Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצות לציוד לתחזוקת רכב חדש כגון ווקס וכיסוי רכב וכו׳

שימו לב! השרשור הזה בן 478 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם
רכשתי רכב חדש בפעם הראשונה מדובר בסוזוקי סוויפט (לבן) 

1. הייתי שמח לשמוע המלצות על כיסוי רכב (גר באזור שיש עצי פיקוס ובקיץ עטלפים שמלכלכים מאוד את הרכבים) האם אפשר להתאים כיסוי גם לאנטנה רגילה ולא כריש? ראיתי דברים באוטו דיפו ובאמזון אך קשה לדעת מה איכותי מה לא, נראה שכדי שיהיה אטום למים אך מה עושים עם האנטנה?
2. ווקס אשמח להמלצה לחברה ודגם איכותי לווקס, כל כמה זמן כדי לעשות ווקס (פעם בחודש?) ובכלל ציוד כללי מטליות אולי כפפה וכו׳ 
3. כיסא בטיחות לתינוק (עם איזופיקס) אשמח לשמוע המלצות לכיסא איכותי ונוח לתינוק 

תודה רבה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

כיסוי בעצמו יכול לישרוט לך את האוטו עם כול האבק שהוא יגרור איתו

הייתי שם איזה שמיכה מלמעלה

אחרי שטיפה אתה מתיז אוטם צבע-ספרי כמו של מנקה חלונות-ושוטף אותו עם הצינור בזרם חזק מחזיק כחודשיים מגן ומבריק-קניתי ב100 ₪ באוטו סטור חולון-חנות מומלצת

כיסא תינוק לא היה לי-תעשה פה חיפוש בטח דיברו על זה

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש!

לגבי עצי פיקוס, ממליץ לך בחום! לנסות ולחפש מקום חניה אחרי אם אפשר, אם לא, להתקשר לעייריה ולהגיד להם לגזום את העצים (זה לוקח זמן אבל בסוף הם עושים את זה..),

כיסוי רכב כמו שרשמו למעלה, אלא אם כן הרכב של נקי מבריק כל פעם שאתה שם אותו, אז עם הרוח יגרר אבק\חול וזה יגרום לסוורלים (שבמקרה של אם סוורלים או עצי פיקוס, לא יודע מה עדיף 🙃)

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

בנתיים כבר הספקתי לקנות כיסוי טורנדו של פוגל נראה חומר עבה מבפנים נראה יחסית רך
הצרה שאני גר באזור שכולו עצי פיקוסים ואם לא פיקוסים אז עצים שציפורים אוהבים לשבת בדיוק מתחת לרכב ולצקת כויות על הרכב....
ועכשיו מתחיל הקיץ אז גם עטלפים שמלכלים הכל....
אפשר לבקש מעירייה לגזום אולי עם יעשו זאת אבל זה לא עוזר כי הם גוזמים ממש מעט...

טוב בנתיים עשיתי שיעורי ביית וקניתי את החומרים הנ״ל של החברה meguiars (יתכן שלא הכל יהיה לי שימושי אבל זה מה שהצלחתי להבין שצריךֿֿֿ/כדי כדי לשמור על הרכב:
שמפו wash &wax הצהוב
ultimate quik detailer כנראה איתו השתמש להורדת לכלוך נקודתי מהרכב 
ultimate protectant לדשבורד ולפלסטיק
ווקס gold class 
ווקס נוזלי ultimate quick wax אשתמש בו כנראה מתי שהתעצל לשים ווקס במשחה
כפפה hybrid wash mitt
3 מטליות מירופייבר
2 ספוגיות למריחה
ultimate detailer לגנטים
ספרי להורדת חרקים וזפת 

חשבתי לקנות שפריצר ידני להקצפה וריסוס הרכב בקצף כזה שדוחסים אוויר לתוכו והוא מקציף את הסבון
אשמח לחוות דעת בעניין

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 478 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...