Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש המלצות/מחפש עבור מוסך מורשה משרד התחברה (לא יבואן) עבור טיפולים שוטפים לרכב. סה"כ רכב עם מכניקה לא מורכבת.

הסיבה- אני מרגיש שהמוסך הקודם שלי כבר לא מתייחס ומקפיד כמו בעבר, למרות שאני איתו כבר כמה שנים, ואני פחות אוהב מוסכניקים כאלו.

**חשוב לי מאוד - מוסך מקצועי ואמין שלא מחפף ועושה את העבודה כמו שצריך, יודע לאבחן, וממש עובר פיקס על כל הרכב, מסביר ללקוח מה הוא הולך לעשות ומה בוצע**

כזה שגם מאפשר להביא את החלפים עצמאית (מעדיף) ולחייב נטו עבור עבודה - אין לי בעיה שיחייב קצת יותר כסף בגלל שלא מרוויח מחלפים, אבל עדיין בגבול ההוגנות.

אין לי בעיה גם שאת החלפים המוסך יביא בתנאי שזה לפי מה שאני מבקש.

סה"כ מדובר בשמן איכותי (קסטרול), פילטר שמן מקורי, שאר הפילטרים תחליפיים אני מחליף כל שנה, במקרה של צלחות ורפידות אז גם באיכות טובה.

גבולות גזרה: פרדס חנה כרכור - נתניה, אני מנתניה.

• תוכן חדש...