Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא לא לא לא לא.

אבל כשאני מבחין בשני אופנוענים שנוסעים עם אורות גבוהים, עם ציוד מגן מינימלי (קסדה), מספרים מקופלים (ואני מאמין שהם לא קיפלו אותם לראשונה אתמול), עוקפים אותי מהשוליים, נוסעים לפחות על 140 - מצטער. אני לא מסוגל לראות את הדברים מהצד השני.

איתמר.

כורח המציאות. יותר בטיחותי לרכב ככה.

טיפשות לשמה. מסכים איתך.

נו, באמת... חצי ממדינה רוכבת ככה. הם לא הראשונים ולא אחרונים.

זה לא חכם. אבל שוב - אין לך את הראייה שלהם, אולי קרה משהו מאחור שהביא את הרוכב למצב הזה.

מהירות סבירה לחלוטין לשיוט על אופנוע ספורט.

מה שכן - אם הם עקפו אותך באותה נקודת זמן משני צדדים - טיפשי לחלוטין.

מהסיבה שאם תסטה לכיוון אחד כדי להתחמק מאחד מהם - אתה תפגע בשני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ועדיין' date=' אני מצטער, אבל אין לי שום אמפטיה לרוכבים מהסוג שתואר כאן. אם הנהג שהתלונן כאן היה טיפה פחות עירני בזמן האירוע או שהיה בעל תגובות קצת יותר נמרצות, הרי שהרעש של אופנוע אחד (ויש לי תחושה מבוססת שהם לא נסעו עם אגזוזים מקוריים) היה עלול לגרום לו לסטות לצד השני כדי לא לפגוע באופנוען הראשון, הוא היה פוגע באופנוען השני, וכמובן, מי אשם? נהג המכונית שסטה מנתיבו ללא הצדקה...[/quote']בערך כך נהרג Gilgul ז"ל מפורום פול גז.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

באדום

בעודי בנתיב הימני נוסע 100 קמ"ש בקצב הצב לכביש הנ"ל (יפה שבימני, המשך כך, וקבל כמחמאה ולא עקיצה!)

אין מה לעשות נגד זה. נכון, אין. קרא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112648

נוסעים לפחות על 140 אז... זה בסדר גמור לאופנוע בכביש מסוג זה, ראה אירופה. אם כואב על משהו זה על העקיפה מימין על השול - לא לעניין בכלל

אני באמת לא מבין איפה אנחנו חיים. בפעם האחרונה שבדקתי - ישראל. לא משהו מי יודע מה, אבל בכל זאת משהו. דווקא כביש 6 באיכות אירופאית גבוהה, שהמהירות המותרת בכבישים מסוג זה באירופה היא 130 (באיטליה 150, ובגרמניה לא מוגבל להוציא קטעים ניבחרים של 130). תן למשטרה (לא)לעשות את עבודתה, ומסכים עם קודמי - בסוף הוא יתפס.

איתמר.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

לפותח השירשור, אני לא רואה בסיפור שלך שום דבר שמצדיק כעס חוץ מהעקיפה מהשוליים (שזה דבר די מפגר בפני עצמו), שבזה הם סיכנו את הרישיון והמצפון שלך במידה והיית פוגע באחד מהם.

140 קמ"ש בכביש 6 זה לא מהירות גבוהה כלל. אני נוסע יותר מיזה עם הרכב, שלא נדבר על אופנוע ספורטיבי...

לפי מה שהבנתי מהסיפור שלך אתה פשוט מקנה (חוץ מהעקיפה על השוליים כמובן), "הם עושים מה שבא להם על הכביש", "הם לא משלמים למאפיונרים שאתה קורא להם כביש 6 וכ'ו.

אולי פשוט תעבור לאופנוע וככה לא תקנא להם? אולי זה גם יעזור לך להבין שלינסוע מהר על אופנוע זאת הישרדות ולא הישתוללות.

