Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מתי תבינו שלא כותבים אלוקים אלא אלוהים, אלוהים זה לא השם הפרטי של יה** לכן אתם לא פוגעים בשום דבר ולא מחללים שום דבר.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים מתי תבינו שלא כותבים אלוקים אלא אלוהים, אלוהים זה לא השם הפרטי של יה** לכן אתם לא פוגעים בשום דבר ולא מחללים שום דבר.

Stop! Stop, will you?! Stop that! Stop it! Now, look! No one is to stone anyone until I blow this whistle! Do you understand?! Even, and I want to make this absolutely clear, even if they do say 'Jehovah'.

04_whist.jpg

(Monty Python's Life of Brian, scene 4)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אלוהים לא נוסע ברכב מן השורה,

יש לו רכב מופשט, שבעצם מושלם, לקח את כל הדברים הטובים בכל הרכבים ושילב אותם ברכב אחד מושלם.

ה-=Flawless=-

יש לה שלדה של איטלקייה,

ביצועים יפניים,

נוחות צרפתית,

פאר גרמני,

ועוד ועוד..

כל מה שאנחנו חולמים להשיג במיטבו ברכב אחד, (לדוגמא, מקבלים מקסימום פאר במאייבך..)

הוא מקבל את המקסימום מכל סוגי הרכבים, ברכב אחר מושלם שלצערנו, לעולם לא נשיג כזה.

חבל, אבל אפשר לשמוח ולהתנחם בעובדה, שחייב להיות אחד כזה, אי שם במרומים,

הפלולס.

דרך אגב, אלוהים נוסע הרבה נכון? אתם חושבים שהוא לקח את הפלולס בגרסת דיזל?

פורסם

שישה ימים נסע בליסינג (קבוצה 6), ואל תדאגו - ביום הראשון שהיה תוהו ובוהו ועוד לא היו כבישים, הליסינג הפך לג'יפ כמו אצל כל ישראלי מצוי.

אבל ביום השבת, נח מכל מלאכתו ובניגוד לפרשנות התורה הנפוצה (והשגויה) אלוהים אינו חושב שלא לעבוד פירושו לרבוץ כל היום על הישבן, ולכן בשבת הוא לוקח את הפרארי 250 GT הישנה לנס הרים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חבר'ה אלוקים גר בבת-ים!(הבת-ימים יודעים על מה אני מדבר) אני יצלם את הרכב באור יום ויפרסם בטרד הנ"ל.

רמז: יש לו רכב אמריקאי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הוא מקבל את המקסימום מכל סוגי הרכבים, ברכב אחר מושלם שלצערנו, לעולם לא נשיג כזה.

חבל, אבל אפשר לשמוח ולהתנחם בעובדה, שחייב להיות אחד כזה, אי שם במרומים,

הפלולס.

אתה אומר "לצערנו"?... אני אומר למזלנו!!

"למה?" אתה שואל?...

אז ככה: תחשוב שביום אחד בהיר... תקום חברה אחת... נקרא לה "פלולס"... והיא תבנה את הרכב המושלם.

ואז אני אשאל: "מה זה מושלם?" "מושלם בשביל מי??" "מושלם למה?? ספורט? שיוט בכביש? מוחצן? צנוע? צעקני? שמרני?"

ונגיד והיו מצליחים לענות לי על כל השאלות.... והיו מייצרים את הרכב המושלם על פי כל הדעות...

אבל מה עם דעתו של ההוא שיושב עכשיו ליד המחשב אי-שם הרחק הרחק מאיתנו... וחושב שהרכב לא מושלם!! ומשהו בו לא נכון!!

והרי לאותו אדם לא תהיה נחמה - כי אם הפלולס מושלם - אז אין טעם לייצר מכוניות אחרות... ואז אין בעצם בחירה!... ואז זכות הבחירה החופשית של כל אדם ואדם נפגעת, ואנו נרגיש מנוכרים לסביבה שלנו... (אוקיי דיי - השיעורים בסוציולוגיה על קרל מרכס המיסו לי את המוח סופית!)...

זאת בעצם שאלה שניסיתי לענות לעצמי המון זמן - בנוגע לגן עדן (שכאמור, אמור להיות מושלם)...

מה אם כל מה שאני רוצה לעשות בחיים זה לנהוג ברכבי מירוץ ולז$#ן בחורות בחצי השני של הזמן, ובמקום שני אלה נותנים לי לנגן על נבל וענן לשבת עליו??? זה גן עדן אתם אומרים לי??? אז שידחפו אותו לעצמם ב$%#$##$%^^#@. (טוב... אולי נסחפתי קצת!)

בכל הסיפור הזה ניסיתי להגיד - שהמושלם הוא לאו דווקא הכי טוב! והגדרת המושלם היא שונה בשביל כל אחד מאיתנו!

בברכה!

יונתן.

פורסם

עוד בימי "טורבו" נוחו עדן דשו בעניין והגיעו למסקנה שאלוקים רוכב על בימוטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חבר'ה אלוקים גר בבת-ים!(הבת-ימים יודעים על מה אני מדבר) אני יצלם את הרכב באור יום ויפרסם בטרד הנ"ל.

רמז: יש לו רכב אמריקאי.

האם זו במקרה הלימוזינה הכי זוועתית בעולם ? אתמול פשוט ראיתי איזה לימוזינה שגרמה לי להקיא את כל מה שאכלתי....

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

זו עובדה ידועה שאלוהים נוהג על האמר כדי לא להיפגע מכל המפגרים על הכביש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלוהים נוהג על -erty 3908 שנת 74 .

מה אין אוטו כזה ?

נכון גם אין אלוהים ......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
חברים מתי תבינו שלא כותבים אלוקים אלא אלוהים
חשבתי שחברים ממש קרובים קוראים לו יהווה או משהו כזה.

(אני מחכה...הברק לא פגע בי. אפילו לא נכבה המסך)

לדעתי הוא הולך ברגל. זה בריא יותר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני שונא הולכי רגל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...