Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי מעוניין בעזרה לגבי בחירה לסאב לרכב.

המערכת שיש לי באוטו היא:

Kenwood KDC-MP4026

JBL GTO75.4 (104*4 RMS)

Morel Pulse 6.5" Comp.

ו-

Pioneer 6*9 260 Watt.

מה כדאי לי לעשות עם המערכת ועם סאב?

חשבתי על לנתק את הפיוניר האחוריים ולחבר 2 ערוצים לסאב במקומם.

זה נכון לעשות? יש דרך יותר טובה?

כי אני מאמין שהמגבר שלי יכול להפיק יותר מהקומפוננט (120 RMS) אבל האחוריים שלי יכולים להשרף בקלות (הם בסביבות ה50-60 RMS אם אני לא טועה) והם פוגעים באיכות הסאונד בנוסף.

מה שכן, הם נותנים לי באס, אומנם מעאפן אבל הם נותנים לי.

בגלל זה חשבתי לנתק אותם ולשים סאב מאחורה שיתן לי באסים הרבה יותר טובים.

אז זה מה שאני צריך לעשות?

ואם כן, איזה סאב אתם ממליצים? התקציב שלי עומד על סביבות 1000 ש"ח...

תודה רבה!!

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם

לא ציינת איזה מוזיקה אתה שומע ומה אתה מעדיף: סאב שידפוק יותר חזק או יותר מדויק. המגבר שיש לך כיום מוציא בסביבות ה280 RMS בגישור מה שאומר שאתה צריך סאב באזור 250 - 300 RMS

המגוון הוא גדול הכל תלוי בהעדפות

בשיפוצים

פורסם

באופן עקרוני הרעיון של לבטל את הרמקולים האחוריים ולחבר במקומם סאב, הוא רעיון נכון. אבל אני לא לגמרי בטוח שלמגבר JBL יהיה מספיק כוח להגביר סאב, גם כאשר 2 ערוצים שלו יחוברו בגישור. בכל מיקרה זה תלוי בסוג המוסיקה שאתה שומע ובדרישות שלך, האם אתה מחפש סאב SQ? או סאב SPL?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני שומע בעיקר טראנסים, היפ הופ ורוק, וזהו גם סדר העדיפויות שלי.

כעקרון סאב מדויק = SQ וסאב דופק חזק = SPL לא?

נראה לי שאני מעדיף SQ... השאלה מבחינתי מה באמת ההבדל ביניהם, סאב SPL לא ידייק לי בבאס שהוא נותן כאילו? אלא ייתן באס חזק יותר מהרגיל? וSQ יתאים את עצמו למוזיקה?

אם ככה אז אני מעדיף SQ...

וכן, בגישור אני אגיע ל-280 RMS, ככה שנראה לי שאני צריך סאב עם 300 RMS בסביבות ה-1000 שקל, וסאב SQ אני מניח.

המלצות? תודה.

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם

חשבתי על 2 סאבים פוטנציאליים:

1. Kicker Comp VR - 400 RMS

2. Rockford P212S4 - 200 RMS

יש לי GTO75.4 שמוצהר בגישור על 284 RMS.

מה עדיף מבחינת הסאונד לרכב שלי?

תודה רבה!!

פורסם

אם אתה רוצה יותר SQ דיוק אז לך על הרוקפורד הקיקר הם יותר עוצמתיים לא שהרוקפורד לא עוצמתי כן

אבל כרגע בדגמים שציינתה הרוקפורד פחות עוצמתי מהקיקר

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

חקרתי קצת יותר ושיניתי את האפשרויות:

1. Helix Dark Blue 12 500W - 250 RMS

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=926&CatCode=84

2. CERWIN-VEGA HED-S1200 - 250 RMS

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=c981d79b7db29d964786a5e28d396f76&productid=176

3. Cliff Designs - 300 RMS

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=884&CatCode=84

מה מהם אתם ממליצים לי לקחת? תודה!

פורסם

אבל זה לא קצת מוזר שהקומפ מסוגל לקבל ב4 אוהם 150 RMS

והJBL נותן בגישור 280 RMS ?

מתי תבוא הVTS?

• תוכן חדש...