שיהיה יום טוב ומאחל לך ששום אופנוען לא יוריד לך את המראה :-P ,

אופק.

פורסם
בערך כך נהרג Gilgul ז"ל מפורום פול גז.
יגיל ז"ל היה גם חבר בפורום cars :cry:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?userid=9407

ל'

יגיל (Large).jpg

P2250077 (Large).jpg

Untitled-1 (Large).jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אנזו,

לפי תגובתך ולפי החתימה שלך אני מבין שאתה אחד מאותם אנשים ששמים פס על החוק.

כן, כביש 6 הוא באיכות מאוד גבוהה, אבל הוא בעל שני נתיבים בלבד. לא זכור לי שראיתי אוטובאן בסביבה או תרבות נהיגה אירופאית.

פיש,

אולי אתה מבוגר ואולי אתה צעיר. אחריות ובגרות אין לך.

תתפלא - אבל אף פעם לא היה לי פוסטר של קוואסאקי על הקיר ולא חלמתי בגיל 16 להוציא רשיון על קטנוע. וכמו שהבנת (אם הבנת) מהודעת הפתיחה - אני לא מבין שום דבר באופנועים. לא מקנא ולא רוצה. התגובה שלך "לנסוע מהר על אופנוע זאת הישרדות ולא השתוללות" היא אחת מהתגובות הכי מטופשות שעלו אי פעם מעל דפי פורום זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, לצערי לא הבנת אותי כראוי, לא היתכוונתי לנסוע הרבה יותר מהר מכל שאר התנועה, אבל כן לנסוע קצת יותר מהר. למה אין לי אחריות ובגרות? כי אני נוסע על כביש 6 ב4:30 בבוקר על 160 קמ"ש ולפעמים גם צפונה?

אם אני לבד על הכביש, יש לי כלי רכב שמסוגל לנסוע בבטיחות מלאה במהיריות אלו, מספיק ראות קדימה כדי לבלום ל 0 קמ"ש וגם ישאר קצת עודף, עם צמיגים בעלי דרגת מהירות עד 250 קמ"ש או משהו כזה ובדוקים כראוי כל הזמן מבחינת לחץ אוויר, יובש ופגיעות.

היכן חוסר האחריות והבגרות?

אולי אני באמת לא מספיק בוגר כדי להבין, אני כולה בן 22 חורפים.

אני לא מתפלא שלא תלית בגיל 16 פוסטר של zx-12, כמו שאני לא תליתי פוסטר של סוסים לצורך העיניין. כל אחד ואהבותיו...

אתה מוזמן לינהוג על אופנוע ספורטיבי באיילון על 100 קמ"ש, ניראה כמה זמן יעבור עד שתעשה תאונה בגלל תרבות וכישרונות הנהיגה של עם ישראל...

אופק.

פורסם

איתמר,

כשאתה מפעיל את זה:

Toyota Starlet 97' EP91

HU: Pioneer 9650 (Active 3 Way Network). Amp's: Rockford Fosgate Punch 600a4, 160a2. Front Midbass: Xetec W-5 Tweet's: Xetec X-25. Sub: Scan-Speak Revelator 23W/4557T00. Sound Deading: Dynamat Xtreme Door Kit

אתה שומע מה קורה סביבך בכביש? יכול להיות שכן, אבל לדעת רבים החוליגאנים האלו עם המערכות הרועשות שדופקות בום-בום-בום זה מפגע לא פחות רציני מאופנועים. אני בטוח שלך יש הסבר למה זה בכל זאת בטיחותי.

לא טוב לעשות הכללות. יש אופנוענים חוליגאנים מטורפים ויש שלא. תשדל אתה לשמר את חייהם של כמה שיותר מכל הסוגים.

נמרוד

פורסם

תעשו טובה מה אתם רוצים מהבנאדם, איזה עליהום?!

