Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מחפש רכב עד למחיר של 25K

מה שהוא מחפש זה כמה דברים:

1. תאוצה (אבל זה פחות חשוב)

2. אמינות

3. הוא אוהב בעיקר לנהוג אז הוא מחפש רכב שטוב בסיבובים ויושב טוב על הכביש ויש לו כח זמין

4. לא רכב קטן (כשקטן זה 106 למשל)

5. שיהיה חסחוני

אני יודע שמהקריטריונים ומהמחיר קשה למצוא רכב שיעמוד בהכל בגלל זה הוא מבקש עזרה..

הוא מתלבט בין כמה רכבים, פונטו GT שאת הקטע של הישיבה על הכביש הוא יעבוד על זה... , סיטרואן ZX וולקן, איביזה GTI אבל הוא מאד ישמח לכמה שיותר רעיונות..

תודה לעונים..

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

מה דעתו על פיאט בראבו HGT עם מנוע 2000 סמ"'ק, מנוע , V5, פונים147 כ"ח בקיצור הרכב חיה, קח בחשבון שצריך למצוא כזאת כי אין הרבה בארץ, בהצלחה.

FIAT BRAVO

פורסם

הבראבו בעלת מנוע 4 בוכנות וחמישה שסתומים לצילנדר... לא חמישה צילנדרים כמו שמרמז הכתוב (שאותו דרך אגב לא יצא לי מעולם לראות - אם זכרוני אינו מטעה אותי אין שום אזכור למספר הבוכנות \ שסתומים על הרכב).

ישנם כחמישה בראבו מסוג זה במצב נסיעה בארץ....

בהצלחה

...Spead is nothing without Control

פורסם

דבר ראשון.. תודה על הרעיונות..

בקשר לבראבו.. באמת קשה מאד למצוא..

אבל הוולקן 16V אני יודע שזה רכב ממש טוב אבל גם עד שהוא ימצא... אבל איך וולקן מבחינת אמינות בכללי? האם הוא יכיר את המוסכניק או שרק שלום שלום לא יותר?

יש למישהו עוד רעיונות?

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

כן אני התכוונתי ל ZX 16V אבל אני דיי בטוח שיצא לי לראות גם דיגמי קופה שהם 1.9 ואפילו 1.4 או שעיני רק הטעו אותי?

אני יודע שהZX16V קופה שונה מדגם שהוא לא 16V בזה שיש לה קצת יותר ניפוחים כגון באזור הגלגלים וכו..

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם
כן אני התכוונתי ל ZX 16V אבל אני דיי בטוח שיצא לי לראות גם דיגמי קופה שהם 1.9 ואפילו 1.4 או שעיני רק הטעו אותי?

אני יודע שהZX16V קופה שונה מדגם שהוא לא 16V בזה שיש לה קצת יותר ניפוחים כגון באזור הגלגלים וכו..

זה 3 דלתות ולא קופה, וכן יש 3 דלתות בכל הנפחים..

ל-16V יש מנוע 2.0 בעל כ-152 כ"ס..

פורסם
לפי דעתי סתם שללתם את ה-106 אחלה אוטו

אמין.

יציב מאוד

נוסע יחסית סבבה לאללה

במחיר של 25 בשנון גבוה

אני לא שללתי את האוטו אני יודע שהוא אחלה אוטו אבל הוא קטן..

Flash Red VW Corrado 16V

• תוכן חדש...