Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרסאות ידניות או אוטומטיות?

במקרה של הקפצ'ור נמכרה רק עם גיר רובוטי כפול מצמדים EDC.

אם הטולדו מעניינת אותך, גם הראפיד תתאים לך כי בפועל זה אותו רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סקודה וסיאט זה אותו קונצרן (ביחד עם פולקסווגן, אאודי ועוד).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקיה סיד לצערי לא אמינה, לבת שלי ובעלה היתה אחת שב150 אלף קמ התחילו בעיות בטורבו ובמנוע ועד שלא הוחלפו הטורבו והבוכנות, הרכב לא נסע.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, tkhvbcht188 כתב:

פשוט קשה למצוא סיאט טולדו דיזל....

שלא שימשה מורה נהיגה...

אפי' שהמורה שלי אמר לי שהרכב הכי שמור זה ממורה נהיגה כי הם מטפלים תמיד עם עודף כדי שלא יהיה מצב שהרכב מושבת יום יומיים במוסך

עריכה אחרונה על ידי איש שמח

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

קיה יותר פופולרית...בטוח לא מומלצת? יש מישהו שיכול לומר דברים טובים על הקיה?

יש לי אופציה לקנות עם 90 אלף קילומטר...

פורסם (נערך)

לי יש סיד דיזל אוטומט 2019 160000 רכב די נוח, מרווח מאד, מערכת מולטימדיה טובה, עם הרבה כוח. לעומת סטיישנים בנזין אחרים שבדקתי. 

העברת הילוכים חלקה. 

עד פה הבשורות הטובות .. 

יש בעיות עם המסנן חלקיקים והאוריאה. 

זה צרה לא פשוטה עם עלויות מאד יקרות ואם לא מטפלים יכול להיות השלכות על הטורבו..(בעיה מוכרת בהרבה מהדיזלים בשנים האחרונות)

יש מצמד כפול כך שצריך לדאוג להחלפת קלאצ' אצלי הוחלף ב120k עלות 5א' 

כך שאם אתה בונה על חיסכון בדלק זה מתקזז ++ עם התיקונים

לא יודע לומר לעומת דיזלים אחרים. 

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Akiva.Ro
  • תוכן חדש...