Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי ליישר קו עם הרכב אחרי שגמע 200אלף ק"מ ישראליים (לפחות נטולי שטח...)

היום הרכב עבר כיווןפרונט,ומה שעבר עד עכשיו זה:מצבר,סיכה לכל הרכב,צלחותבלימה,רפידות,תיקון של פלסטיקה בתוך הרכב,תיקון מזגן וכו'.

כרגע נשארה בעיה אחת אחרונה וחביבה שלא מצאתי לה פתרון וגם במוסכים לא מוצאים אלא אם כן אני יכניס את הרכב ורק אז יתקן אצלם (כי כבר הכל יהיה מפורק וכו')ולא מתאים לי לשלם ביוקר.

הבעיה היא כזו,במהירות 90-120 יש רעידות חזקות מכיון המנוע או הגיר,כשאני עוזב את הגז זה נפסק,או כשאני ממשיך עם הגז אבל משלב לN גם נפסק,אבל המנוע לא עובד שקט כמו פעם,טיפה מחוספס.

אמרו לי דרייב שאפט אבל אני לא רוצה להכנס לזה ולגלות שזה לא זה בסוף.

יכול להיות שזה תושבת מנוע ורק כשהמנוע מתאמץ בטורים נמוכים (נסיעה בנעירונית על 90 למשל) אז מרגישים את זה?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

על איזה רכב אנחנו מדברים ? אם מדובר בסיוויק שהריי אין לה הנעה אחורית....אין דרייב שאפט יש רק ציריות במקרה הזה מדובר בבעיה בקארדן, החלק הפנימי שמקשר את הציריה לדיפרנציאל(\גיר) אם זה כזה נורא תחליף ציריה, אם לא - תחיה עם זה לי גם יש את זה בלחיצה על הגז ב140+ב160(סנטימטר לשנה) ככה זה נפסק, אצלי זה לא נורא כלכך אולי אצלך כן..

×
×
  • תוכן חדש...