ההתנהגות שלהם הינה מסוכנת לשמה ועלולה לגרום לנהג לא מנוסה לתאונה קטלנית עם נפגעים בנפש.

L'amour Toujours

פורסם
אחד עוקף אותי מימין על השול - שבירה קטנה ימינה קצת לפני שהוא מגיע, ואתה רואה במראה המרכזית שלך דמות נמרחת על האספלט של השול הימני, אם מתחשק לך תעצור להניח פרח על מה שנותר לו מהכלי, אם לא צלצל לאמבולנס והמשך בדרכך - הפגנת אזרחות טובה. ואחד בנתיב השמאלי.

אני בכלל לא מזכיר את העובדה שהם נסעו על כביש 6 בלי לשלם אגורה. - הנה הזכרת, אגב, אחרי הקטנה לימין מהסעיף למעלה אני מאמין שהנהלת כביש 6 תמצא לנכון לשלוח את החשבון להורים ואחר כך להתנצל על עמגת הנפש שנגרמה...

אני באמת לא מבין איפה אנחנו חיים. - ישראל 2006, ברוך הבא

איתמר.

אל תתרגש איתמר, קח אוויר, וכמו שנמרוד כתב - מי שלא רכב על דו-גלגלי בכבישי ישראל לא יבין את ה"אדם לאדם זאב" שרץ לרוכבים על כבישי ישראל.

רון.

-בעל רשיון דו-גלגלי מינימלי ורוכב אופניים מזדמן-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אנזו,

לפי תגובתך ולפי החתימה שלך אני מבין שאתה אחד מאותם אנשים ששמים פס על החוק.

כן, כביש 6 הוא באיכות מאוד גבוהה, אבל הוא בעל שני נתיבים בלבד. לא זכור לי שראיתי אוטובאן בסביבה או תרבות נהיגה אירופאית.

פיש,

אולי אתה מבוגר ואולי אתה צעיר. אחריות ובגרות אין לך.

תתפלא - אבל אף פעם לא היה לי פוסטר של קוואסאקי על הקיר ולא חלמתי בגיל 16 להוציא רשיון על קטנוע. וכמו שהבנת (אם הבנת) מהודעת הפתיחה - אני לא מבין שום דבר באופנועים. לא מקנא ולא רוצה. התגובה שלך "לנסוע מהר על אופנוע זאת הישרדות ולא השתוללות" היא אחת מהתגובות הכי מטופשות שעלו אי פעם מעל דפי פורום זה.

איתמר.

ביום שתעלה על דו"ג כלשהו, ותצבור אפילו 50 ק"מ של נסיעה משולבת על כלי דו גלגלי, תבין איזה ג'ונגל הולך שם בחוץ

כשעומדים ברמזור אתה ממהר להתרחק מה"דבוקה" של המכוניות, ותמיד מחפש את הקטעים הכי ריקים בכביש

אתה עוקף מכוניות מהר וחלק, וללא היסוס, כי אם תהסס אתה יכול להיחתך...

אתה נוסע מהר כי מה לעשות, אי אפשר לשייט על אופנוע ספורטיבי (ואפילו סמי-ספורטיבי) במהירות של 90 קמ"ש, אפילו על 110 קמ"ש אתה יכול להתעלף ממונוטוניות

זה כמו שאני אגביל את מהירות הנסיעה שלך ל-70 קמ"ש בכביש בינעירוני

המהירות משאירה את הרוכב על ה"קצה" בשיא העירנות... זה לא חוליגניות, זו הישרדות לשמה

אתה צריך לזכור שהסטה קטנה של ההגה אולי לא ממש מורגשת במכונית, אבל בכלי דו גלגלי אין כזה דבר להסיט טיפה את הכידון שמאלה או ימינה, כל התנועות מתבססות על מחוות גוף והטיות מצד לצד... וזה הרבה יותר "מורכב" מסיבוב של 2-3 מעלות של ההגה בהיסח הדעת של הנהג.

