Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, סולל הדרך כתב:

אני חוזר ואומר לך, גש למוסך מורשה, תתזכר אותם שעומדת תביעה יצוגית ויש לא מעט תלונות ותשמע את ההצעה שלהם

עדיף לפנות ישירות ליבואן, לא? הוא מטפל בתביעה. גם כך המוסך יפנה ליבואן.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי זה היבואן? יש לו פנים או שם?
אני אשמח לשלוח ל"יבואן" לינק לכל אותם התלונות שראיתי לאחרונה ולשמוע את התייחסותו
באתר של כלמוביל, יש טופס "צור קשר" אני בספק אם יש עם מי לדבר
אם יש לך את מספר הטלפון סמנכ"ל השרות של מיצובישי בארץ... הייתי שמח להחליף איתו מילה

בכל מקרה, אני מניח שהמוסכים כבר מתורגלים ויש איזה חוזר פנימי שרץ ברשת המוסכים וגם אם לא המוסך יודע בדיוק איך להשיג את היבואן בשניות.
שיגש למוסך ויטפלו בו...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הייתי היום במוסך מורשה [מוסך של דן משה בירושלים] יש שם אחד משפחה שלי קוראים לו שלומי הוא מנהל עבודה שם, הוא קיבל אותי ללא עלות ועשה לי בדיקת מחשב ניסה לאפס וכו'.. והתקלה חזרה שוב, המחשב הראה על נפיחת נשמתה של המצלמה הקדמית, העלות של מצלמה חדשה נכון לעכשיו היא 5200 במקום 5800 שהיה עד לפני כמה שבועות או כמה ימים.. לא היה לו מושג על תביעה יצוגית או משהו..

הוא אמר לי שיש לו גם אאוטלנדר וגם לו יש את אותה תקלה בדיוק [אלא מה?..] ויש לו איזה ערבי בחברון שהוא מרכיב לו מצלמה מפירוק ועושה לו כיול והכל ב500 ש"ח!! הערבי כנראה גונב ומרכיב זאת הדרך היחידה להסביר את המחיר.. בכל מקרה בעייתי להיכנס לשם זה שטח A וזה פלילי ומסוכן..

אני אלך כנראה שבוע הבא למוסך מורשה של מיצובישי בלבד כדי לנסות לקבל דמי השתקה אני מקווה לכך..

דרך אגב אני נדרש לשלם עבור הבדיקה הזאת משהו? אם אני רק רוצה לברר מה התקלה ומה עלות התיקון? 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רק רציתי לעדכן לטובת כולם, ברוך ה' התקלה נפתרה והנורות נעלמו כלא היו!! לא עשיתי כלום לא איפוס ולא מחיקת תקלות [גם לא היה ניתן הלכתי למורשה ולא הצליחו למחוק.., אמרו לי בוודאות שהלך החיישן - המצלמה]

לא עידכנתי אז, אבל גם כשהנורות היו דולקות, החיישן היה עובד מצוין וגם המערכת סטייה מנתיב עבד מעולה, היה לי התראה לבלימה BREAK!! ניסיתי כמעט להיכנס ברכב וראיתי שהמצלמה עובדת נפלא [בדיעבד פחות אחראי, אבל זה היה בזהירות 😕 חחח] כמו שהיה תמיד, ותמהתי מאוד איך ייתכן שהרכב טוען שהחיישנים הללו לא עובדים וגם בבדיקת מחשב מראה על תקלה בהם, והם כן עובדים בפועל!

בכל מקרה כבר שבועיים אפילו 3 רצוף מהיום שהנורות לא חוזרות והכל מצויין

כנראה זה היה באמת בגלל החום כי זה ממש שהתחיל להישבר החום הקיצוני.. מוזר 😕 בכל מקרה עדכנתי לטובת כולם :) 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לרכב של ההורים שלי יש גם את נוריות האזהרה האלה (אאוטלנדר 2018).

שמח לשמוע שאולי החיישנים עובדים בכל זאת אבל ממש לא רוצה להסתמך על זה.

האם יפריע לרכב לעבור טסט? יש משהו חדש עם תביעה משותפת, ומה ניתן לעשות באופן כללי?

הם קנו את הרכב מאוטו סנטר, האם יש אחריות לאוטו סנטר?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 30.7.2023 בשעה 22:14, סולל הדרך כתב:

החיישן לא עולה 100 שקל

נכון זה אמור להתקלקל ולכן יש תביעה ייצוגית.

אתה יכול ליצור קשר עם התובעים לקבל פרטים.

אם לא תתקן לא תעבור טסט וזה לא מעניין אף אחד כמה כסף מתחשק לך להוציא.

זה לא פיוז ולא ניקיון פנימי, המצלמה נדפקה. 

היי

אשמח לדעת כיצד ניתן להצטרף לתביעה ייצוגית נגד מיצובישי בנושא הדלקת נורות חיווי ללא כל סיבה הנראית לעין.

תודה

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מי ששמח שהתקלה נפתרה, אני שמח בשבילו. אבל גם לי בתחילה זה היה מופיע רק בטמפ' קיצונית עכשיו כל קרן שמש

מחרפנת את החיישן, ולעצם העניין מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החלק הזה? ניסתי באיביי, יש חלקים דומים מס' המק"ט לא ממש כמו שלי, ובכל אופן האם צריך אח"כ לעשות כיול מה המחיר של זה.

