Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאחד מהם רכב שמעניין אותי - האם כדאי לי להתעסק עימם, או שעדיף להתרחק?

(מדובר ברכב לא סחיר במיוחד - סאאב, מה שיכול לתרץ את הסיבה שהוא הגיע אליהם)

פורסם
יש לאחד מהם רכב שמעניין אותי - האם כדאי לי להתעסק עימם, או שעדיף להתרחק?

(מדובר ברכב לא סחיר במיוחד - סאאב, מה שיכול לתרץ את הסיבה שהוא הגיע אליהם)

למיטב זיכרוני יש ברחוב מגרש אחד. אם אתה מגיע מנס ציונה, עובר את מכון וייצמן, עובר את הרמזור והוא משמאלך. ואם שמו רפי (רפי את רפי אם אני זוכר נכון) אז כעקרון - סוחר רכב קלאסי שבקלאסים יש לו כמה דברים טובים ויש לו דברים שרק נראים טובים ואתה ממש לא רוצה אותם.

המלצה - אם אתה ממש דלוק על הרכב - ב 100 עיניים לבדוק אותו.

אישית - אני לא הייתי נכנס...

פורסם

הלכתי לראות היום ת'רכב...

במודעה - יד שנייה, 160K ק"מ.

בטלפון - אוטו מדהים, נראה כמו 2006, רק הגריל קצת רעוע, 167K ק"מ.

במגרש - אוטו מוזנח, גריל רעוע, צבע שרוט, שחוק, גמור, נראה מוזנח (גם לגילו) 170K ק"מ.

זה מדהים איך ביומיים האוטו עשה 10K ק"מ.

בקיצור.. נמשיך לחפש...

פורסם

יש בלוח פוקוס סאאב 9-5 למכירה שאני נתעניינתי בה עד שאבי החליט פתאום שהוא רוצה להישאר עם המאזדה 6 , בכל מקרה דיברתי עם הבן אדם בטלפון והוא נשמע רציני - האוטו אצלו ולא סוחר - מהשאלה הרגילה .

בכל מקרה לפי טענתו בטלפון יש לו ספר טיפולים מלא הרכב לא עבר תאונות בכלל , עבר החלפת טורבו לפני כמה חודשים - עם חשבונית שנמצאת אצלו ( לא נשמע הכי טוב אבל בכל מקרה החלפת טורבו זה עסק יקר ואם כבר הוחלף אחרי ה 7 שנים אז זה גם טוב לפעמים )

הרכב מודל 99 2300 טורבו והוא נמצא בטברייה , טלפון שלו 050-7773600 אני לא יודע למה אין רכבי סאאב באתר אבל בכל מקרה דיברתי איתו לפני שבוע

מקווה שיהיה לך בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...