אני לא מצדיק רכיבה חוליגנית מכל סוג שהוא, אבל העליהום שעשית על 2 רוכבים ממש לא מוצדק.

אני לא רואה אותך פותח שרשור כל יום על חוליגן במכונית שמצפצף על חוקי התנועה... ותאמין לי שעל כל רוכב חוליגן אחד שתתצפת, תוכל למצוא 30 נהגים אימפוטנטים

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אליק בליק, תודה שהיסברת, ממש לא היה לי כח להסביר את כל התאוריה, אבל אני לא מסכים איתך, זה פשוט חוסר אחריות ובושה וחרפה לעקוף מישהו במהירות מהשוליים, לרוכבים כאלו צריך לקצוץ את הרגל כדי שלא יוכלו להעביר הילוכים!!!

תאר לך שהוא היה עוקף מישהו או מישהי שהיו ניבהלים ואינסקטיבית היו יורדים לשוליים ופוגעים בו, הם היו עוברים עוגמת נפש שאין מילים לתאר אותה שכוללת שלילה, חקירות לא הכי נעימות בעולם, מישפט שבו כולם מיסתכלים עליך כאילו אתה אשם והכי חמור- האשמה לכל החיים שהרגת בן אדם.

וזה לא משנה אם הוא מטומטם וחסר אחריות או לא, אתה הרגת אותו.

אופק.

פורסם

אופק,

שים לב שלא עודדתי רכיבה חוליגנית מכל סוג שהוא... ואני מסכים שיש רוכבים שמוציאים לכל ה"ענף" שם רע... אבל איתמר בחר למקד את העצבים שלו דווקא במהירות, מה שרציתי להסביר זה, שבניגוד לכלי רכב "סטנדרטי", האופנועים חייבים לנוע מהר. חייבים.

מה לעשות שזה לא "פוליטיקלי-קורקט"

והיעדר ציוד הרכיבה המלא על שני המתאבדים האלה יעלה יום אחד הרבה כסף לקופת המדינה וקופות החולים על שחזורים פלסטיים ונסיונות להרכיב יד חדשה מהשומנים שבתחת במקרה הטוב... ובמקרה הפחות טוב זה יעלה ב-2 צוותים של זק"א וכמה סטים של שפכטלים ושקיות ניילון

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

כמובן שעל הנושא הנ"ל אני מסכים איתך, אחרי הכל אני העלתי ברוב טיפשותי את הוויכוח על המהירות.

תודה על התאור האיכותי. הרסת לי את כל התיאבון לארוחת ערב :-P .

אופק.

פורסם

וואלה אני באמת שלא מבין..

לפני שקיבלתי רישיון כל הזמן לא הבנתי למה כולם מציגים את כל מי שנוסע מהר ועוקף וחותך כעבריין שבגללו נגרמות תאונות שבגללו אנשים נבהלים וסותים ומהנתיב שלהם אז אמרתי לעצמי טוב בטח שיהיה לי רשיון אני יבין אולי זה באמת מבהיל..

אבל עכשיו שקיבלתי רישון לפני חודש אני עדיין לא מבין..

כבר הרבה אופנועים/מכוניות חתכו אותי ואני עדיין מנשה להבין למה אנשים נבהלים?

אז בסדר הוא עקף מהשוליים הוא נסע בלי ציוד מגן בעיה שלו!

אני שאני רואה אופנוע/מכונית באה מרחוק במהירות אני פשוט לא מזיז את ההגה פשוט נשאר בנתיב שלי ונותן להם לעבור כי אני גם יודע שאם אני יזוז במטרה "לעזור" להם לעקוף אותי זה הדבר שהכי יבהיל אותם וזה באמת יכול לגרום לתאונה..

לסיכום:

לא צריך ליבהל אם מישהו חותך אותך פשוט לא מזיזים את ההגה ונותנים לו לעקוף אותך בשקט

אלון

• תוכן חדש...