Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פגו 205 92

רציתי לדעת אם אפשר להחליף את ההגה המכוער והמקורי של דגם זה בהגה יפה יותר ונורמאלי של גרסת הFOREVER של ה205?

*נוסף על כך-הפלסטיקה החיצונית בריכבי[כמו טמבונים , מראות , ידיות] התייבשה ונפגעה בשמש ויש דהיה , רציתי לדעת איך אפשר להחזיר את הברק והצבע השחור בחזרה שוב?

רציתי לצבוע בספרי אך אמרו לי שזה פיתרון זמני ומהר מאד הצבע יתקלף והבעיה תצוץ מחדש.

חלק הציעו לי למרוח שמן מנוע שרוף שיחזיר את הצבע והברק לפלסטיקה.

מה אתם אומרים?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני אומר (הייתה לי 205 רגילה)

ניתן להחליף את ההגה בלי שום מתאמים או בעיה כלשהי וזה מוסיף המון (יקח לך זמן להתרגל להגה קטן).

לגבי הטמבונים/חלקי הפלסטיקה, הפיתרון הכי טוב הוא שיוף ע"י נייר זכוכית בדרגה 0 ,

וצביעה בספריי מיוחד לפלסטיקה, הכי חשוב להשקיע הרבה זמן בעבודת ההכנה (שיוף , ניקוי האיזור,

ולהקיף את האיזור בנייר דבק\ ניירות על מנת לא לפגוע בצבע היפה של האוטו)

כמובן שתזדקק למספר שכבות של ספריי לתוצאות טובות.

מניסיון שלי לאחר חצי שנה לא ראיתי שום שינוי בצבע, לאחר מכן האוטו נמכר :cry:

פורסם

לא מתקלף ולא נעליים.

א. חפש הודעה שלי בפורום הטכני לגבי צביעת פסי הקישוט.

ב. צבעתי את הפסים באזור יוני-יולי דאשתקד. מאז עבר קיץ ישראלי על הפסים, ועד עכשיו הם נראים לא רע.

וכדי להוכיח, ככה הם נראו היום (עזוב את הלכלוך, היה גשם).

IMG_2029.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...