Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שהפלאפון מצלצל ובזמן השימוש בדיבורית ישנו זמזום מעצבן מהרמקולים.

הרכב הוא קוואליר והרדיו הוא פנסוניק חדש.

אני רוצה לציין שברדיו המקורי של הרכב לא היתה הבעיה.

תודה

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
התכוונת להפרעות שנוצרות כתוצאה מגלי הרדיו שהטלפון הסלולרי שולח.
בדיוק. :idea:
פורסם

האם שינו את מיקום העריסה של הטלפון (זה שאתה מכניס את הטלפון אליו) אפילו במעט?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תראה מה אתה צריך לעשות , זה דבר שאני הייתי עושה לכל לקוח שהיה מגיע אליי עם רדיו רגיש כמו שלך לשידור של ה GSM ( ולא רעש קרינה ) .

מהעריסה יוצא לך כבל שמגיע עד למוח הדיבורית , קח נייר כסף עטוף את כל אורך הכבל עד למוח ותלפף איזולירבנד על הנייר כסף גם כן עד למוח ואת המוח גם תשתדל לשים כמה שיותר רחוק ממחשבי הרכב או הרדיו דיסק .

תקח בחשבון שיכול להיות שעדיין יהיה לך קצת מהרעש הזה כי זה כבר תלוי במכשיר פלאפון שייש לך

יש כאלו וזה בדרך כלל המכשירים הישנים או הסמסונג למיניהם ששידור ה GSM שלהם יותר חזק , לכן יש סיכוי קטן מאוד שישארו טיפ טיפה רעשי כאלו .

פורסם

המכשיר הסלולארי הוא מירס ולא נגעו בו בכלל. המיקרופון של הדיבורית גבוה ליד המראה.

יכול להיות שבהתקבה החדשה קירבו את החוטים יותר מדי?? (למרות שלא נראה לי שזה קשור)

נראה לי שזה משהו בקליטה של הרדיו לא?

בריאות לכולם!

פורסם

כי הרדיו הקודם לא היה רגיש לרעשי GSM בכלל , גם אצלי באוטו הרדיו הקודם שלי שהוא היה רוקפורד 9000 היה רגיש לרעשי GSM ועכשיו בקלריון אין לי שום רעש .

הכי טוב תעשה את מה שאמרתי לך עם הנייר כסף תאמין לי שזה עוזר ואם לא לפחות זה ינמיך לך את הרעשים

• תוכן חדש...