Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
V-Mount היא שיטת התקנה לרדיאטור ואינטרקולר כדי לייעל את זרימת האויר עליהם.

תחשוב על התקנה רגילה שהאינטרקולר עומד לפני הרדיאטור - זרימת האויר לרדיאטור לא רק שנפגעת מהמחסום שלפניה, אלא גם שהאויר שכן זורם דרך האינטרקולר ומגיע לרדיאטור הוא אויר שכבר התחמם על האינטרקולר ויעילותו בקירור הרדיאטור פוחתת.

בא אדם חכם ושינה את הזוויות שהאינטרקולר והרדיאטור עומדים אחד ביחס לשני כשהם לא מפריעים לזרימת האויר, מן V כזו ששוכבת על הצד או נגיד במקרה של ההונדה המצולמת צורת ר' - הרדיאטור עומד והאינטרקולר שוכב למעלה כמו שניתן לראות בתמונה, שניהם מקבלים אויר כמו שצריך מהפגוש הקדמי ובד"כ יש על מכסה המנוע פתח מעל האינטרקולר שאפילו עוזר לו לשאוב את האויר המחומם שעובר דרכו החוצה.

כערך מוסף, במכוניות שבהן האינטרקולר מותקן בשכיבה צנרת הגדישה בד"כ קצרה מאוד (מה שאפשר באמת לראות בתמונה) וכתוצאה מכך תגובת הדוושה משתפרת.

מוטי

החכמתי!, תודה!

והתמונות נהדרות, סחטין על ההשקעה

פורסם

תמונות נהדרות, מכוניות נהדרות, בחורות נהדרות ואפילו הסברים נהדרים!

מה צריך יותר? תודה מוטי!

מקווה שבשרשור הבא יהיה יותר גרמניות...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

התמונה למטה רק מזכירה לי שהדרך עוד ארוכה אבל נותנת המון מוטיבציה

SEMA-166w.jpg

למי שלא מבין במה מדובר הפרטים כאן

http://w3.bgu.ac.il/sae-car/2006%20construction.html

בנוסף, אני רוצה להודות שאני מאוד אוהב את התצוגות האמריקיות כי מתרכזים גם בטכנולוגיה ו"ממתקים".

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרמן, זו תמונה מיוחדת בשביל Gearheads כמוני וכמוך :wink:.

באמת שבתערוכה כמו SEMA אתה יכול לראות את הפרטים שמתחת למעטפת בכ"כ הרבה פריטי תצוגה, זה אדיר.. בנוגע לתמונה שלמעלה - תחשוב מנוע LS7 (עדר של 505 סוסים לפני שיפורים) על שלדה שבסופו של דבר עוטפים אותה בבודי קליל.

כל הקומבינציה ביחד שוקלת קצת פחות מטון :twisted:... חביב!

אני מבטיח להמשיך להעלות תמונות בשביל Gearheads.

מוטי

פורסם
הרמן, זו תמונה מיוחדת בשביל Gearheads כמוני וכמוך :wink:.

באמת שבתערוכה כמו SEMA אתה יכול לראות את הפרטים שמתחת למעטפת בכ"כ הרבה פריטי תצוגה, זה אדיר.. בנוגע לתמונה שלמעלה - תחשוב מנוע LS7 (עדר של 505 סוסים לפני שיפורים) על שלדה שבסופו של דבר עוטפים אותה בבודי קליל.

כל הקומבינציה ביחד שוקלת קצת פחות מטון :twisted:... חביב!

אני מבטיח להמשיך להעלות תמונות בשביל Gearheads.

מוטי

אם יש עוד תמונות כאלו אני ממתין בקוצר רוח, רק תקח בחשבון שעכשיו תקופת בחינות וזה לוקח לי מזמן של הלימודים :twisted: בקיצור אתה אכזרי :evil: .:wink:

בתמונה המדוברת דווקא נראה שיש חלוקת משקל חביבה, משהו בסגנון של 60:40 ועם המנוע המדובר, השאלה שנשארת פתוחה, האם מדובר בגיר אוטומטי?! ואיזה הגה הם התקינו?!

והדובדבן שבאמת מעניין אותי הוא מה אמצעי הבקרה (כמובן שאני מדובר על הTRACTION CONTROLS) ששולטים על המכונה הזאת.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...