת הבוכנה?

לדעתי יכול להגרם נזק למבנה הראש כתוצאה מהתקלויות שכאלו. ולפחות נזק למובילי שסתומים.

פורסם
אתה יכול להגיד איפה המוסך הזה נמצא?

שרתון הוא מוסך מורשה פיז'ו סיטרואן באזור התעשיה הישן של ראשון לציון.

ניסיון שלי בעבר הרחוק איתם היה דווקא חיובי... :?

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

אבל אם הם לוקחים אחריות על הטעויות שלהם זה גם בסדר בעיני.

כל אדם טועה. גם מכונאי מנוסה וטוב לפעמים מפשל. מה שחשוב זה שלא מנסים למרוח אותך בכל מיני סיפורים ולגלגל עליך את התוצאה.

לגבי נזילת הדלק - לא הייתי נוסע אפילו מטר אם לא הייתי משוכנע שהתיקון בוצע היטב , כי לא ישאר לך את מה לחתוך אם האוטו יתלקח. אם יש לך ספקות , לך למוסך ובקש שמנהל העבודה / בוחן יבדקו שוב.

נמרוד

פורסם
זה התחיל ביום חמישי בלילה, אני מניע ליציאה ומיד אחרי ההתנעה ריח חריף של דלק.

מבט חפוץ מתחת לרכב וחשכו עניי נזילת דלק. :shock::shock:

אחרי כמה שניות הנזילה הפסיקה.

הנזילה לא חזרה שוב, רק ביום שישי על הבוקר בהתנעה בדרך למוסך, במשך כמה דקות מטפטף דלק ואני מחכה שהנזילה תפסיק,היה שווה לחכות.

במוסך לא ראו נזילה אלא רק שאריות.ושלחו אותי הביתה.

עוד באותו יום נסעתי למפגש ולעוד כמה מקומות.

בלילה רציתי לצאת עם הרכב שוב נזילה היסטרית אבל הפעם זה לא מפסיק. :cry:

כל השבת לא נסעתי ברכב והיום על הבוקר רציתי לחזור למוסך, אני מניע בייאוש ושוב נזילה

הנורית של הדלק נדלקת והתקשרתי להזמין גרר.

פתאום הפסיקה הנזילה. :twisted::(:x

במוסך החליפו את הצינור שמקשר את מסנן הדלק למיכל ושיחררו את הרכב למרות שאני טענתי שזה מגיע הרבה מלמעלה, מאיזור המיכל.

אני חותך תז*ן אם אין לי נזילה יותר מאוחר.

ביום שישי פגשתי במוסך ראלי כחולה 98 שנראת חיצונית ממש נחמד.

הבחור הגיע לטיימינג וכשחזרתי היום שוב למוסך אני רואה אותה על הליפט ומישהוא שמקלל את הרגע שעבד על הרכב.בעל הרכב נכנס לחדר המתנה מבואס רצח, מסתבר שביצעו טיימינג ואחרי כחצי דקה נקרעה הרצועה ונגרם נזק למנוע. :cry::(

הרכב עם 80K וראש מנוע עקום, איזה בעסה.

מסתבר שבחור עבד על הרכב וסיים בצורה שמעוררת ספק ומישהוא בדק את העבודה שלו וניסה לתקן את מה שהוא עשה כנראה לא נכון או לא מספיק טוב, ולא הצליח.

אני משנה את ההמלצה שלי על המוסך הזה מכוון שאין שם עובדים מקצועיים.

במידה ואתם נכנסים למוסך תבקשו שמשה יעבוד על הרכב, הוא ביצע אצלי טיימינג ועד עכשיו הכל בסדר והוא זה שמתקן את הראש שהתעקם.

אייל

הלכו לו שם 4 שסתומי יניקה במקרה ? (פשוט יצא לי לדבר עם אחד המכונאים שם ביום שישי והיום בבוקר - ואולי זה הרכב המדובר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...