Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פעמים רבות אנשים מתייעצים איתי איזה רכב לקנות ואני מוצא את עצמי מברר איתם מה הדרישות והצרכים שלהם (ופעמים רבות הם בוחרים בדיוק ההפך מההמלצה שלי וכל שנותר לי הוא רק לאחל להם בהצלחה :) ) 

החלטתי לחסוך לעצמי זמן רב בהמשך, ולרכז את המידע שיש ברשותי בסרטון.

בסרטון הזה אתייחס לקניית רכב, בין אם מדובר ברכב משומש או חדש. התמקדתי ברכבים בתקציב סביר של 20-40 אלף שקלים, אך המדריך הזה מתאים לכל טווח המחירים.
בסרטון הזה אעבור על טכנולוגיות שונות שיש ברכבים מודרניים, וכיצד ואיזה רכב נכון לבחור עבור הדרישות והצרכים שלכם.

מוזמנים להוסיף את המחשבות\טיפים\המלצות שלכם בתגובות כאן או ביוטיוב 

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם

סרטון מקיף, אבל מה אם התייחסות לבטיחות?

בטיחות זה דבר חשוב, לדוגמא רכב חשמלי משנים אחרונות שנמכר עם 2 כריות אוויר, כמו רכבים מלפני עשור.

גם המשולש לא בדיוק מחייב, צריכת דלק וכוח כנראה יילכו ביחס הפוך, אבל לא בהכרח אמינות.

כדאי גם אולי לאפשר בסרטון כזה ארוך קפיצה לנקודות בו, לפי נושאים.

פורסם (נערך)

הרבה מאוד מידע נכון ומועיל. כל הכבוד!

אולי זאת ההרגשה שלי, אבל העמדתי את עצמי מול הסרטון בתור מישהו שלא מבין כלום ברכבים.

ואחרי הצפייה כנראה הייתי יוצא מבולבל ומוצף במבול אינפורמציה בלי שום דרך לעכל אותה או לעשות סדר בראש. אולי זה בלתי אפשרי לדחוס את כל הדגמים בסרטון בודד ושיהיה נגיש וברור מה כדאי לבחור.

גם לפעמים התמונות של הדגמים שבחרת לצרף לא תואמות את התוכן.

למשל, תמונות של סוזוקי SX4 קרוסאובר  או קורולה החל מ 2014 ( הדגם שלפניו היה עד 2013 ליתר דיוק) מופיעות בתור דוגמאות לרכבים עם גיר אוטומטי פלנטרי.

ועוד משהו - שמן מנוע מהשכן אפשר היה לקחת לסובארו DL. רכבים עם מנועים אטמוספריים, בדגש על קיה ויונדאי ( אבל גם אחרים) נדרשים לתקנים מסויימים בשמנים, לא רק רכבי טורבו בנזין.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים, קשה לפשט נושא שהוא מורכב.

לגבי התמונות של הדגמים, לפעמים בגלל שדגמים היו מאוד ישנים, לא מצאתי תמונות מספיק איכותיות לצרף לסרטון (גם תוכל לראות שיש תמונה של סוויפט 3 דלתות שלא באמת קיימת בארץ). במקרה של הSX4 הגיעו דווקא גם פלנטרים לדעתי בצורה הזו (לפחות לזמן קצר) ולגבי הקורולה הוספתי כיתוב רלוונטי.

לגבי השמן - זה נכון ובכל זאת, האדם הממוצע פשוט יגיד 'שמן זה שמן' והיונדאי האטמוספרית תהיה יותר סלחנית לזה מאשר מנוע PURETECH.

לפני 40 דקות, Ron Poh כתב:

סרטון מקיף, אבל מה אם התייחסות לבטיחות?

נושא בפני עצמו, הדעה שלי כנראה לא תהיה משותפת לרוב האנשים, אבל בשנתונים שאנחנו מדברים עליהם, רוב מוחלט של הרכבים כבר מגיע full equipped עם אבזור בטיחות פסיבי שהפך כבר לסטנדרט ב20 שנים האחרונות, קרי: 6 כריות אוויר, ABS ESP ועוד כל מיני שילושים. זה נכון שיש יוצאים מן הכלל, וזה נכון שיש דגמים שמבחינת המסה שלהם יהיו פחות בטיחותיים אע"פ שיש להם אבזור בטיחות מסוים, אבל כמו שכתבתי בתחילת התגובה - נושא מסובך יותר שקשה לפשט, ניסיתי להתמקד בעיקר בטכנולוגיות השונות שיש בשוק ואיך הן מתאימות לכל אדם עפ"י צרכים שונים.

לפני 43 דקות, Ron Poh כתב:

, צריכת דלק וכוח כנראה יילכו ביחס הפוך, אבל לא בהכרח אמינות.

זה גם נכון... ר"ע AL4 למשל שאמור להיות גיר פלנטרי קצת יותר חכם מהרגיל, אבל טומן בחובו תחזוקה שהיא מעבר לשגרתית.

לפני 50 דקות, vladclar כתב:

שלי, אבל העמדתי את עצמי מול הסרטון בתור מישהו שלא מבין כלום ברכבים

השאלה שעולה לי לראש בהקשר הזה היא האם באת לוח ריק לחלוטין או שלפחות ידעת באופן תאורטי מה חשוב לך כרוכש? כי אם אתה גם את הצרכים לא יודע לדייק, הסרטון לא באמת יכול לעזור.

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...