תודה לכל העונים.

פורסם

תפנה למוסך המרכז מורשה מיצובישי ברמלה.

יש השתתפות של רצון טוב של היבואן בגובה 50 אחוז.

זה יוצא סביב ה 3800 ש"ח 

לפריט משופר עם שנתיים אחריות. זה הפתרון הנכון.

יש עוד כל מיני שרלטנים ברשת שמתקנים את המצלמות במחיר קרוב למצלמה חדשה ורק עם 3 חודשי אחריות. שומר כספו ירחק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא הייתי ממהר לכנות אנשים שטורחים להבין תקלה, ומנסים לעשות את הפתרון הנכון אולי לחלק מקולקל ויקר, והוא לתקן אותו. כשמתקלקל לך מקרר, אתה ממהר להחליף אותו או לתקן? צריך רק לעדכן אותם במחיר של מצלמה חדשה, כדי שייתנו מחיר תחרותי.

פורסם (נערך)

אני אסביר לך למה שרלטנים
כי הם יודעים לתקן רק תקלות כשהתקלה לא קבועה, יעני באה והולכת
הם כנראה מנקים את המגעים של הקונקטור שבין המצלמה ללוח, אולי עוברים על הלחמות ונותנים רק 3 חודשים אחריות.
למה רק 3 חודשים? כי כמו שאני מזמין בחורה לעלות אלי לקפה... שנינו יודעים מה יקרה בסוף!
בסוף המצלמה תתקלקל שוב, כי לא טיפלו בבעיית השורש ואם טיפלת בבעיית השורש אז תן אחריות של לפחות שנה
ולגבות על זה 2500-3000 שקל (כי העלות המלאה היא קצת פחות מ 8000) זו רמאות לשמה, בטח על העבודה שנעשתה
תגיד את האמת שניקית קצת מגעים, אתה לא יודע כמה זמן זה יחזיק והמחיר 400 שקל, זאת הוגנות
מה שהם עושים זאת שרלטנות

במוסך תקבל פריט מסדרה 5 (הפריטים שנדפקים הם סדרות 1 ו 3), נכון שלא חלף מספיק זמן לדעת אבל לא שמעתי על פריט 5 שנדפק שוב
תקבל שנתיים אחריות
יעשו לך כיול כמו שצריך
בקיצור, אין קיצורי דרך

התמונה ממוסך המרכז ברמלה - לא הרכב שלי.

image.thumb.jpeg.1582b72adc161b0d1e85f90c7a72c090.jpeg

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 1
פורסם

א. שנינו לא יודעים מה הם עושים, וכמה שעות הם השקיעו אולי כדי ללמוד על הבעיה, אבל יכול להיות שהם מטפלים בשורש הבעיה (הלחמה, למשל), ושזה יחזיק הרבה זמן.

ב. על מחיר ואחריות אפשר לדבר.

ג. נכון שאין קיצורי דרך, אבל לרכוש חלק או מוצר חדש ויקר על כל תקלה הוא לא תמיד פתרון הגיוני ללקוח. בתור לקוח אתה צריך, לדעתי, לקדם את שוק המשפצים, ולא להחריב אותו במהירות. נראה לי שבאירופה ובארה"ב הוא די פעיל.

פורסם

מה ידוע לכם לגבי תביעה ייצוגית שאוליי תוביל לריקול?

3800 ש"ח זה המון כסף ולא הוגן בעליל, כנראה שזה לא מעניין את אף אחד אם זה הוגן או לא.

דרך אגב תקלה דומה ישנה בחיישן נוזל מפלס שמשות(לא קריטי בלעדיו רק שהודעת השגיאה מציקה מאוד) 

במקרה שלו הזמנתי מאיביי חיישן מקורי בסביבות 250 ש"ח (בחברה זה עולה 800 ש"ח בלי עבודה) החלפתי לבד ובא לציון גואל.

במצלמה הנ"ל גם באיביי העלות יקרה סביב 400$ משומש, לך תדע אם התקלה לא תופיע כעבור כמה חודשים או פחות, הרי השנתונים האלו נדפקו, ועוד עלות של כיול במוסך.

לא יוצא משתלם.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב,

יש לי אאוטלנדר 2019 וקרה לי עכשיו אותה בעיה,

אשמח לדעת מה קרה עם התביעה,

בנוסף האם לגשת למוסך ברמלה עדיין רלוונטי, 

אישית אני גר בירושלים אם למישהו יש פתרון יותר קרוב אשמח לדעת,

תודה רבה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כן... הרבה מים זרמו מאז ההודעה האחרונה שלי.

למרות ההתנגדות הראשונית שלי לתיקון, סה"כ מי שתיקן התקלה לא חזרה לו. 

ככל שאני מבין ומנחש מדובר בקבלים שנפחו את נשמתם. ע"פ תיקון פשוט, יש גם מי שסימן אותם. גם המחיר ירד ועומד על 700 ש"ח לפני מע"מ שזה כבר הרבה יותר הגיוני לתקן. האחריות עדיין שלושה חודשים.

הנה הפרטים

image.thumb.png.4065303feffb0ee8659d0d9b7f4f028f.png

image.thumb.png.275071d1f9c8a835dfa7c0bb20cdb918.png

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...