Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין בהתקנת תוכנת ניהול מנוע לרכב שלי ,קיה ספורטאז 2020  מנוע בנזין 1.6 טורבו 

יש חברים שעשו ויכולים להמליץ? לא משנה של מי התוכנה, שואל בכללי אם שווה אם מורגש ואם יש בעיות שצצו אחרי התוכנה

תודה לכולם

פורסם

לפני התוכנה הייתי בודק את עמידות הגיר לתוספת מומנט. להרגיש בטוח שתרגיש, גם בסטייג' 1 זו תוספת של 9 קג"מ וזה תמיד מורגש. זה לא משהו נפוץ כאן אז הייתי מרחרח בפורומים של קיה בחו"ל, במיוחד בארה"ב שם כנראה זה נפוץ יותר. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

ערב טוב

תבקש מאותם טיונרים  טלפונים של כמה בעלי רכב דומה שעשו אצלהם תוכנה,

שתוכל לקבל מהם חוות דעת, ואפילו להיפגש איתם וליראות עם זה באמת שווה .

אף טיונר לא יתן לך אחריות על כשל במנוע  וגיר בגלל התוכנה ששם לך.

אם יגלו במוסך יבואן את השוני, יבטלו לך את האחריות על המנוע והגיר.

עריכה אחרונה על ידי avi60769
פורסם

נתקלתי לא מעט בבעלי הרכב הנ"ל שהתלונני שהגיר עושה להם בעיות גם ללא תוכנה (אחד מהם שהחליף פעמיים קלאצ'ים ש"נשרפו" בתוך 44000 ק"מ), אז ממליץ לבדוק זאת לפני כן.

Opel Adam S 2017

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

יש לי יונדאי טוסון 2021-מנוע 1.6 טורבן
התקנתי ציפ של בלוספארק מאנגליה(החברה מוכרת ישירות באתר לבעלי רכב)
התקנה קלה,הרכב קיבל 25 כ"ס תוספת,עד כה אין שום בעייה(התקנתי לפני3 חודשים)
שילמתי 166 לירות סטארלינג ביקשתי פיצול התשלום ל2 59 לירות ו107 לירות

בלוספארק.PNG

עריכה אחרונה על ידי dani207
  • תוכן חדש...